Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Örnet Borussia Dortmund, face'de birisi paylasmis..........vizyon, vizyin vizyoooooooon

-bvb borussia dortmund bir A.S dir,
    -stad her mac 85.000 gercek taraftar ile dolu,
    -bunlarin %95 79 € verip orjinal formasini satin aliyor..
    -yönetim kurulu üyeleri hepsi üniverste mezunu ve
    -hocalari jürgen klopp en modern idman yöntemleri ile calisiyor ve
    -ekibi 10 uzman hoca ile güc kazaniyor..
    - müthis bir scout sistemi ( Paf Takimi, diger Ligler=örnek_: Kagawa)

yani mucize degil..plan proje
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivok'u neden bu kadar abarttınız anlamadım.Egemen sayesinde bjknın savunması derli toplu.Sivok Sydneyle oynadığı maçlarda berbattı.
      hiç sorma renktaş ya. ne sivokmuş. mübarek puyol sanki.. egemen olmadığına görürüm ben sivoku.. aynı gs deki semih gibi. ufalujsi olmasa semihde çok iyi değil.. bize adam gibi bir stoper lazım...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiç sorma renktaş ya. ne sivokmuş. mübarek puyol sanki.. egemen olmadığına görürüm ben sivoku.. aynı gs deki semih gibi. ufalujsi olmasa semihde çok iyi değil.. bize adam gibi bir stoper lazım...
        - Yönetimi ve kafa yapılarını al bir tarafa koy
        - Menajerleri al bir tarafa koy
        - Ödenecek bonservis ve futbolcu ücretlerini bir tarafa koy
        - İsmi geçen oyuncuları da (bizim dediğimiz değil, gazetelerin yazdığı isimleri) bir tarafa koy...

Fayda/Maliyet analizini yap.

Şahsen Sivok'a bayılmıyorum, antipatim de yok değil, ancak alacakları yabancı stoper Sivoktan kalite olarak kötü olacağı gibi, maliyet olarak da epey bir tuzlu olacaktır.

Yorum

• Gerçekten çöplük gibi oldu takım. Elimde olsa iyi bir temizlik yapardım.

Adrian-Volkan-Henri-Cech-Celutska-Alanzinho... Bu adamlar 3-5 maç hariç skandal top oynadılar. 3-5 maçta da süper top oynadılar.

Ödediğimiz paralar resmen israf oldu, tabi babamızın cebinden çıkmıyor kulüp borçlansın anasını satayım...
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• ishak icin biz bjk antep bursa ve kayseri isimleri geciyormus.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dany'ye bende pek sıcak bakmıyorum nedense...

Yorum

• adrian-artjom rudnevs takasını yapalım süper olur...polonyada oynuyor ama polonyalı değil.....ve bu uşak her takımda rahatlıkla oynar
                !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adrian-artjom rudnevs takasını yapalım süper olur...polonyada oynuyor ama polonyalı değil.....ve bu uşak her takımda rahatlıkla oynar
                  Hamburg almis bile o oyuncuyu.Ligte kalmayi garantilesinler acikliyacaklar.Bonservise göre Adriandan ne kadar kazik yedik ortaya cikar.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hamburg almis bile o oyuncuyu.Ligte kalmayi garantilesinler acikliyacaklar.Bonservise göre Adriandan ne kadar kazik yedik ortaya cikar.
                    o zaman hamburg kümeye
                    !

Yorum

• ishak ben begeniyorum aybarsda iyi olacak ileride
                      !

Yorum

• Ishak cok kötü bir takimin normal bir oyuncusu.
                        Ishak Almanyada Bielefeldde 2. Takiminda oynayamiyordu
                        Ishak gibi adami almayi düsünmek bile utanc verici.

Yorum

o zaman hamburg kümeye
                          hahah bu superdi ya (;
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

o zaman hamburg kümeye
                            Hafta sonu belli olur.3 puan alirsalar garantilediler.Kaybederseler alt tarafta kaybederse gene garantiledi.Düsme olasik 10% en fazla.

Yorum

• Deniz Türker ve Mithat Halis kimi isterse onu alacağız kafa yormayın..

Yorum

• Şenol hoca izin vermez öyle şeylere :/
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X