sivok kaliteli stoperdir bjk ekonomik açıdan kötü olduğu için gönderiyor bedava olaması çok iyi 1.7 verilmesi birazda bedava oyuncularda normal fiyattır süper transfer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bana göre de bjk'nin elindeki en iyi stoper Sivok .
Sivok gelirse Giray , Mustafa , Celustka ve 1461'den getirilirse Abdullah yeterli bir stoper kadrosu .
Diğer taraftan , Halisspor olduk çıktık .
Muhtemelen , yollanacaklar listesinde de bu adamın en az 2 futbolcusu olacak . Adamı sabit maaşa bağlasak daha iyi .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.04.2012, 18:07.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivok ayrıca golcü özelliği olan bi stoper, Giray'la birlikte duran toplarda çok etkili oluruz yaşı 28 bjkliler gitmesini hiç istemiyor, İstanbul atığı değil yani.
Yorum
-
Bjk'nin ekonomik sıkıntısından elimizden geldiğince yararlanmalıyız etik metik demeden ellerindeki kaliteli adamları alalım, bjklilerin dediğine göre Sivok'a 1,2 milyon önermişler Sivok 1,7 milyon euro istemiş bu yüzden yollar ayrılacakmış.
Para sıkıntımızın olduğunu düşünmüyorum gelecek sezona az para harcayarak bomba gibi girebiliriz.
Sapara Antep'te küçük takımların büyük topçusu olduğunu gösterdi, Antep bu denli yarar sağladığı adamı bırakmak istemez, önce Muhhamet karşılığında zorlamalıyız olmadı Cenk, akıllı olursak güzel bi transfer sezonu geçiririz.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Başkan istifa
merhabalar aranıza yeni katılmaktan mutluyum.Transfer haberlerini okuduktan sonra bence derhal Sayın Sadri Şener'in istifa edip kısa sürede seçim yapılıp yeni yönetimin gelmesi vede transferide yeni yönetime bırakılması gereklidir.Şimdiki trasferlerin hiçbiri takımımıza gerekli katkıyı yaptığına inanmıyorum(halil ve olcan hariç)tabiki 3 temmuzdan buyana yaptığı açıklamaları biliyorsunuz.Dik duruş sergileyememiştir.Siyaset trabzonsporumuzu geçmiştir.Kısa zamanda bunlardan kurtulmamız gerektiğine inanıyorum.Sizce haksızmıyım?
Yorum
Yorum