Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tayfun corayla anlaşmaya varamayan cimbom barış memişe gözünü dikti.AMK

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vay Mitroglu girmis.Fizik olarak baya gelistirmis kendini.Gladbachta cok iyidi ama A Takima almadilar diye Yunanistana gitmisti.Altyapida son 10 yilda cikan en iyi santraforlar´dan di.
      Gecen sene 16 gol atmis Yunan liginde.

Yorum

• Şuraya bak dünkü altı bezli çocuk Trabzon'a naz yapıyor.Üç kuruşluk adamların reklamını yapıyoruz sonra.Muhammet kimdir Allah aşkına,nereye defolacaksa olsun.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          günah, ayıp. zokora büyük maçların bir çoğunda; özellikle de cl maçlarında üst düzey maç oynamıştır. tecrübe denen şeyin nelere kadir olduğunu aleme göstermiştir. gerçekten ayıp. bamba konusuna gelince izlemedim bilmiyorum.
          yok be amcaoğlu senin dediğin gibi bir kaç mac öyle oyunu kurtardığı tek macı yok melo ile kıyasla daha iyi anlarsın yaşlı ve zayıf ön libero dediğin kaya gibi olur
          bu ara fildişinin ön liberosu olduğunu iddia eden arkadaşlar var gussoyu seyretmediler
          @ okşoholu

Yorum

• nedir bu cenk israri sapara 10 tane cenk eder biz saparayi veripustede 2 milyon euro vercez hicakil isi degil ama senol hoca saparayi hayatta oynatmaz cok sabit fikirli bi adam yola ciktiklariyla yolda bulduklarini degismeyen cinsten
            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Kaleciler: Onur, Tolga, Bora/Zeki
              Stoperler: Sol Bamba, Giray, Sivok, Murat Akca
              Sol Bek: Büttner, Ishak
              Sağ Bek: Serdar Kurtulus, Celustka
              Sağ Kanat: Sefa Yilmaz, Volkan Şen
              Sol Kanat: Olcan, Yasin
              Ortasaha: Alper, Colman, Soner, Zokora, Alanzinho, Adrian
              Forvet: Cenk Tosun, Muhammet Demir, Ojo/Yakubu ve Henrique[/QUOTE]
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• * Şimdi benim anlamadığım Trabzonspor Yönetimi'ni yerden yere vuruyoruz, ama kimi bıraksak kapıyorlar başta Gs ; Bu işten bişey anlamadım ben.
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuraya bak dünkü altı bezli çocuk Trabzon'a naz yapıyor.Üç kuruşluk adamların reklamını yapıyoruz sonra.Muhammet kimdir Allah aşkına,nereye defolacaksa olsun.
                  İnsan ona sinir oluyor zaten sıradan batmış bir takımda oynuyorsun Trabzona burun kıvırıyorsun dün bende Trabzonda oynar demiştimde bu kafayla oynayacağın en büyük takımda antepte oynarsın anca hamilerden,şotalardan ,vugrineçlerden,campellardan ;muhammetlere düş onlarda seni beğenmesin vay anasını sayın seyirciler.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Harbi Sapara varken ortasaha niye ariyoruz?

Olcan.....Sapara.....Volkan
                    ......Colman.....Zokora.....
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Vay be Kuzeni benim okulda sira arkadasimdi.Tip olarak da benziyorlar.Su inadi olmasaydi Almanyada iyi bir yere gelebilirdi.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Şimdi benim anlamadığım Trabzonspor Yönetimi'ni yerden yere vuruyoruz, ama kimi bıraksak kapıyorlar başta Gs ; Bu işten bişey anlamadım ben.
                        Sorunda o zaten. Ise yarayanlari biraktiklari icin elestiri aliyorlar.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Şimdi benim anlamadığım Trabzonspor Yönetimi'ni yerden yere vuruyoruz, ama kimi bıraksak kapıyorlar başta Gs ; Bu işten bişey anlamadım ben.
                          İki sezon önceki oyuncular onlar.
                          bu seneki oyuncuları anadolu takımları bile almaz.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Harbi Sapara varken ortasaha niye ariyoruz?

Olcan.....Sapara.....Volkan
                            ......Colman.....Zokora.....
                            sapara kendisine verilen şansı kullanamadı.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• * Serdar Bali'ye göre Bucaspordan Emre'yi almışız. Şampiyonluk yaklaştı o zaman...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Serdar Bali ‏@serdarrbali
                                Bucaapordan emre'yi trbzonspor aldı hayırlı olsun

İşallah doğrudur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X