tayfun corayla anlaşmaya varamayan cimbom barış memişe gözünü dikti.AMK
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay Mitroglu girmis.Fizik olarak baya gelistirmis kendini.Gladbachta cok iyidi ama A Takima almadilar diye Yunanistana gitmisti.Altyapida son 10 yilda cikan en iyi santraforlar´dan di.
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegünah, ayıp. zokora büyük maçların bir çoğunda; özellikle de cl maçlarında üst düzey maç oynamıştır. tecrübe denen şeyin nelere kadir olduğunu aleme göstermiştir. gerçekten ayıp. bamba konusuna gelince izlemedim bilmiyorum.
bu ara fildişinin ön liberosu olduğunu iddia eden arkadaşlar var gussoyu seyretmediler@ okşoholu
Yorum
-
Kaleciler: Onur, Tolga, Bora/Zeki
Stoperler: Sol Bamba, Giray, Sivok, Murat Akca
Sol Bek: Büttner, Ishak
Sağ Bek: Serdar Kurtulus, Celustka
Sağ Kanat: Sefa Yilmaz, Volkan Şen
Sol Kanat: Olcan, Yasin
Ortasaha: Alper, Colman, Soner, Zokora, Alanzinho, Adrian
Forvet: Cenk Tosun, Muhammet Demir, Ojo/Yakubu ve Henrique[/QUOTE]“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
* Şimdi benim anlamadığım Trabzonspor Yönetimi'ni yerden yere vuruyoruz, ama kimi bıraksak kapıyorlar başta Gs ; Bu işten bişey anlamadım ben.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya bak dünkü altı bezli çocuk Trabzon'a naz yapıyor.Üç kuruşluk adamların reklamını yapıyoruz sonra.Muhammet kimdir Allah aşkına,nereye defolacaksa olsun.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Vay be Kuzeni benim okulda sira arkadasimdi.Tip olarak da benziyorlar.Su inadi olmasaydi Almanyada iyi bir yere gelebilirdi.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Şimdi benim anlamadığım Trabzonspor Yönetimi'ni yerden yere vuruyoruz, ama kimi bıraksak kapıyorlar başta Gs ; Bu işten bişey anlamadım ben.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Şimdi benim anlamadığım Trabzonspor Yönetimi'ni yerden yere vuruyoruz, ama kimi bıraksak kapıyorlar başta Gs ; Bu işten bişey anlamadım ben.
bu seneki oyuncuları anadolu takımları bile almaz.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbi Sapara varken ortasaha niye ariyoruz?
Olcan.....Sapara.....Volkan
......Colman.....Zokora.....Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
* Serdar Bali'ye göre Bucaspordan Emre'yi almışız. Şampiyonluk yaklaştı o zaman...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum