Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yasin....soner.... Emre....

3ü Toplamda 15 mac yaparlar.

Bu sezon yedek seneye 1461 trabzondalar....

Sent from my iPhone using Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Belki de biz karıştırıyoruz Serdar'lari Tasci'yi almayı calisiyolardir (keske)

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alper muhammet hayal bence
        özelikle alper çünkü alper gelmek istiyor ancak başkanı bize satmak istemiyor

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          özelikle alper çünkü alper gelmek istiyor ancak başkanı bize satmak istemiyor
          Acele etmemek lazım

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lazioya gidecegine Dortmunda gitsin, hem ara sira hannovere geldikleri zaman maca giderdim
            hiçbiirne gitmesin takımda kalcak 1 sene daha

Yorum

• Batuhan Karadeniz niye düşünülmüyor ki Cenk Tosundan eksiği yok bence son dönemlerde disiplin problemini de aştı Ersun hocanın gelişiyle.Şenol hocanın elinde parlar yeni Burak olur.

Yorum

• Tanıtımda Ferhat banko
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol hoca en çok Serdar taşçıyı istiyor diye duydum ama fiyatı yuzunden görüşmeler tıkanıyor
                  Serdar Taşcı Alman statüsünde mi kabul ediliyor?
                  Bir gün Ahiret baki olacak,İşte o zaman Trabzonsporlu hesap soracak.

Yorum

• Taşçı için en son 6 milyon isteniyordu
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol hoca en çok Serdar taşçıyı istiyor diye duydum ama fiyatı yuzunden görüşmeler tıkanıyor
                      stuttgart burakı falan istemiyomu olmadı saparayı öneririz
                      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak kaan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Batuhan Karadeniz niye düşünülmüyor ki Cenk Tosundan eksiği yok bence son dönemlerde disiplin problemini de aştı Ersun hocanın gelişiyle.Şenol hocanın elinde parlar yeni Burak olur.
                        de get allah askına yav....senol hocadanda her odunu yontmasını beklemeyın arkadas..adamada yazık

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tanıtımda Ferhat banko
                          Sözleşmesinde madde var bence Ferhat'ın.

"Sezon içerisinde oynamazsa bile forma tanıtımında mutlaka forma giyer."

Yorum

• Tasci nereli?

Yorum

• batuhanı bize vermez eskişehir
                              En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 21.06.2012, 16:09.

Yorum

• Fenerden alınacak eleman Özer olmasın sakın ?
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Yükleniyor...
                                X