Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onur
    Tolga
    Zeki
    *
    Celu
    Giray
    Sivok
    Bamba
    Serkan
    Büttner
    Ferhat
    Mustafa
    *
    Zokora
    Alper
    Colman
    Adrian
    Olcan
    Volkan
    Aykut
    Emre
    Yasin
    *
    Halil
    Cenk
    Henrique
    N'doye

Ne güzel kadro..
    Alihan Sivok yerine Daha iyi bir isim Yaz harika olur Kadro
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onur
      Tolga
      Zeki
      *
      Celu
      Giray
      Sivok
      Bamba
      Serkan
      Büttner
      Ferhat
      Mustafa
      *
      Zokora
      Alper
      Colman
      Adrian
      Olcan
      Volkan
      Aykut
      Emre
      Yasin
      *
      Halil
      Cenk
      Henrique
      N'doye

Ne güzel kadro..
      Şampiyonlar Ligi için yeterli beklerin olduğuna inanıyor musun ?
      Büttner'i hiç bilmiyorum bekte ne yapar, denilenlere göre ofansif yönü daha kuvvetliymiş, bize iki yönü de kuvvetli bek gerekiyor, sağbekte de Celu ve Serkan ???
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben olsam evet Hamit'i Şampiyonlar Ligi'nde sağbekte oynatırım, ligde de ortasaha varyasyonlarında.

---------------------------ONUR/TOLGA---------------------
        HAMİT------------BAMBA----------------EGEMEN------------HASAN ALİ
        --------------ALPER---------ZOKORA--------------COLMAN-------
        ------LEE----------------------------------------------------OLCAN---
        ----------------------------N'DOYE------------------------------
        güzel kadro yapmışsın

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız Avrupa'da hangi takım olursa olsun Burak ellerinde patlayacak ona yanıyorum, 33 gol atıp Avrupa'da başarısız olacak bi futbolcu Türkiye'nin imajını zedeler.

Mesela Atletico'ya gitsin 4-5 maç sonra tribüne yollarlar, o kadar ki yeteneksiz bi adam.
          Acayip yeteneksiz hic sorma
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Katılmıyorum Madem O Kadar yeteneksiz Milli Takımda Nasıl atıyor ?
            Burak'ın tek artısı onda olduğu kadar hiç bi futbolcuda olmayan futbolcu şansı olmasıdır, o top bi şekilde önüne düşüyor bazıları rakibinden sekiyor çarpıyor filan ama yinede önüne düşüyor.

Defans arkasına koşularına lafım yok, çoğunda da ofsayta düşüyor ya neyse.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              güzel kadro yapmışsın
              Teşekkürler, hayâl kurmak bizim de hakkımız.
              Belki biraz taktım gibi ama Şampiyonlar Ligi ön elemelerini vs. düşününce ben çok kaliteli bir savunma hattına sahip olmamız gerektiğini düşünüyorum.
              Yoksa tüm takım geriye gömülüyor, ileride de pasif kalıyoruz.

Yorum

Burak'ın tek artısı onda olduğu kadar hiç bi futbolcuda olmayan futbolcu şansı olmasıdır, o top bi şekilde önüne düşüyor bazıları rakibinden sekiyor çarpıyor filan ama yinede önüne düşüyor.

Avrupada Sistem Aralara atılan toplar yada kanatlardan içeri verilen Sistemle oynanıyor Bence başarılı olucaktır

Eger italyaya giderse hayal kırıklıgı yaratabilir

Yorum

• Su an santraforumuz yok Vittegin durumunu bilmedigimiz icin.

Taylandlida olsa transfer sart o bölgeye. Vittek iyilestiyse, saglikliysa 1 tane transfer yeter. Yok gidecekse, anca yedek olursa, o zaman 2 transfer sart.

Burak giderse Cenk/Muahmmed onun acigini kapatmaya yeterli olur.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam tam bir golcü, biz bu adamı alamayız.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şampiyonlar Ligi için yeterli beklerin olduğuna inanıyor musun ?
                      Büttner'i hiç bilmiyorum bekte ne yapar, denilenlere göre ofansif yönü daha kuvvetliymiş, bize iki yönü de kuvvetli bek gerekiyor, sağbekte de Celu ve Serkan ???
                      Alsınlar o zaman daha iyilerini, ben bu kadar hayal edebildim.

Yorum

• steven gerardda nasıl uzaktan gol atıyor anlamış değilim
                        bir şekilde adamın önüne top düşüyor
                        şansa bak her ayağını salladığında da top tam üstüne denk geliyor
                        ben bastian shweinsteiger bu arada.
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Golü koklamak tabiri bu tip pozisyonların akabinde çıkmış olsa gerek. Pozisyon sezisi çok iyi bence. Nistelrooy'a bile bu millet ''beleşçi'' demiyor muydu ? Burak kendini çok iyi geliştirdi ve bunda Trabzonspor'un inkâr edilemeyecek, müthiş katkısı var.

En başta da Şenol Güneş faktörü.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kanım çok ısındı bu çocuğa N' Doye bize uyar gibi kafa toplarında çok etkili bitiricilik oyun zekası gayet iyi maliyetli bir oyuncu da değil çok uzatmadan almak lazım taraftarı coşturacak potansiyel var adamda

Yorum

• N'Doyenin Disiplin Sorunu Varmış

Yorum

Yalnız Avrupa'da hangi takım olursa olsun Burak ellerinde patlayacak ona yanıyorum, 33 gol atıp Avrupa'da başarısız olacak bi futbolcu Türkiye'nin imajını zedeler.

Mesela Atletico'ya gitsin 4-5 maç sonra tribüne yollarlar, o kadar ki yeteneksiz bi adam.
                                Avrupada ne yapar ne eder Burak , benim de şüpelerim var ama giderse başarılı olmasını isterim. Tabi kalmasından yanayım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X