Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş'in eski öğrencisi. Burakı satarsak üstüne 2-3 milyon daha ekler rahat alırız. Zaten Arsenal'de yedek oynuyo.

Yorum

• colman gıtmelı adrıan gitmeli halil gitmeli mustafa gitmeli serkan gitmeli hımm başka ve tabııkı Burak

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        colman gıtmelı adrıan gitmeli halil gitmeli mustafa gitmeli serkan gitmeli hımm başka ve tabııkı Burak
        Kulübe bi 20 milyon bağışla da yerlerine adam alsınlar bari

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          colman gıtmelı adrıan gitmeli halil gitmeli mustafa gitmeli serkan gitmeli hımm başka ve tabııkı Burak
          Colman gitmeli diyen Futboldan anlamiyor kusura bakma.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Kim Bo Kyung successor OF Park Ji Sung

[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yapmaz Giray ve özellikle Serkan bütün Takimi batirir.Ama gerisini begendim.
              Çok haklısın
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman gitmeli diyen Futboldan anlamiyor kusura bakma.
                %100 katılıyorum kardeşim...Kusura da bakabilirler yani ziyanı yok
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• veysel sarinin sagbek performansi nasil??

hasan ali de veysel gibi ortasahada baslayip sol beke gecenlerden
                  son zamanlarda moda olmus
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ----------onur---------
                    celu----aymen---serdar Aziz--hasan ali(sefa)
                    --------zokora(alper)-diame-------
                    Volkan-----colman----olcan------
                    -------xxxx (muhammed)--------

Çok mu zor ?
                    Güzel duruyor... Yönetim Abdennour, Serdar Aziz, Hasan Ali, Diame ve Golcü alsin yeterki... Kaliteli birde Golcü bu Is tamam... Artik Paraya kiyma Zamani, tabi Avrupadan Men almazsak adi Fenev yüzünden...
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• onur
                      celustka glowacki egemen piotr
                      burak selcuk colman olcan
                      jaja
                      teo

keske bu olabilseydi
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Sadri Baskan artik gozleri buraya cevircen. Saha disi yenemiyoruz belli, saha icinde bu serefsizleri gommemiz en iyi kadroya sahip olmamiz lazim.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zokora milli takımda biraz daha ofansif oynuyor, yani bu adamı bu kadar defansif oynatan Şenol hoca.
                          tam tersine milli takımda daha defansif oynuyor. tiote ve toure daha önde zokora da arkalarında oynuyor.

ayrıca bir orta saha oyuncusunu defansif ofansif diye ayırmanın temel sebebi yaptığı koşulardır. daha ofansif bir orta saha oyuncusu rakip ceza sahasına ya da defansın üzerine doğru sık sık koşular yapar, defansif denen oyuncu ise bu koşuları nadiren ya da hiç yapmaz. bizim ihtiyacımız olan ise o koşuların colman tarafından yapılıyor olmasıdır maalesef keyfine göre yapıyor.
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tam tersine milli takımda daha defansif oynuyor. tiote ve toure daha önde zokora da arkalarında oynuyor.

ayrıca bir orta saha oyuncusunu defansif ofansif diye ayırmanın temel sebebi yaptığı koşulardır. daha ofansif bir orta saha oyuncusu rakip ceza sahasına ya da defansın üzerine doğru sık sık koşular yapar, defansif denen oyuncu ise bu koşuları nadiren ya da hiç yapmaz. bizim ihtiyacımız olan ise o koşuların colman tarafından yapılıyor olmasıdır maalesef keyfine göre yapıyor.
                            Bizzat kendisi açıklamasında milli takımda daha ofansif oynadığını, burada bu kadar geride oynamasını hocanın istediğini söyledi.

Yorum

• İşin sırrı bek ve kanatlarda. Buraları sağlam olursa Colman ve Zokora ortayı rahat idare ederler. Belki alternatif olarak Alper alınabilir. Ama öncelik bek ve kanatlara verilmeli. Burak'ta takımda kalmalı.

Yorum

Yükleniyor...
                              X