Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bucaspor'u komple satın alıp 1462 Bucaspor yapalım...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bizim transfer çalışmaları ne alemde acaba
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Madem bu burak gitmek istiyor gitsinde zaten bu ambaratı alsana be yönetim adam pire gibi manyak iş yapar bizde.
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Beklentileri düşük tutmak gerekli,hiç sanmıyorum 10 numara transfer diyeceğimiz oyuncuların geleceğini önümüzdeki 2-3 sezon.Ne zaman ülke ekonomisi vergisiz büyür,cari açık %90-95 düşer ve hızlı trenler (400-500 km hız yapan) her yere ulaşır o zaman Trabzon'un uzaklığından bahsedilmezse o zaman Trabzonspor'da Dünya çapında futbolcular alır.

Yorum

• Türkiyenin en iyi altyapisi bucada
            adamlarla dalga gecmeyi birakin
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Trabzon'un uzaklığı, küçüklüğü, zorluğu şehir efsanesidir. Yok öyle bir kıskas. Birçok örneği var
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Salih Uçan Bucaspor Fenerbahçe, Beşiktaş, Eskişehir, Rubin Kazan, Machaster City, Villareal, Valencia
                Mehmet İncebacak Bucaspor Trabzonspor ve Gençlerbirliği
                Emre Güral Bucaspor Trabzonspor, Gaziantep ve Gençlerbirliği

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/vie...#ixzz1s0SQZZf0

Izleyen oldumu bu Futbolculari??
                Hepsi iyi oyuncular. Daha da iyi olacaklardır. Ben en çok Emre'yi beğeniyorum. Ama kesinlikle şu an için bize uygun oyuncular değiller.

Yorum

• İBB deki sağ bek var bir tane 19 yaşında arsenal filan takip ediyormuş
                  onu almak lazım

ADAM VİSCA

bir de m.i.y. tonia TİSDELL in sözleşmesini feshettti,genç yetenek,yeni yattara
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• 3-4 Transfer yapilir kapatilir...

stoper 1 veya 2 tane---colman alternatifi ve burak avrupaya gidecegini düsünüyorum.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• -> Webo, Umut, Muhammet
                      -> Visca, Alper, Erman Kılıç
                      -> Arjantin'den stoper
                      -> 2-3 genç yetenek (Tunay Torun...)

Muhtemelen böyle bir politikamız olur.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -> Webo, Umut, Muhammet
                        -> Visca, Alper, Erman Kılıç
                        -> Arjantin'den stoper
                        -> 2-3 genç yetenek (Tunay Torun...)

Muhtemelen böyle bir politikamız olur.
                        Webo-Muhammet-Umut ? Muhammet
                        Webo-Umut ? Webo
                        Umut-Hiç kimse ? Hiç kimse.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Umut Bulut illa gelsin diye demiyorum lakin onun gibi bir savaşçı forvet alırsak orta sahadan 1 oyuncu için feragat edilebilir,çünkü çok yardımı oluyor o tarz oyuncuların takım savunmasına,o zamanda çift forvet oynatılabilir veya sarkık forvet,yoksa koşmayacak adam için yine defansif hatta defans oyuncusu alıp 5'lemek gerek savunmayı,yol geçen hanına dönüyor kale.

Yorum

• Muhammet Demir, Alper Potuk, Tunay Torun, Serdar Aziz, Yabancı Stoper

Yorum

• Umut Webo iyi bir ikili olabilir

Yorum

• muhammet demir ve alper potuğu alamazsalar direk istifa etsinler bence
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X