Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rüştü 39 yaşında.
    Avrupa maçlarında mesela Atletico Madrid karşısında Carvalhal Rüştü'nün oynamasını istedi deneyiminden dolayı ama antrenmanda sakatlanmış o nedenle Cenk oynadı. Ayriyeten hoca bir deneyimli birde yetenekli kaleciyi maça göre çıkartıyordu öyle oynatmak istiyordu.
    İki iyi kalecinin olması takım için şanstır.
    Rüştü o kadar oldu mu

Aslında Tolga-Onur ile Rüştü-Cenk arasındaki en büyük farkı açıklıyorsun...

Rüştü miladını doldurmuş uzatmaları oynuyor. Yedek kalsa kariyeri açısından problem değil...

Yani, Cenk 25 maç her türlü oynar bu ligde; Rüştü gibi bir kalecide gelişimine katkıda bulunur.

Ayrıca Rüştü, Tolga yaşlarındayken Barcelona'ya gitmiş oynayamadı diye geri gelen bir kaleci..

Tolga ise 28 yaşında kaleyi devralmış ve 1.5 senedir oynayabiliyor. Yedeği de 1 sezon kendini göstermiş, milli takıma 20'li yaşlarının başında gitmeye başlamıştır.

Ben 2 kalecimizinde yedek kalmak istemeyeceğini düşünüyorum. bana kalırsa da ikisi de kalmamalıdır zaten...

Keşke ikisi de senelerce beraber kalsalar... Fakat ortada bir gerçek var maddi ve manevi olarak pek mümkün gözükmüyor.

Benim gönlüm Tolga'nın Avrupa'da 2-3 sezon oynayıp geri dönmesinden yana...

Böylece kaleye Onur geçer; ne şiş yanar ne kebap; maddi olarak da kazanç sağlarız...

Yorum

• Ben sizin gibi forumla yatıp kalkmıyorum ki. Burak sene sonu gidecek kalacağına inanan var mı? Serkan kendisi artık oynamak istemiyor takımda. Sebepleri ne bilemiyorum. Tolga ise Onur'a verilen yıllık ücretten dolayı ayrılmayı düşünüyor. Alman takımı Werder Bremen ciddi şekilde ilgileniyor. Yani Tolga-Onur ikisinden birisi gidecek 2 kaleci de artık yedek beklemez. Tatmin etmişse cevap bekleyenleri ne ala.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim gönlüm Tolga'nın Avrupa'da 2-3 sezon oynayıp geri dönmesinden yana...

Böylece kaleye Onur geçer; ne şiş yanar ne kebap; maddi olarak da kazanç sağlarız...
        Giden hangi futbolcumuzu geri aldıkki? Eğer böyle birşey olsaydı Yattara'lar , Fatih'ler geri gelirdi. İşte bu yüzden gönderilmesini istemiyorum.Burda parlak dönem geçirirken başka yerlerde sönebilir.
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben sizin gibi forumla yatıp kalkmıyorum ki. Burak sene sonu gidecek kalacağına inanan var mı? Serkan kendisi artık oynamak istemiyor takımda. Sebepleri ne bilemiyorum. Tolga ise Onur'a verilen yıllık ücretten dolayı ayrılmayı düşünüyor. Alman takımı Werder Bremen ciddi şekilde ilgileniyor. Yani Tolga-Onur ikisinden birisi gidecek 2 kaleci de artık yedek beklemez. Tatmin etmişse cevap bekleyenleri ne ala.
          Peki bunları ağızlarından mı duydun renkdaşım? Çok kesin yazmışsında..
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Madem Kaiser düştü Olcay'ı alalım işte, yaşı 23'ü geçtiğinden direk oynayabilir

Yorum

• Olcay Sahani 1461 Trabzonda oynatmam.Bu benim görüsüm.Bircok Macini izledim Adamin.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• almanyadan adam alinacaksa öncelik tunay cüneyt ekici olmali....

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olcay Sahani 1461 Trabzonda oynatmam.Bu benim görüsüm.Bircok Macini izledim Adamin.
                  ççç Ne yaptın yahu?

Bence iyidir, gönül ister ki Tunay, Mehmet Ekici vs. olsun ama bence çok zor bunlar...Zor değil de, bizimkiler için zor

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ççç Ne yaptın yahu?

Bence iyidir, gönül ister ki Tunay, Mehmet Ekici vs. olsun ama bence çok zor bunlar...Zor değil de, bizimkiler için zor
                    biraz abartmis olabilir arkadas, ama olcay sahan trabzonspor oyuncusu olmamasi lazim.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• seneye 1461 bank asyada olursa sercan eren jebrin sapara barış ataş barış özbek bi monte edilse ertesi sene süper ligde
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• bende aynısını düşünüyorum. 1461 bank asya ya çıksın 1 yıl sonra süperligde olur inşallah. bizim vereceğimiz oyuncular sayesinde..

Yorum

• haber61 kolay kolay yalan haber yapmaz

Trabzonsporlu yönetim Kamerunlu futbolcu için önümüzdeki günlerde Gaziantep yöneticileriyle bir araya gelerek anlaşma zemini arayacak.
                          Bilindiği üzere bu oyuncu geçtiğimiz günlerde Gaziantep yönetimine takımdan gitmek istediğini söyleyip, “Trabzonspor gibi büyük bir kulübe gitmek istiyorum. Benim için gerekeni yaparlarsa giderim" demişti.

Teknik Direktörü Şenol Güneş'in haziran ayından beri kadrosunda görmeyi çok istediği Eskişehirsporlu Alper Potuk için Bordo-Mavililer, yeniden harekete geçti. Devre arasında Fenerbahçe ile anlaşamayan ve Eskişehirspor'a geri dönen genç yıldız için Kırmızı-siyahlı ekip Trabzonspor’dan yine bu oyuncuya karşılık Alanzinho’yu yeniden istedi. Bordo-Mavili takımın bu konuyu düşünerek Eskişehirspor’a bildirileceği öğrenildi.

bu haber doğruysa çok iyi

alanzinho alper

sapara danny takası bence çok iyi hamleler olur .
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Lugona diyen arkadaşlar ; Luganoyu transfer edelim(!) oynadığı her maçta 10 kişi kalacağımızı garanti ederim.
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• ----------onur----------------

celustka---???---danny---cech

------colman----alper---------

--------------?????----------------

volkan(????)--------vittek(muhammet)--------olcan
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kanatlarda Olcan ve Volkan gibi topçun varsa kafa toplarına iyi çıkan bir forvetin olması şart.. He kanatlardaki adamlarında orta yaparken kız gibi değil adam gibi orta yapması şart oğlu şart. Birde ön direğe koşu yapabilen bir adam şart değil farz
                                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X