Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Wie die belgische Zeitung ‚Het Laatste Nieuws' berichtet, soll der VfL den Innenverteidiger vom RSC Anderlecht ins Visier genommen haben.

Auch der türkische Spitzenclub Beşiktaş Istanbul soll seine Fühler zu dem ungarischen Nationalspieler ausgestreckt haben, doch dieser soll die Bundesliga bzw. den deutschen Club bevorzugen, wie das Blatt weiter berichtet.

Roland Juhász ist 28 Jahre alt und hat mit 1,93 m Gardemaß. Seit Mitte 2005 spielt er beim Club aus der belgischen Jupiler League und hat dort noch einen Vertrag bis Sommer 2014.

In der laufenden Spielzeit kam der Rechtsfuß in 31 Spielen inklusive Play-Offs zum Einsatz, erzielte dabei vier Tore und gab eine Torvorlage. Zudem steuerte der Abwehrspieler in neun Europa League-Spielen ein Tor und eine Torvorlage bei.

Auch für sein Heimatland ist Juhász aktiv. Hier brachte es der ungarische Fußballer des Jahres 2008 und 2009 bisher auf 40 Spiele in denen er viermal in die Maschen traf. Dem Bericht zufolge soll der RSC Anderlecht bereit sein, seinen Abwehrspieler, dessen Marktwert ‚Transfermarkt.de' auf 5,5 Millionen Euro taxiert, für 3 Millionen Euro ziehen zu lassen.

bizim juhasz Gladbach ve bjk istiyormus.Fiyat olarak 3 Mio istioyrlar.Bizim Belcikada ilgilendiklerimiz Stoperlere o fiyatin yarisi bile etmez.Sivoku alsinlar yeter.
    almanlar 3milyona bitirir transferi, bizde iki katina, neden acaba?

edit: gladbach büyük ihtimalle Felipe Santana'yi transfer edecekler ve Juhasz sadece B Plani. BJK yurtdisindan transfer edecek gücte degil gibi geliyor bana. belki de glasgow rangers'e geldigi gibi, besiktas'a da transfer yasagi gelir. 3 Milyon Juhasz gibi adama hic birsey, bonservis bedeli ödememis gibi oluyorsunuz, ztn bir oyuncunun bonservisi yoksa maas dan extra ödüyorsun yada büyük miktarda imza parasi veriyorsun. Keske bizim yönetim böyle bir hamlede bulunsa.
    En son Alika87 tarafından düzenlendi; 24.04.2012, 14:33.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• salih uçanı kesinlikle almalıyız almakla kalmamalı kesinlikle her maç 11 oynatmalıyız
      En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 24.04.2012, 14:29.
      !

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        is bilmezlik,menejerler ve katar imaji.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bize mi müstehak? Hocam komik olmayalım. Klose dediler, Henrique ve Vittek çıktı. Jaja'nın yerini dolduracağız dediler Adrian çıktı.
          Selçuk'un yerine Zokora geldi. Sen iste Berbatov'u Diame'yi , Gignac'ı dur. Sonuç kendi bildiklerini okuyorlar. Bak Selçuk'un intikamını Barış Özbek ile alan bir yönetimden süper transferler bekleyenlere daha çok gülüyorum ben. Büyük vizyon taşıyan taraftarımızdan, bu vizyonu taşımadağımız için şahsım adına özür diliyorum..
          sence biz holmeni isteyince iyi transferler mi olacak

biz kötüsünü isteyelim iyisi olunca havalara uçalım mantığı yanlış

klose yi istemek hayal etmek daha keyif veriyor

olmayacağını bildiğimiz halde

kendi adıma holmenin hayalini kurmam diyorum

kloseyi yazarım drogba, srna yı yazarım hayalini de kurarım

nasıl olsa sonu hep hayal kırıklığı olsa da

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Almanya'ya futbol oynamaya gidiyorlar, Türkiye'ye ise para kazanmaya.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zaten is bilmezlikten katar imaji olustu.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Almanya'ya futbol oynamaya gidiyorlar, Türkiye'ye ise para kazanmaya.
                tamam bu oyuncu icin gecerli, biz veririz 1,5milyon, alman takimi verir 1milyon, alman takimini tercih eder, gayet normal birsey. ama oyuncunun kulübü icin ne fark eder ki o 3 milyon almanyadan mi geliyor türkiyeden mi, paranin yüzü ve irki yok sonucta.

Yorum

• forumdaki egemen sevdasini anlamiyorum..eyvallah iyi futbolcu ama
                  karakter konusunda ayni seyleri soyleyemeyiz..
                  daha bir sezon once tek kurus kazandirmadan giden
                  egemeni niye para verip alalim..kafa mi buluyorsunuz anlamadim..
                  ne senol gunes ne sadri sener buna sicak bakmaz..
                  aslinda buna ilk karsi cikmasi gereken biziz ama bazi
                  arkadaslarin masallahi var.
                  yazik..

Yorum

• muhammet demirci ile sezer özmen 1461 için iyi olur
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• sapara ile vittek.i göndermek hata olur

sapara en az colman kadar faydalı olur, ancak colman ile beraber oynaması biraz riskli
                      vittek ise özellikleri farklı olsa da nerdeyse umut kadar katkı verebilir. fakat hangi sistem ve kadro ile oynayacağımız önemli

eğer istikrarlı ve kaliteli bir 11 yanında geniş de bir kadro isteniyor ise vittek, sapara ve sercan kalmalı
                      onur, emek, başkaldırı...
                      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                      LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forumdaki egemen sevdasini anlamiyorum..eyvallah iyi futbolcu ama
                        karakter konusunda ayni seyleri soyleyemeyiz..
                        daha bir sezon once tek kurus kazandirmadan giden
                        egemeni niye para verip alalim..kafa mi buluyorsunuz anlamadim..
                        ne senol gunes ne sadri sener buna sicak bakmaz..
                        aslinda buna ilk karsi cikmasi gereken biziz ama bazi
                        arkadaslarin masallahi var.
                        yazik..
                        bizim bildiğimiz kadarıyla hakettiği para (ya da istediği ya da bjk den çok az) verilmediği için gittiği

egemen türk olarak en iyi oyuncu

eğer sebep yukarda paranetz içindeki sebeplerdense alınabilir diyorum

asıl alınmaması gereken selçuk tur

hem oyalamıştır hem de devre arasında fb ve gs ile görüşmüş sene sonuna kadar kötü bir performans sergileyere hakkımız ollan şampiyonluuğu alamamamıza neden olmuştur

ceyhun un gitmesi normal çünkü onu keşfeden terim ve oynatılacağını zannederek gitti gs ye

engin ise satıldı

ts ye ihanet eden selçuk şerefsizidir

Yorum

• İlk olarak socrates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sapara ile vittek.i göndermek hata olur

sapara en az colman kadar faydalı olur, ancak colman ile beraber oynaması biraz riskli
                          vittek ise özellikleri farklı olsa da nerdeyse umut kadar katkı verebilir. fakat hangi sistem ve kadro ile oynayacağımız önemli

eğer istikrarlı ve kaliteli bir 11 yanında geniş de bir kadro isteniyor ise vittek, sapara ve sercan kalmalı
                          sapara colman aynı özeeliklerde değil

sapara iki yönlü oynayamaz

geniş kadroda sercan (24) olması vahim

24 yaşındaki oyuncu 18 i zorlamalı ve o kalitede olmalı

Yorum

• topyekün bir yenilenme olmalı

glo,cech,piotr,celutska,cora,balcı,aykut,özbek,jeb rin,adrian,sercan,memiş,vittek,henrique,burak

tamamı gitmeli ya satılmalı ya kiralanlaı ya da takasta kullanılmalı

fm de öyle yapardım

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sapara colman aynı özeeliklerde değil
                              sapara iki yönlü oynayamaz
                              geniş kadroda sercan (24) olması vahim
                              24 yaşındaki oyuncu 18 i zorlamalı ve o kalitede olmalı
                              sercan kupadaki maçın yıldızı idi, sakatlanana kadar da birçok maçta 18.de idi zaten
                              daha iyisini de beklerim ben kendisinden

colman ise zaten bana göre devşirme bir oyuncu, defansif ortasaha diil
                              ne bir önlibero ne de forvet arkası, tam anlamıyla bir playmaker

iddialıyım
                              sapara, vittek ve sercan TS kadrosu için iyi isimlerdir
                              En son socrates tarafından düzenlendi; 24.04.2012, 15:24.
                              onur, emek, başkaldırı...
                              kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                              LiverpoolFC

Yorum

• transfer sezonu açılmadan bi dünya bomba bi gazete sivokla anlaşıldı yazıyor diğeri başkan yalanladı... şimdiden böyleyse sezon açıldımı ne olur bilmem
                                Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X