İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yildiz oyuncu transfer cok önemli degil. Takim ruhu kat kat daha önemli bir faktör. Bunun gecen 2 sezon almanyada cok iyi bir örnegi var. Iki sezon önce Dortmund'dan hangi oyuncular taniliyordu? Sonuc ortada. Bizi evelki sezon'da sampiyon yapan takim ruhuydu. Bunun eksikligi gecen sezon cektik.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat başgan haftasonuna kadar 1-2 transfer biter dedi , bakalım.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocamız DöndüLee Geliyorrr
Yorum
-
-
Gidenler: Glowacki
Gitmesi gerekenler:Vittek,Sapara,Barış Özbek,Pawel,Piotr,Barış Ataş,Bora Sevim,Tayfun Cora
Alınmasını istediklerim:Lee Chung,Ki Sung Yueng,Tunay Torun,Hamit Altıntop,Ömer Toprak,Bamba..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
ki sung yueng listemizde mi ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Forumda bazilara Gökhan Ünali sorsan Kazik der.
Adam Golde Atti Assist de yapti.Bizde basariliydi kesinlikle.Onada Destek verseydiniz keske.
15 gol 14 asist yapmıştı.
Gayet başarılıydı.
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet ekici sakat sanırım , ben hala alabileceğimizi düşünüyorum...
pas p sini bile yapmayan biriSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleki sung yueng listemizde mi ?Temenni..Ama Ben olsam Alperin maliyetine Ki yi alırım..
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Gökhan Ünal'ın arkasındaydım.
15 gol 14 asist yapmıştı.
Gayet başarılıydı.
Ligin açık ara en çok pozisyonuna giren takımıydık.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
Yorum