alper potukun işini haziran gelmeden bitirmemiz gerek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngitere'ye gidip tutmayan Brayn Ruiz,Park gibi oyuncular işimizi görür...ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
hurma ingilterede geziyor.bizimkiler belcikada ve yanlis oyuncularda.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Gereksiz yerli oyuncuları ve yabancıların çoğunu göndersek -gönderilcek isimler belli tekrar tekrar yazmak istemiyorum- sonra şuan gündemde olan genç Türklerin alayını alsak yanına 1-2 tane tecrübeli yabancı alsak yerli ağırlıklı genç dinamik geleceği olan bir takım olsak ne güzel olur.Més Que Un Club
Yorum
-
Muhammet'i parayla almak bile iş bilmezliğin daniskasıdır.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Kerim Frei, Oguzhan Özyakub, Koray Günter, Cüneyt Köz, Erdal Akdari
Hepsini almaya kalksan 4 milyon € tutmaz[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerim Frei, Oguzhan Özyakub, Koray Günter, Cüneyt Köz, Erdal Akdari
Hepsini almaya kalksan 4 milyon € tutmazBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsinin gelmeye niyeti varmı ?
Daha 1. Lig tecrübeleri yok denilecek kadar az
Gaziantep Almanya Ümit Milli takiminin Santraforunu getirebiliyorsa
Sende bu gencleri getirebilmelisin[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
______ tolga______
_celu__giray__mustafa__cech
_______colman__zokora____
Burak_____adrian______olcan
________Henrique_________
şöyle oynasak kalan maçlarda ne kaybederiz,bana kalırsa hiç birşey, belki bir adrian_henrique transferi yaparız,,, şimdi buraK yok o bölgede volkan oynar bjk maçı için,buraK dönünce şöyle bir sistem nasıl olurdu ?
Yorum
-
[QUOTE=Ceyhun Öncü;1918421296]18-19 yasinda futbolcular bunlar
Sende bu gencleri getir
bizim takım anca mithat beyin gençlerini getirir...Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerim Frei, Oguzhan Özyakub, Koray Günter, Cüneyt Köz, Erdal Akdari
Hepsini almaya kalksan 4 milyon € tutmaz
Yorum
-
nolursa olsun önce saglam yerlileri(gurbetciler dahil) kaptirmamaliyiz alper olur muhammed olur serdar aziz olur almanyadan sercan tunay ekici bu adamlardan almaliyiz sonra elimizdeki yabanci cöplükleri temizleyip en sona yabanci kaliteli büyük liglerde gözden düsen yukaridaki arkadasin dedigi gibi bryan ruiz park gibi adamlara bakmaliyiz....
Yorum
-
Millet Trabzonlu ama gelmem diyor
Ozaman elin Selcuguda istanbula gider egemenide[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18-19 yasinda futbolcular bunlar
Sende bu gencleri getirebilmelisin
Yorum
Yorum