Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bony'ın bilekleri çok iyi videodan futbolcu yorumu yapılmaz diyorlar ama attığı gollere bakıyorum, ön direğe kesilen topların çoğunu uzak direğe bırakıyor zaten piyasası olan bi futbolcu alırsak iyi iş çıkarmış oluruz.

Burak nereye giderse gitsin ama Avrupa'ya gitsin.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hamit gelsin Volkan gitsin demek ne alaka?

Hamit Buranin Oyuncusu tam aradigimiz Adam.

-----x--------------x------------x---------------x-
      ---------------------x------------------------------
      -------------hamit---------x-----------------------
      ------x-----------------------------x-----------------
      ------------------------x------------------------------
      Bence de...Milli takımda o bölgede oynarken döktürüyordu, anında takımın lideri olur.

Yorum

• Benim
        Bugun yazdiklarimi kenara koyun eger 3 tanesi alinmassa benimde adim aykut kocaman olsun
        Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Bony
          Muhammet
          Alper
          Hamit

bunlar ve bir kaç transfer beni keser

Yorum

• Sivok ve Dany Isi noldu ?
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Hamit Colman Zokora üçlüsü ile bir orta saha.. Muhammed Demir ve Bony ikilisinin oluşturduğu bir forvet hattı. Neyse, şimdiden umutlanmamak gerek.
              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• LİSTENİN İLK SIRASINDA BONY VAR

Trabzonspor’da sezon sonu kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Burak Yılmaz için Bordo-Mavili yönetim alternatif oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Sözleşmesinde ‘5 milyon euroya serbest kalır’ maddesinin bulunması Avrupa’da bir çok takımı cezbederken, Trabzonspor yönetimi, Burak’ın gidebilme ihtimaline karşı bir süredir takip ettiği 2 golcü oyuncuyu listesine aldı.

ZOKORA DA ÖNERDİ

Öncelikli olarak Zokora’nın da önerdiği ve uzun vadeli olarak takıma katkı sağlayacağını belirttiği Vitesseli Wilfried Guemiand Bony’i listenin ilk sırasına yazan Trabzonspor yönetimi, Sporting Lizbon’da forma giyen Ricky van Wolfswinkel’i de yakın markaja aldı. Wilfried Guemiand Bony, 29 maçta 13 gol atarken, Ricky van Wolfswinkel ise 23 maçta 11 kez fileleri havalandırdı.
                Facebook

Bony biraz daha gerçekçi duruyor
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim
                  Bugun yazdiklarimi kenara koyun eger 3 tanesi alinmassa benimde adim aykut kocaman olsun
                  mehmet güven,hurşut ve aykut demir'i alırız
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hamit Colman Zokora üçlüsü ile bir orta saha.. Muhammed Demir ve Bony ikilisinin oluşturduğu bir forvet hattı. Neyse, şimdiden umutlanmamak gerek.
                    Bunların hepsi direk oynayacak oyuncular senelerdir böyle adamlar almıyoruz
                    gelip ilk 11 e girerler umarım olur

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      LİSTENİN İLK SIRASINDA BONY VAR

Trabzonspor’da sezon sonu kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Burak Yılmaz için Bordo-Mavili yönetim alternatif oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Sözleşmesinde ‘5 milyon euroya serbest kalır’ maddesinin bulunması Avrupa’da bir çok takımı cezbederken, Trabzonspor yönetimi, Burak’ın gidebilme ihtimaline karşı bir süredir takip ettiği 2 golcü oyuncuyu listesine aldı.

ZOKORA DA ÖNERDİ

Öncelikli olarak Zokora’nın da önerdiği ve uzun vadeli olarak takıma katkı sağlayacağını belirttiği Vitesseli Wilfried Guemiand Bony’i listenin ilk sırasına yazan Trabzonspor yönetimi, Sporting Lizbon’da forma giyen Ricky van Wolfswinkel’i de yakın markaja aldı. Wilfried Guemiand Bony, 29 maçta 13 gol atarken, Ricky van Wolfswinkel ise 23 maçta 11 kez fileleri havalandırdı.
                      Facebook

Bony biraz daha gerçekçi duruyor
                      Tam inanacaktım habere ama Wolfswinkel ismini görünce yine vazgeçtim
                      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Rudnevs icin 3 Milyon Euro vermek istiyor Hamburg.
                        Yalnız anladığım kadarıyla değişik maddeler geçiyor, ilk etapta %50'lik hakkını alacakmış sanırım...

Yorum

• Bony Zokora Sayesinde Alınabilir Onunla İlgili Yazımı Bulunca Paylasıcam
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

Sivok ve Dany Isi noldu ?
                            Dany İle Anlasıldı Sivok Hala Gündemde
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• Hamit Colman Zokora üçlüsü ile bir orta saha.. Muhammed Demir ve Bony ikilisinin oluşturduğu bir forvet hattı. Neyse, şimdiden umutlanmamak gerek.[/QUOTE]

Hamit - Zokora - Colman - Muntari - Olcan
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.05.2012, 16:14.

Yorum

• -----------------------Onur--------------------------
                                Celustka-------Giray------------Costa-------Hasan Ali
                                ---------------------Zokora--------------------------
                                --------Hamit-------Colman--------Olcan-------------
                                -------------Henrique-------Bony---------------------

Fena mı olurdu ?
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Çalışıyor...
                                X