Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja'ya kötü futbolcu falan demiyorum. Ayriyetten Umut'u da sevmem Ama toplu/topsuz oyuna katkısını inkar edeni Allah çarpar

Misal o meşhur Eskişehir maçında... Sağında ve solunda bomboş adamlar varken şut attı top dışarı gitti... Ne küfürler edildiğini dün gibi hatırlıyorum.

Takım oyunu diyorum, sistem diyorum... Jaja müthiş yetenekleri olan, sayko bir kardeşimizdi. Azıcık da parti boy'du. Ama 2 sene beraber oynamış, birbirini tanıyan cillop gibi bir kadronun tam göbeğine yerleştirilmek gibi de muazzam bir şansı vardı. Kullandı!

Adrian'a o şansı verelim. Kullanamazsa ben de burada sizle beraber "Adrian topçu falan değil la!" diyeceğim.
    Sorun burda zaten öyle bir takımda Adrian'ın yeri yok burda iki tarafında anlaşamadığı nokta bu

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla konu uzadı yazmayayım diyorum ama bu söylediklerinle de beni çok şaşırtıyorsun. Futbolu bilen adamın söyleyeceği şeyler değil bunlar. Olayı Adrian'ı savunmak ya da yermek adına düşünmeyin Allah aşkına...

Adrian rakip tarafından hiç rahatsız edilmeden yüzü dönük şekilde boş alandaki Celustka'ya normal bir pas atıyor. Gol de Celustka'nın 3-4 rakip arasına dalıp bireysel becerisiyle geliyor ama sen hâla Adrian burada asist yaptı diyorsun pes yani...

P.S. Mesajı yazarken gelen Deniz Barış örneği de cuk oturmuş...
      Sahayı bırakalım, kağıt üzerinde konuşalım mesela, Fatih'de bu mantıkla söylüyor, yukarıdaki söyleme göre kornerleri veya duran topları da asist saymamalıyız, çünkü adama hiçbir baskı yok, rahatça ortayı kesiyor ve içerideki adamın üstün çabasıyla gol oluyor, evet sahaya baktığımız zaman asist diyebilmemiz için Adrian'ın Manisa maçındaki asistine ancak asist budur işte diyebiliriz...

Ayrıca boş kaleye gol atmakta bu söyleme girer, adama baskı yoktu, çok rahat attı, golü ona vermeyelim dememiz lâzım, asistin sözlük anlamı golden önceki pastır ve o anlama göre resimdeki olay bir asisttir...

Yorum

• İlk olarak Jackson50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hangi maçta 30 top kaybı yapmış bilader gösterde bilelim sallayın durun millette keriz yiyo iyi topçu diye saydığınız Umutun Adrianın ne olduğunu bu takımın gerçek taraftarı biliyo kötülediğiniz Jajanında sallamaya devam edin Aziz Yıldırım gibisiniz mübarek....
        Sen üslubunu toparlayacak mısın? Her mesajında birilerine atarlanacak mısın böyle?

Bak etrafına insanlar düzgün yollarla, fikirlerini tartışıyorlar. Recep abiyle 3'er mesajımızı alıntıladık, bir tanesinde bile herhangi bir atarlaşma veya işi bilgi yarışması boyutuna getirme olmadı...

Ben mutlak doğruları anlatmıyorum. "TEZ"im bunlar diyorum. Sen de düzgün bir şekilde antitezini söylersin, çürütebiliyorsan çürütürsün. Onun haricinde önüne gelen ahkâm kesme hakkın yok.

Devam edeceksen; belirttiğim şekilde. Yok kendimi tutamıyorum diyorsan, çık dolaş, hava al ferahla öyle gel...
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 28.05.2012, 02:36.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• acayip bir tartismaya sahit oldum, yok adrian sistemden kaybetti yada Jaja takim güclü oldugu icin parladi vs...ama br gercek var, jaja bu sene kadro da kalsaydi yine de en az 10 gol atardi, sonucta adam hiz, güc, teknik ve sut var ve bir cok golü bireysel yeteneklerinden dolay atti, takimin süper olmasindan degil.
          Yok Jaja cok top kaybetti, ama ayni toplari, adrian yada colman da fazlasiyla kaybetti, bu da bizim takimin en büyük sorunu, ileriye cikarken cok top kaybediyoruz.
          Adrian son sezon jaja nin yerine oynasaydi, katkisi ne kadar olurdu? büyük ihtimalle 10 asist den fazla yapardi, ama gol sayisi yine 0 yda 1 olurdu, cünkü hiz ve güc yok, kendisini pozisyana sokamiyor bile. Aslinda sabaha kadar tartisabiliriz, ama Jaja adrian'dan en az ki gömlek üstün. Jaja kafa olarak profesyonel olsaydi, büyük liglerde oynardi, cünkü yetenek olarak dünyada sayili oyunculardan birisi. Adam geldi ve hemen klasini belli etti, ama adriana gelince uyum süresi diye bir bahanenin arkasinda saklaniyoruz...
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

Sen üslubunu toparlayacak mısın? Her mesajında birilerine atarlanacak mısın böyle?

Bak etrafına insanlar düzgün yollarla, fikirlerini tartışıyorlar. Recep abiyle 3'er mesajımızı alıntıladık, bir tanesinde bile herhangi bir atarlaşma veya işi bilgi yarışması boyutuna getirme olmadı...

Ben mutlak doğruları anlatmıyorum. "TEZ"im bunlar diyorum. Sen de düzgün bir şekilde antitezini söylersin, çürütebiliyorsan çürütürsün. Onun haricinde önüne gelen ahkâm kesme hakkın yok.

Devam edeceksen belirttiğim şekilde. Yok kendimi tutamıyorum diyorsan, çık dolaş, hava al ferahla öyle gel...
            Ben tezini çürüten maçları tek tek incelikleriyle anlattım.Üslubunu ilk bozan bendim yani oda ilginç bana git yat uyu diyen Yiğit sen değilmiydin...Sen tez sunmuyorsun arkadaşım iftira atıyorsun bana Jajanın 30 top kaybettiği maçı göster bide bi zahmet söylediğim maçları kim almış onun açıklamasını yap bak üslubum gayet güzel.

Yorum

• Bir pasa asist diyebilmek için golü atan oyuncunun en fazla bir iki harekette golü atması lazım sizin mantığınıza göre her gol asist üzerinden olur o zaman..

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sahayı bırakalım, kağıt üzerinde konuşalım mesela, Fatih'de bu mantıkla söylüyor, yukarıdaki söyleme göre kornerleri veya duran topları da asist saymamalıyız, çünkü adama hiçbir baskı yok, rahatça ortayı kesiyor ve içerideki adamın üstün çabasıyla gol oluyor, evet sahaya baktığımız zaman asist diyebilmemiz için Adrian'ın Manisa maçındaki asistine ancak asist budur işte diyebiliriz...

Ayrıca boş kaleye gol atmakta bu söyleme girer, adama baskı yoktu, çok rahat attı, golü ona vermeyelim dememiz lâzım, asistin sözlük anlamı golden önceki pastır ve o anlama göre resimdeki olay bir asisttir...
                Kardeşim bulabildinmi Jajanın no-look pası yaparken gol yediğimiz maçı

Yorum

Jaja'ya kötü futbolcu falan demiyorum. Ayriyetten Umut'u da sevmem Ama toplu/topsuz oyuna katkısını inkar edeni Allah çarpar

Misal o meşhur Eskişehir maçında... Sağında ve solunda bomboş adamlar varken şut attı top dışarı gitti... Ne küfürler edildiğini dün gibi hatırlıyorum.

Takım oyunu diyorum, sistem diyorum... Jaja müthiş yetenekleri olan, sayko bir kardeşimizdi. Azıcık da parti boy'du. Ama 2 sene beraber oynamış, birbirini tanıyan cillop gibi bir kadronun tam göbeğine yerleştirilmek gibi de muazzam bir şansı vardı. Kullandı!

Adrian'a o şansı verelim. Kullanamazsa ben de burada sizle beraber "Adrian topçu falan değil la!" diyeceğim.
                  Şimdi benim yakışıklı kardeşim,

birde şöyle bir fark var, Jaja o oturmuş kadronun da hakkını veriyordu ama.

Valla aradım ama değişik bilgiler buldum, eğer birileri JAJA'nın istatisliklerini buraya koyabilirse üzerinden daha rahat anlatabileceğim.

Ama anlatmak istediğim asıl konu şu.

Bu sene Adrian yeni kurulan bir takıma gelmiş derken, Jaja'nın da oturmuş takıma yeni geldiğini unutmayalım. Sonuç olarak bir oyuncu takıma yeni katılmışsa o takım isterse 10 yıldır birlikte oynasın, arkadaşları onun nereye koşacağını bilmez, o arkadaşlarının nereye koşacağını.

Kısacası şartlar da çok farklı değil...

Yorum

iyi ve güzel diyorsun, ama neden adriana en kücük baski yapildiginda topu kaybediyor yada hatali pas veriyor? Sonucta bunlar bireysel yetenekler ve takim kurgusuyla alakali degil.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Net bir yanlış anlaşılma var ortada... Ben Jaja Adrian'dan kötüdür vaya Adrian Jaja'dan bin kat iyidir demedim. Hatta hiç bir değer karşılaştırmasına da tabi tutmadım. Farklı meziyetleri olan iki oyuncu. Hatta aslında farklı mevkilerin oyuncuları...

Ben sadece bu sene ki takıma Jaja'yı koysaydın o da sırıtırdı dedim... Bu kadar basit yahu. Benim görüşüm. Bu sezon ki takıma Jaja'yı koysaydın, benzer küfürler ona edilecekti.

Şuradan futbolcu karşılaştırması anlamı çıkarmak nasıl bir şey?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Jackson50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim bulabildinmi Jajanın no-look pası yaparken gol yediğimiz maçı
                        Özeti buldum ama o kısımı yok maalesef, belki benim haricimde bir hatırlayan çıkar ya da elinde maçın 90 dakikalık kısmı olan birisi vardır da iftira atmadığımı anlarsın...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi benim yakışıklı kardeşim,

birde şöyle bir fark var, Jaja o oturmuş kadronun da hakkını veriyordu ama.

Valla aradım ama değişik bilgiler buldum, eğer birileri JAJA'nın istatisliklerini buraya koyabilirse üzerinden daha rahat anlatabileceğim.

Ama anlatmak istediğim asıl konu şu.

Bu sene Adrian yeni kurulan bir takıma gelmiş derken, Jaja'nın da oturmuş takıma yeni geldiğini unutmayalım. Sonuç olarak bir oyuncu takıma yeni katılmışsa o takım isterse 10 yıldır birlikte oynasın, arkadaşları onun nereye koşacağını bilmez, o arkadaşlarının nereye koşacağını.

Kısacası şartlar da çok farklı değil...
                          Jaja geçen sene 31 maçta 14 gol atmış abi ama kaç asist yaptığını bulamadım.

Yorum

• Ben Yiğit'i anladım.

Herkes gibi onun da kendi doğruları mevcut. Olayı kişiselleştirip, atarda bulunmanın anlamı yok.

Tartışma üslubünca devam edecekse edelim, yoksa bende kaçarım yavaştan...

Çok bile kaldım bu başlıkta

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özeti buldum ama o kısımı yok maalesef, belki benim haricimde bir hatırlayan çıkar ya da elinde maçın 90 dakikalık kısmı olan birisi vardır da iftira atmadığımı anlarsın...
                              Öyle bi gol yeseydi özette net olarak ortaya çıkardı kardeşim geçen seneki bütün maçlarımız aklımda öyle bir olay olmadı Jajanın en kötü oynadığı maç İbb deplasmanıydı diğerlerinin hepsinde bu Adriandan iyiydi.

Yorum

• Fotomaca göre Diego Angeloyuda istiyoruz... ama bence salliyorlar.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X