bamba-danny olmamalı!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Stil olarak" , Emre'yi anımsatıyor .
1461'in bu sezon en büyük kazanımı oldu .
İnşallah yitirilmez .
Kendisi ile konuştum. 6 yıldır Trabzon'da yasıyormuş babası asker. Önce Trabzonspor alt yapısına gelmiş ama bir kaç ufak sorun çıkmış ve Arakli yolunu tutmuş. Aslen Isparta'li.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO pencereden bakarsak Colman da eli belinde dolaşıyor .
Futbolcular en kötü performansı üzerinden mi değerlendirilir , yoksa ortalaması üzerinden mi .
Burak'ı bu sezon yönlendiren medya , ciddi bir psikolojik baskı kurdular , bunu kabul etmek gerek .
2011 yılı ( önceki sezonun ikinvi yarısı , geçen sezonun ilk yarısı ) Burak o kadar iyi bir oyun ortaya koyduki savunma ve hücum alanında , geçen sezon rekorları kıracak ritme ulaştığında girdiği baskı büyük bir fark ortaya çıkardı .
Elde bir hazine Burak bana kalırsa . faydalanabildiğimiz kadar faydalanmalı .
Cenk konusuna gelirse , Cenk'in büyük takım performansı farklı olacaktır . Antep de bir futbolcunun kendisini kanıtlaması çok kolay , Trabzonda kazandıklarınızı yarım sezonda kaybedersiniz . Ona göre çalışmak zorundasınız .Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebamba-danny olmamalı!!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman neredeyse her maç en çok koşan oluyor abi. Evet önceki sezonlara göre top kapma özelliğini daha az kullanıyor ama "eli belinde" biraz acımasız oldu
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDany konusunda bir gelişme mi oldu arka sayfalarda da bulamadım?
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa bu sezon oynadığı futbolun üzerine biraz daha koyabilirse özellikle güç olarak seneye de oynar. Topu iyi kullanıyor adam. Giray'ı kesebilir o özelliğiyle.
Onun sıkıntılarını yaşıyor .
Mustafa'yı bir hoca 2 sezon önce alıp değerlendirmeye başlasaydı , şu an milli takımda Bekir yerine Mustafa oynardı .
Şu noktada ben vazgeçilmesini istemem . 2 sene sonra taş gibi bir stoper olur . Zaten bir sıkıntı çıkardığı yok , hocası otur diyor oturuyor , oyna diyor terinin son damlasına kadar oynuyor .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.06.2012, 12:32.
Yorum
-
İlk olarak Jackson50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail Düzgün twitterda son dakika Cenk ve Dany ile anlaşıldı yazdı.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇektiği fotoğraflar iyi de verdiği haberlerin doğruluk durumu nasıl acaba.
Yorum
Yorum