Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• --------------onur------------------
    celustka---ömer toprak----chivu----hasan ali
    ----hamit-----zokora-----colman--------
    burak----------petrov-----------drente
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• biz yabancı transferini beceremiyoruz, mümkünse zokora,alanzinho,celustka haricindeki bütün yabancılar gitsin bir tane kaliteli stoper ve santrafor alalılm...ve lütfen Umut Bulut'u geri alalım....

Yorum

• maalesef transfer başlığında söylemek doğru olmaz, ya da kısmen doğru olur. bize taraftar transferi de lazım. seviyesi gerçekten de iyi olan taraftarımızı bir kenara ayırıp tenzih ederek diyorum ki. allah aşkına bu günkü rezalet neydi ? adamlar hiç gerilmeden bir birlerine sesini duyura duyura oynadı. bizim orada gürültü ile birbirlerini duymasını önlememiz gerekirken, biz ne ettik. kuru uğultu ve sahaya attığımız yabancı maddeler. bayanlarla neden -kısmen- daha iyi oynuyoruz anlaşıldı mı ? vuvuzela gibiler, kimse birbirini duyamıyor onlar varken.
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Tecrübeli Kariyerli Yabanci ve Kaliteli Türk lazim.Cech,Henrique,Adrian,Brozekler gitmeli.
          Serkan gibi bitmis ve aykut gibi yetersiz Yerlilerde gitmeli.

Macera aramasinlar herkesin tanidigi Kaliteli Adam alsinlar.Almanya,Ingiltere,Italya,Ispanya veya Fransadan.Burasi cok önemli.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Kaleye de onur geçsin artık. Tolganın Bienvenüden yediği golü ben yemezdim.
            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaleye de onur geçsin artık. Tolganın Bienvenüden yediği golü ben yemezdim.
              orada hata 'nın çoğu dangalak serkan ve aynı çalımı 154646464. kez yiyen girayda tabi tolganın'da hatası var..

Yorum

• Serkan, Cech, Adrian, Alanzinho, Glowacki, Aykut, Barış, Bora, Henrique, Brozek x2 ve Tayfun'a yol verilmeli..

Tolga'ya Avrupa yolu açılmalı..

Kaleye genç bir yedek (Bucalı Ömer olabilir) , defans hattı komple kaliteli oyuncularla yenilenmeli, orta sahaya genç gelecek vaad eden oyuncu (Soner Aydoğdu mesela) ve iyi bir forvet.

Forvete Almeida'yı isterim. Kafa konusunda bitirici adam. Burak'ın kalırsa yerden bitirici oyuncumuz var Almeida da orta kafa işlevi görür.

Gelecek sezon için Hoca oturup düşünmeli böyle yeni bir sayfa açılacaksa kalmalı yoksa bu yıl ki gibi devam edilecekse bırakabilir hem kendine hem bize yazık.

Hoca yeni bir sayfa açmalı derken transferler kaliteli ve nokta atışı olmalı yoksa Adrian'ı gönderip yine Belçika - Polonya semalarından adı sanı duyulmamış birine milyon €'lar dökmek olmamalı amaç.

Hoca kafasında bir sistem kurmalı ve ona göre transfer yapmalı. 10 numara düşünüyorsa alınacak oyuncu kesinlikle güçlü ve fizikli olmalı pat kırıldım oyuncular istemiyorum artık takımda.

Alınacak her oyuncunun güçlü ve mücadeleci olmasına dikkat edilmeli. Yerlerde sürünen adam görmekten bıktım açıkçası.

İyi güzel yazdım da olacağına ben inanıyor muyum diye soracak olursanız; olursa büyük adım atmış oluruz. Olmazsa aynı tas aynı hamam.

Yorum

• Tolga bu sezon bence bu takıma bu savunmaya nazaran çok iyi bir performans yakaladı her iki atakdan bir tanesi pozisyon oluyor stoper orta saha sart forvet kanatlat değişim olması lazım
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• yonetim hala sonuc alamadıgı kupa mupa isteklerini bıraksın da artık adam gibi bir takım kurmaya baksın. yine kafayı abuk sabuk islere yorarsa onumuzdeki sene de gidecek. hukukcularımız veya bir baska yonetici medya uzerinden verilecek mesajları versin, baskan artık takım kurmakla ugrassın.

Yorum

• Umut , Jaja , Alper , Sivok , Hasan Ali , Hamit , Muhammed

Şunları alalım söz başka futbolcu istemeyeceğim...
                      FxY

Yorum

• görünen o ki hareketli bir transfer dönemi bizi bekliyor . bakalım iyi mi sonuçlanır kötü mü

Yorum

• Bora,Glowacki,brozek,tayfun,barış,vittek,tolga,cec h gider..her alana 2-3 alternatif elzem göründü...
                          kalecilernur,zeki
                          savunma:mustafa,giray,ferhat,ondrej,serkan
                          orta alan:zokora,colman,aykut,adrian,alanzinho,olcan,vo lkan
                          forvet:halil,burak,paulo

alınabilecekler:Ahmet Ilhan Özek
                          hasan ali kaldırım
                          soner aydoğdu
                          Alper Potuk
                          Stelios Malezas(paok)http://www.transfermarkt.de/de/steli...ler_34285.html
                          Ferhat Kiraz
                          ibrahim öztürk
                          bobo
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

• pireye kızıp yorgan yakmayalım yeterli.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni Jajaya ne gerek var ?

Hala arab takımından jajanın bonservisinin bir kısmını alamamışken, ve adamlar her koşulda satmaya hazırken

Jaja geri dönmek için bir çok defa açıklamada bulunmuşken..

JAJAYI NİYE GERİ ALMIYORUZ?

NİYE? DİSİPLİNSİZDİ...

Son 2 ay içerisinde disiplinsizlikle alakalı bazı örnekler..

Tevez oyuna girmedi , (adam bildiğin oyuna girmiyorum dedi teknik direktörüne..)

teknik direktörü affetti..

alves,bebe antremana çıkmadı,takımdan koptu gecelere aktı,disiplinsizliğin dibine vurdular..

teknik direktör affetti..

melo,reira yumruk yumruğa kavga etti

teknik direktör affetti..

jaja, "lig bitiminde" takımla Trabzona dönmek yerine ülkesine gitti..

takımdan gönderildi..affedilmedi..
                              Iste bu...
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yenisini alamıyorsak bu yazıya katılıyorum.
                                Yenisinin iyi cikacagi kesin mi Renkdas? Jaja yi denedik ve gördük... Mutlaka Jaja olmali...
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X