Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu düşüncem tamlaman duygusal ve mantıklı değil ama ben Halil'in artık bizde olmasını istemiyorum
    Serdar ne yaptın Hamit gs eziğine gitti diyemi yoksa başka bir sebeb'mi anlamadım

Yorum

• fener kesin men edilecek ama ŞL'ye alınmasakta dert etmememiz lazım. Zaten 2 ön elemeyi geçip gruplara kalmamız çok zor. Avrupa liginde playoffta seribaşıyız ve gruplara da 4. değil 3. torbadan katılıyoruz.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak sercan 61>34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fikret Yılmaz, “Göbeğini çimlere gömdüğümüzde Antalyaspor şampiyon olmuştu. Şimdi ise tüm varlığı ile Avni Aker’de. Önce Türkiye Kupası’nı aldılar ardından da Burak gol kralı oldu. Sırada da Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu var. Hislerime göre oğlum bu sezon da Trabzonspor’da kalacak ve takım şampiyon olacak. İşte o zaman Burak istediği yere gidebilir. O zaman, (Takımı yarıda bırakıp gitti yerine takımı şampiyon yaptı ve Avrupa’ya gitti) denilecek. Bu konularla genellikle menajeri ilgilenir ancak oğlumun bana verdiği izlenim bu yönde. Her baba oğlunu Avrupa’nın en büyük kulüplerinde görmek ister. Ancak ben Burak’ın Trabzonspor’u şampiyon yaptıktan sonra ayrılmasından yanayım”

helal olsun fikret yılmaz sanaa
        EyvAllah Fikret hoca.

Burak 1 sene daha bizimle kalacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.

Yorum

• Cl ön eleme maçları henüz mevsim başı olduğu için denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçiyor genel olarak böyle ...L'pool ve Benfica'yı eleyebilirdik örneğin...doğru hamleleri yapmalıyız
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Hamit'i boşverin de keşke Nuri Şahin'i kiralasak bir yıl felan
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Vaz geçin şu Hamit sevdasından.Şenol Güneşin onu istediğini zannetmiyorum.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Önce UEFA nın kararını görmek lazım

Normal şartlarda bizim Ş.L ön eleme oynamamız lazım

Bu Fenerlilerde amma zor varmış , kendileri gidemeyecek ceza alacak ; illa bizi de

araya sıkıştıracaklar

Efendim neymiş ? Duyumlara göre fener ve Trabzon da ceza almış

Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış

Açıkcası biraz da tedirginim ; normal de biz Ş.L gitmeliyiz ama öyle tezgaha geldik

ki kupayı bile alamıyoruz

UEFA konusu çok önemli , ondan sonra Şenol Güneşin durumu önemli

Bu 2 durum net biçimde belli olmadan ne olacagı pek belli olmaz

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cl ön eleme maçları henüz mevsim başı olduğu için denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçiyor genel olarak böyle ...L'pool ve Benfica'yı eleyebilirdik örneğin...doğru hamleleri yapmalıyız
                  Krizi fırsata çevirmek.

Bahar gevşekliği diye bilimsel bir gerçek var sonuçta. Ama Ramazandan yeni çıkmış müslüman uşaklarımız turu geçer. Gevşeklik olmaz.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önce UEFA nın kararını görmek lazım

Normal şartlarda bizim Ş.L ön eleme oynamamız lazım

Bu Fenerlilerde amma zor varmış , kendileri gidemeyecek ceza alacak ; illa bizi de

araya sıkıştıracaklar

Efendim neymiş ? Duyumlara göre fener ve Trabzon da ceza almış

Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış

Açıkcası biraz da tedirginim ; normal de biz Ş.L gitmeliyiz ama öyle tezgaha geldik

ki kupayı bile alamıyoruz

UEFA konusu çok önemli , ondan sonra Şenol Güneşin durumu önemli

Bu 2 durum net biçimde belli olmadan ne olacagı pek belli olmaz
                    Nevzat Başgan bir kaç kişi ile anlaştık dedi ki bunlar Alper ve Bamba sanırım..

Eskişehir şu an kendini UEFA'da sanıyor gerçi bi yamuk olur mu bilemiyorum..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nevzat Başgan bir kaç kişi ile anlaştık dedi ki bunlar Alper ve Bamba sanırım..

Eskişehir şu an kendini UEFA'da sanıyor gerçi bi yamuk olur mu bilemiyorum..
                      Ben Eskişehir ve Belediyenin de ceza alacagını düşünüyorum

Bizi kestirmek zor ; umarım federasyondan yediğimiz darbeyi UEFA dan yemeyiz

Alper kesin olarak bitti ( UEFA işi önemli )

Soneri de aldıgımızı sanıyorum

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.transfermarkt.com.tr/tr/h...ler_96255.html
                        fenerin alacağı söyleniyo. ucuzmuş aslında.
                        Çakma Colman ama adam milli takımda oynamış alıp Colmanla değişmeli oynatabilirdik aslında yada zokorayla .

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Eskişehir ve Belediyenin de ceza alacagını düşünüyorum

Bizi kestirmek zor ; umarım federasyondan yediğimiz darbeyi UEFA dan yemeyiz

Alper kesin olarak bitti ( UEFA işi önemli )

Soneri de aldıgımızı sanıyorum
                          Alper gelmek istiyorsa uefaya da gitseler gelir.Zaten on eleme de elenirler.
                          Soner transferi insallah olur.Bursa'nin ceza yemesi Ozan Ipek transferi icin avantajli.
                          Bence Egemen'i de istesek aliriz.
                          Antep'ten de su ortamda her futbolcuyu alabiliriz.

Yorum

• Güzel günler göreceğiz , Güneş'li günler..

Yorum

• Ceza alırsak çok kötü olur

Ön eleme de elenmek veya Avrupa liginde elenmek değil önemli olan

Trabzonsporun bu anlamda ceza alması bize çok ciddi itibar kaybettirir

Yönetimden oyunculara kadar da sıkıntı olur ; biz bu işten temiz sıyrılmalıyız

İnşallah kazasız belasız şu işin altından kalkarız

UEFA bize ceza verirse sormak lazım ; o zaman bizi niye Ş.L çagırdın ?

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alper gelmek istiyorsa uefaya da gitseler gelir.Zaten on eleme de elenirler.
                                Soner transferi insallah olur.Bursa'nin ceza yemesi Ozan Ipek transferi icin avantajli.
                                Bence Egemen'i de istesek aliriz.
                                Antep'ten de su ortamda her futbolcuyu alabiliriz.
                                Nevzat şakarın egemen hakkında dediklerini duymadın heralde.

Yorum

Yükleniyor...
                                X