Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar allah aşkına Volkan'ı yazmayın as kadroya.Kısa boylu futbolcu kanatlarımız.Meğer bunlar Messi.Bal yapmayan arı dolu takımda.Olcan bile tam anlamıyla yeterli değil.Alan kısa ,Volkan kısa.Olmaz yani.Yataranın ölüsü bile isabetli bir maçta en az 3 orta yapardı.Yumlu ise benim açımdan Pike tarzı.Bulunsun en kötü yedekte.
    Herşeyi anlarım da Olcan nasıl yeterli olmaz
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sırf geçen sene oynadığı şikebahçe maçı yüzünden alınmaz, yapmayın yahu.

Trabzonspor taraftarları olarak adını bile zikretmememiz lazım.
      ozaman biz turkiyeden hic bir futbolcu almayalım çünkü göründüğü kadarıyla fenerbahçe 2.yarıdaki tüm maçları manupile etmiş,gençler birliğinden yasin de fb ye maç satmıs..bence bunlara takılırsak alperde gelmesin diyelim
      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ozaman biz turkiyeden hic bir futbolcu almayalım çünkü göründüğü kadarıyla fenerbahçe 2.yarıdaki tüm maçları manupile etmiş,gençler birliğinden yasin de fb ye maç satmıs..bence bunlara takılırsak alperde gelmesin diyelim
        Dikkat ederseniz oyunu açısından dedim, kulübü beni ilgilendirmiyor.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki hocam size bildiğinizi düşündüğüm bir soru sormak istiyorum. Yanıtını buraya yazmayıp ki eğer biliyorsanız, özeldende gönderebilirsiniz.

Jaja niye gönderildi?
          Jaja konusunda bildiğim ; idmana alkollu gelmesi gece hayatı vs vs vs vs

Bunları zaten biliyorsunuz , Karabük maçı sonrası Trabzona dönmemesi

Ama benim asıl bildiğim hocayı hiç takmaması ; hocanın bir kaç kez baş başa yemege çıktıgını çok konuştugunu biliyorum

Jaja devre arası Trabzona geliyordu ; Şenol Hoca kendinize hoca bakın dedi , Nevzat şakar koşarak Antalyaya gitti

Jaja ondan sonra gelemedi

O herkesin bahsettiği konuyu ben duymadım ; çok da inandırıcı gelmedi

Ama bilmediğim konuda yorum yapmam fakat ben o anlamda duymadım

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lee işi yatar o zaman renktaşlar.Belki sakatlık sonrası kendini toparlaması için kiralık falan yollarlar.
            neden yatsinki?? oyuncu ikinci lig de oynamak istemiyorsa ve takimin maddi sikintilari varsa, elbette satacak, simdi belki sadece fiyati artti, ama transfer yatti söylenmez.
            Bugün öglede twitterde okudum, birisi yazmisti, senol günes ve C.Y. Lee bugün görüstüler, konu ne bilinmiyor, ama bence transfer görüsmesi, baska ne olabilir, zaten Senol Günes medyaya demisti, en cok begendigi oyunculardan birisi LEe ve onu transfer etmek icin elinden geleni yapacagini.
            Simdi o twit'i bul ve buraya kopyalayin demeyin lütfen, bu koreliler twitter hastasi ve Lee genc kizlarda cok popüler, o twit'i bulana kadar belki sabah olur. Lee i transfer edebilsek cok büyük is basarmis oluruz, hem sportif acidan hemde marketing acidan.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• [QUOTE=Kaan;1918509683]Dikkat ederseniz oyunu açısından dedim, kulübü beni ilgilendirmi

ben onun çok maçını izledim avni akerde ki maçta müthüş oynamıstı 40 metreden attığı gölü saymıyorum,bizim ithtiyacımız olan topu oyuna sokma,topla çıkma,oyun zekası mukemmel ha şunu dersen katılırım savunmada kesicilği çok üst düzey deyil,girayla çok etkili bir 2 li olmaz,ama bamba(zenci servet) ondan çok daha iyi olacagından eminim ama ESes onu 4,5 milyondan aşşağı vermez
              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neden yatsinki?? oyuncu ikinci lig de oynamak istemiyorsa ve takimin maddi sikintilari varsa, elbette satacak, simdi belki sadece fiyati artti, ama transfer yatti söylenmez.
                Bugün öglede twitterde okudum, birisi yazmisti, senol günes ve C.Y. Lee bugün görüstüler, konu ne bilinmiyor, ama bence transfer görüsmesi, baska ne olabilir, zaten Senol Günes medyaya demisti, en cok begendigi oyunculardan birisi LEe ve onu transfer etmek icin elinden geleni yapacagini.
                Simdi o twit'i bul ve buraya kopyalayin demeyin lütfen, bu koreliler twitter hastasi ve Lee genc kizlarda cok popüler, o twit'i bulana kadar belki sabah olur. Lee i transfer edebilsek cok büyük is basarmis oluruz, hem sportif acidan hemde marketing acidan.
                İşte beni düşündüren bonservisin ne kadar artacağı konusu.Artık 1 oyuncuya kolayına 5 milyon ve üstünü vermeyiz gibime geliyor.Tam miktarını bilmiyorum ama Leenin bonservisi ,bu sözleşme uzatma olayından sonra, 5ten aşağı olmaz.

Aynen katılıyorum keşke alabilsek.Ya da satın alma opsiyonuyla kiralasak diyelim 5 milyonluk opsiyonla falan.

Yorum

• Bir konudan çok eminim ; bazı oyuncuların transferi Şenol Hocanın kalıp kalmamasına

baglı ....Israrla yazıyorum bugün için en azından % 100 hoca takımda denemez

Arkadaşlar yazmış ya ; işte hocayı eleştirmek yasak değil ki levha görmedik ))

Tabii ki levha yok ama ben tecrübeliyim

Gökhan Ünal ilk alındıgı zaman demiştim ki ; bundan bize fayda olmaz

Hiç işimize yaramaz aman Allah kıyamet kopmuştu

Tabii ki bazılarına göre çok faydalı olmuş olabilir saygı duyarım

Ben forumda şunu ögrendim ; özellikle genç arkadaşların fikirlerinin aksi yönünde

yazmıyacaksın yoksa ne yalancılık kalıyor ne bilgi ne de başka şeyler ....)

İnce ince yazacaksın ;

Yorum

Lee işi yatar o zaman renktaşlar.Belki sakatlık sonrası kendini toparlaması için kiralık falan yollarlar.
                    Bence yatmaz, belki biraz değeri artar, burada iş Şenol Hoca da bitiyor, Lee'yi ikna edecek ondan sonrası gelir, zaten Lee'nin Bolton da kalmak isteyeceğini düşünmüyorum, Lee ikna olduktan sonra orta yolu bulmak kolay...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir konudan çok eminim ; bazı oyuncuların transferi Şenol Hocanın kalıp kalmamasına

Ben forumda şunu ögrendim ; özellikle genç arkadaşların fikirlerinin aksi yönünde

İnce ince yazacaksın ;
                      Peki abicim nedir Şenol hocanın sorunu ?Ayrılmayı niye düşünüyor ?

Birde geçenlerde Ogünün taraftar tarafından dövülmesini onu dövdürdüler diye yorumlamıştınız.O olayın aslını anlatma imkanınız var mı

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence yatmaz, belki biraz değeri artar, burada iş Şenol Hoca da bitiyor, Lee'yi ikna edecek ondan sonrası gelir, zaten Lee'nin Bolton da kalmak isteyeceğini düşünmüyorum, Lee ikna olduktan sonra orta yolu bulmak kolay...
                        Bu Lee ile Büttneride senle benden daha fazla isteyen yok ha bu forumda sanırım

Burda asıl iş Uefanın kararına kalıyor.Şampiyonlar ligine alınırsak muhtemelen ismi geçen bütün yabancılar hatta daha üst düzeyleri gelir.
                        En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 29.05.2012, 20:38.

Yorum

Peki abicim nedir Şenol hocanın sorunu ?Ayrılmayı niye düşünüyor ?

Birde geçenlerde Ogünün taraftar tarafından dövülmesini onu dövdürdüler diye yorumlamıştınız.O olayın aslını anlatma imkanınız var mı
                          Çok eskiyi boşver ; kaç sene geçmiş aradan , kimseye faydası da olmaz ,anlamsız

Şenol Hocanın sorunu ne ? Hımm bu konuda bir yorum yapmam ASLA

Ama şunu yazayım ; senin de farkında olduguna eminim ki bence Başkanla pek

anlaşamıyorlar

Haaa suçlu kim veya kim haklı haksız dersen ona da yorum yapmam

Çok yorumsuz oldu kusura bakma

Yorum

• Şu başlığa girdiğimde moralim bozuluyor. Hele bazı haberler var ki.. Kaynak verin bari nerden ne duyuluyor kimden ne duyuluyor bizde bilelim. Bu takımdan herkes gidecekse dükkanı kapatalım o zaman. Bazen Tarla Faresi'nin yazdıkları doğru mu diye soruyorum kendime zira buraya yazılan haberlerle o kişinin yazdıkları örtüşüyor malesef.
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

Bir konudan çok eminim ; bazı oyuncuların transferi Şenol Hocanın kalıp kalmamasına

İnce ince yazacaksın ;
                              Doğruya doğru Mehmet konusuna inanmıştım ki hatta %1 ihtimali yok demiştim size hala bu işin olacağını sanmıyorum ama yine de bu kadarı bile yeter

Olursa da sıkıntı yok yani, herifte beyin yokmuş derim, neyse hocam siz yabancılar hakkında konuşun biraz da, mesela Lee veya Buttner, medya uydurması mıdır? yoksa somut adımlar atılıyor mu?

Yorum

Jaja konusunda bildiğim ; idmana alkollu gelmesi gece hayatı vs vs vs vs

Bunları zaten biliyorsunuz , Karabük maçı sonrası Trabzona dönmemesi

Ama benim asıl bildiğim hocayı hiç takmaması ; hocanın bir kaç kez baş başa yemege çıktıgını çok konuştugunu biliyorum

Jaja devre arası Trabzona geliyordu ; Şenol Hoca kendinize hoca bakın dedi , Nevzat şakar koşarak Antalyaya gitti

Jaja ondan sonra gelemedi

O herkesin bahsettiği konuyu ben duymadım ; çok da inandırıcı gelmedi

Ama bilmediğim konuda yorum yapmam fakat ben o anlamda duymadım
                                Teşekkür ediyorum.

Yani sizinde bizden pek bir artınız yok bu konuda demekki...

Yorum

Yükleniyor...
                                X