Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sapara-Tayfun Cora/Barış Özbek(Kiralık) + 5 Milyon € = Cenk - Muhammet - Serdar - Orhan Gülle.

Çok mu abartı oldu?

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 oyuncuyu toplasan 5 golu yok..Nasıl zihniyettir bu? Avrupa'ya gideceksin sen..
      halil 29 maçta 5 gol 7 asist yapmış . ilk yarı boyunca sol açık oynamasına rağmen .

vittek zaten oynamadı. henrique de 26 maçta 2 gol 5 asist yapmış.

nasıl topladın sen bunları

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sapara-Tayfun Cora/Barış Özbek(Kiralık) + 5 Milyon € = Cenk - Muhammet - Serdar - Orhan Gülle.

Çok mu abartı oldu?
        orhana gerek yok , orhan geliyorsa alpere gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          orhana gerek yok , orhan geliyorsa alpere gerek yok.
          Orhan ile Alper bir mi, şehir efsanesi oldu bu Orhan Gülle, daha bi numarasını görmedik, adamı sürekli transfer etme çabası içinde bazıları.

Yorum

• Sol Bamba için haftalarca gelip imza atacak falan dediler... Alamadık mı Sol Bamba'yı ? Ben aldık diye biliyorum ama ?
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Hasan Ali, Cenk v.s balon transferler.Alper'e yoğunlaşmayız.Cech'i gönderip 5 katı maliyetle O'ndan çok daha kötü bir adamı alacak kadar kafasız olduğunu düşünmüyorum yonetimin.

Yorum

• Hasan Ali haberlerinden sonra uzun zamandır yazmak istediğim birkaç şey var onları yazayım.

Türk insanının karakteri böyle malesef. Kendimizle çok övünüyoruz ama toplumumuzun büyük kısmı kaypak ve gurur, onur gibi kavramlardan son derece uzak insanlar. Haram para yemekten zerre gocunmuyorlar. Allah inancını falan geçtim bu işin müslümanı hıristiyanı ateisti yok. Ne olursa olsun, hırsızlığı belli olan insanlardan, takımlardan, kurumlardan para yemekten imtina etmeyen hiçbir insanı zaten takımıma yakıştıramıyorum.

İnsanda biraz vizyon, biraz hırs olacak. Para için ne olacağı belli olmayan takıma giden oyuncudan hayır gelmez.

Yorum

• Öncelikle bütün renkdaşlarıma merhaba. Aranıza yeni katıldım ve benimde bir transfer önerim olacak. Manisaspor'dan Jerry Akaminko benim gorüşüme göre çok kaliteli bir sağ bek 2 milyon euro bonservis bedeli isteniyor. Biraz daha indirip yaptırtıp bu oyuncu takıma kazandırılmalıdır

Yorum

• Orhan Gülle için gelsin banko oynasın demiyoruz zaten.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hasan Ali, Cenk v.s balon transferler.Alper'e yoğunlaşmayız.Cech'i gönderip 5 katı maliyetle O'ndan çok daha kötü bir adamı alacak kadar kafasız olduğunu düşünmüyorum yonetimin.
                      Bu güzel.

İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hasan Ali haberlerinden sonra uzun zamandır yazmak istediğim birkaç şey var onları yazayım.

Türk insanının karakteri böyle malesef. Kendimizle çok övünüyoruz ama toplumumuzun büyük kısmı kaypak ve gurur, onur gibi kavramlardan son derece uzak insanlar. Haram para yemekten zerre gocunmuyorlar. Allah inancını falan geçtim bu işin müslümanı hıristiyanı ateisti yok. Ne olursa olsun, hırsızlığı belli olan insanlardan, takımlardan, kurumlardan para yemekten imtina etmeyen hiçbir insanı zaten takımıma yakıştıramıyorum.

İnsanda biraz vizyon, biraz hırs olacak. Para için ne olacağı belli olmayan takıma giden oyuncudan hayır gelmez.
                      Bu daha da güzel
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orhan Gülle için gelsin banko oynasın demiyoruz zaten.
                        Gelsin kenarda çürüsün yani, hatta hiçbir zaman 18 e de giremesin

Yorum

• "Alper potuk dün trabzonla anlasma asamasindayken araya abdurrahim albayrak girdi ve alper potuku bizde istiyoruz dedi.Bunun uzerine eskisehir trabzonla anlasmadi ve fiyat arttirdi bu parayi kim verirse alperi alir dedi.Ts tam alacakken 1.5milyon euro fiyati artan alper için ts bidaha dusunecek.gsnin tavri ne olur onu da bilmiyorum."

bir rivayete göre dün bunlar olmuş. kaynak duyumcunun biri
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• orhan, soner, buca lı genç çocuklar 1461 veya a2 için alınıp 1-2 sene sürekli oynatılıp karar verilmeli

ha bizim gibi bir takım 10 milyon euro yu böyle birşey için harcayamaz

ama yapmak demek geleceğimizi kurtarmak demek

gs semih ve çelimsiz çocuğu(adını unuttum) kazandı

bjk bu sürece önümüzdeki sene başlayacak mecburen de olsa

fb parasıyla istediğini her zaman alır

bir tek biz kaldık

geçen sene onur kaleyi alınca herkes nasıl sahiplendi ve mutlu oldu

bir gökdeniz çıksa alt yapıdan dicem ama olmuyor işte

onun için yeteneği gözüken gençleri belli maliyetleri olsa da toplayacaksın alt yapında ya da anlaşmalı takımında

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelsin kenarda çürüsün yani, hatta hiçbir zaman 18 e de giremesin
                              Aykut çürümediyse Orhan'da çürümez merak etme.

Yorum

• Bir diğer önerim Bayern Leverkusen ile sözleşmesi sona ermiş bonservisi elinde olan Tranquillo Barnetta tam aradığımız adam

Yorum

Yükleniyor...
                                X