Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alper potukun işini haziran gelmeden bitirmemiz gerek
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İngitere'ye gidip tutmayan Brayn Ruiz,Park gibi oyuncular işimizi görür...
      Çok güzel tespit ama bizimkiler maalesef almaz
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• hurma ingilterede geziyor.bizimkiler belcikada ve yanlis oyuncularda.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gereksiz yerli oyuncuları ve yabancıların çoğunu göndersek -gönderilcek isimler belli tekrar tekrar yazmak istemiyorum- sonra şuan gündemde olan genç Türklerin alayını alsak yanına 1-2 tane tecrübeli yabancı alsak yerli ağırlıklı genç dinamik geleceği olan bir takım olsak ne güzel olur.
          Més Que Un Club

Yorum

• Muhammet'i parayla almak bile iş bilmezliğin daniskasıdır.
            Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Kerim Frei, Oguzhan Özyakub, Koray Günter, Cüneyt Köz, Erdal Akdari
              Hepsini almaya kalksan 4 milyon € tutmaz
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kerim Frei, Oguzhan Özyakub, Koray Günter, Cüneyt Köz, Erdal Akdari
                hepsinin gelmeye niyeti varmı ?
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hepsinin gelmeye niyeti varmı ?
                  18-19 yasinda futbolcular bunlar
                  Daha 1. Lig tecrübeleri yok denilecek kadar az

Gaziantep Almanya Ümit Milli takiminin Santraforunu getirebiliyorsa
                  Sende bu gencleri getirebilmelisin
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• ______ tolga______
                    _celu__giray__mustafa__cech
                    _______colman__zokora____
                    Burak_____adrian______olcan
                    ________Henrique_________

şöyle oynasak kalan maçlarda ne kaybederiz,bana kalırsa hiç birşey, belki bir adrian_henrique transferi yaparız,,, şimdi buraK yok o bölgede volkan oynar bjk maçı için,buraK dönünce şöyle bir sistem nasıl olurdu ?

Yorum

• [QUOTE=Ceyhun Öncü;1918421296]18-19 yasinda futbolcular bunlar

Sende bu gencleri getir
                      bizim takım anca mithat beyin gençlerini getirir...
                      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

Kerim Frei, Oguzhan Özyakub, Koray Günter, Cüneyt Köz, Erdal Akdari
                        Kerim Frei Fulham'da ara ara şans buluyor. Açıkçası ben onun yerinde olsam Türkiye'ye adımımı atmam. Aynı şekilde Oğuzhan da birkaç yıl daha bekleyip şansını sonuna kadar dener bence.

Yorum

• nolursa olsun önce saglam yerlileri(gurbetciler dahil) kaptirmamaliyiz alper olur muhammed olur serdar aziz olur almanyadan sercan tunay ekici bu adamlardan almaliyiz sonra elimizdeki yabanci cöplükleri temizleyip en sona yabanci kaliteli büyük liglerde gözden düsen yukaridaki arkadasin dedigi gibi bryan ruiz park gibi adamlara bakmaliyiz....

Yorum

• Oğuzhan'a ilk 11 sözü verip alabiliriz ki Oğuzhan zaten gelip yedek bekleyecek oyuncu değil. Gelir ortasahayı toparlar ve büyük yıldız olur bana göre.

Ama Oğuzhan'ın yerinde ben olsam gelmem yine de.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Millet Trabzonlu ama gelmem diyor
                              Ozaman elin Selcuguda istanbula gider egemenide

Yorum

18-19 yasinda futbolcular bunlar

Sende bu gencleri getirebilmelisin
                                Mithat halis'i kim zengin edecek

Yorum

Yükleniyor...
                                X