İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
.....
İlk olarak sercan 61>34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikret Yılmaz, “Göbeğini çimlere gömdüğümüzde Antalyaspor şampiyon olmuştu. Şimdi ise tüm varlığı ile Avni Aker’de. Önce Türkiye Kupası’nı aldılar ardından da Burak gol kralı oldu. Sırada da Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu var. Hislerime göre oğlum bu sezon da Trabzonspor’da kalacak ve takım şampiyon olacak. İşte o zaman Burak istediği yere gidebilir. O zaman, (Takımı yarıda bırakıp gitti yerine takımı şampiyon yaptı ve Avrupa’ya gitti) denilecek. Bu konularla genellikle menajeri ilgilenir ancak oğlumun bana verdiği izlenim bu yönde. Her baba oğlunu Avrupa’nın en büyük kulüplerinde görmek ister. Ancak ben Burak’ın Trabzonspor’u şampiyon yaptıktan sonra ayrılmasından yanayım”
helal olsun fikret yılmaz sanaa
Burak 1 sene daha bizimle kalacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.
Yorum
-
Cl ön eleme maçları henüz mevsim başı olduğu için denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçiyor genel olarak böyle ...L'pool ve Benfica'yı eleyebilirdik örneğin...doğru hamleleri yapmalıyızbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Önce UEFA nın kararını görmek lazım
Normal şartlarda bizim Ş.L ön eleme oynamamız lazım
Bu Fenerlilerde amma zor varmış , kendileri gidemeyecek ceza alacak ; illa bizi de
araya sıkıştıracaklar
Efendim neymiş ? Duyumlara göre fener ve Trabzon da ceza almış
Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış
Açıkcası biraz da tedirginim ; normal de biz Ş.L gitmeliyiz ama öyle tezgaha geldik
ki kupayı bile alamıyoruz
UEFA konusu çok önemli , ondan sonra Şenol Güneşin durumu önemli
Bu 2 durum net biçimde belli olmadan ne olacagı pek belli olmaz
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCl ön eleme maçları henüz mevsim başı olduğu için denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçiyor genel olarak böyle ...L'pool ve Benfica'yı eleyebilirdik örneğin...doğru hamleleri yapmalıyız
Bahar gevşekliği diye bilimsel bir gerçek var sonuçta. Ama Ramazandan yeni çıkmış müslüman uşaklarımız turu geçer. Gevşeklik olmaz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce UEFA nın kararını görmek lazım
Normal şartlarda bizim Ş.L ön eleme oynamamız lazım
Bu Fenerlilerde amma zor varmış , kendileri gidemeyecek ceza alacak ; illa bizi de
araya sıkıştıracaklar
Efendim neymiş ? Duyumlara göre fener ve Trabzon da ceza almış
Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış
Açıkcası biraz da tedirginim ; normal de biz Ş.L gitmeliyiz ama öyle tezgaha geldik
ki kupayı bile alamıyoruz
UEFA konusu çok önemli , ondan sonra Şenol Güneşin durumu önemli
Bu 2 durum net biçimde belli olmadan ne olacagı pek belli olmaz
Eskişehir şu an kendini UEFA'da sanıyor gerçi bi yamuk olur mu bilemiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Başgan bir kaç kişi ile anlaştık dedi ki bunlar Alper ve Bamba sanırım..
Eskişehir şu an kendini UEFA'da sanıyor gerçi bi yamuk olur mu bilemiyorum..
Bizi kestirmek zor ; umarım federasyondan yediğimiz darbeyi UEFA dan yemeyiz
Alper kesin olarak bitti ( UEFA işi önemli )
Soneri de aldıgımızı sanıyorum
Yorum
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.transfermarkt.com.tr/tr/h...ler_96255.html
fenerin alacağı söyleniyo. ucuzmuş aslında.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Eskişehir ve Belediyenin de ceza alacagını düşünüyorum
Bizi kestirmek zor ; umarım federasyondan yediğimiz darbeyi UEFA dan yemeyiz
Alper kesin olarak bitti ( UEFA işi önemli )
Soneri de aldıgımızı sanıyorum
Soner transferi insallah olur.Bursa'nin ceza yemesi Ozan Ipek transferi icin avantajli.
Bence Egemen'i de istesek aliriz.
Antep'ten de su ortamda her futbolcuyu alabiliriz.
Yorum
-
Ceza alırsak çok kötü olur
Ön eleme de elenmek veya Avrupa liginde elenmek değil önemli olan
Trabzonsporun bu anlamda ceza alması bize çok ciddi itibar kaybettirir
Yönetimden oyunculara kadar da sıkıntı olur ; biz bu işten temiz sıyrılmalıyız
İnşallah kazasız belasız şu işin altından kalkarız
UEFA bize ceza verirse sormak lazım ; o zaman bizi niye Ş.L çagırdın ?
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper gelmek istiyorsa uefaya da gitseler gelir.Zaten on eleme de elenirler.
Soner transferi insallah olur.Bursa'nin ceza yemesi Ozan Ipek transferi icin avantajli.
Bence Egemen'i de istesek aliriz.
Antep'ten de su ortamda her futbolcuyu alabiliriz.
Yorum
Yorum