Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Tiryaki bitmiş. 1461 Trabzon'a transfer olmuş.

Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Lazio Maxi Lopeze yönelmiş Burağı gözden çıkardılar bence.
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bamba, açıklamalara bakılırsa çok büyük olasılıkla gelecek sezon bizde...Bence yanına sivok'u mutlaka almaları lazım...Ligi bilen tecrübeli adam...bonservisi yok...

orta saha için alper ısrarı iyi hamle..Ama 5 milyon eur fazla olur...sapara+3 milyon yeterli...alan'i gözden çıkarmamak lazım.

alper olursa eğer;

------zokora------
        ---colman-alper----

hoca takıma bu orta saha şablonunu oturtmalı...İlerde burak tek santrafor oynadığı müddetçe ilerde top tutmamız çok zor...O yüzden orta sahanın oyuna hakim olması top tutması gerekli...2 stoper, bir orta saha, olursa bir sol bek takım için yeterli olur..Burak'ın takımda kalacağı varsayımı ile yazıyorum tabi.
        En son sbay tarafından düzenlendi; 27.05.2012, 12:43.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Güneş'in prensi Lee Chung-Yong

Teknik direktör Şenol Güneş Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Yong'a göz dikti. Bordo-mavili yönetim, Bolton'u ikna etti. Usta hoca, Kore'den 24 yaşındaki yıldızla dönecek.
          Güney Kore'deki Yeosu Expo Fuarı'na davetli olduğu için bu ülkeye giden Güneş, eski öğrencisi Lee Chung-Yong'un transferini noktalayacak. FC Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan ve geçen sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Bolton Wanderers'ta forma giyen Lee Chung-Yong ile Kore Milli Takım kampında görüşecek olan tecrübeli hoca, 24 yaşındaki yıldızı Trabzonspor'a gelmesi konusunda ikna etmeye çalışacak. Lee Chung-Yong konusunda Trabzonlu yöneticilerin geçtiğimiz cuma günü İngiltere'de Bolton'lu yöneticilerle bir araya geldiği ve bonservis konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Güneş'in de Kore'de bir araya geleceği eski öğrencisi ile birlikte Türkiye'ye döneceği bildirildi. İngiliz sitesi goal.com da bu haberi okuyucularına duyurdu. Güneş'in "Lee benim oğlum gibidir. Onu almak için tüm imkanları kullanacağız" sözlerine yer verildi.

MAURO FORMİCA VE N'GOG İÇİN YENİ HAMLE YAPILACAK
          Kore Milli Takımı'nın Tayland'daki kampında "theboltonnows.co.uk" internet sitesine konuşan Lee Chung-Yong, "Ben henüz geleceğim hakkında karar vermedim. Sezon yeni tamamlandı ve tatil yapmak istiyorum. Hâlâ Bolton'un futbolcusu olduğumu söyleyebilirim. Geleceği düşünmek için fazla acele etmiyorum" ifadelerini kullandı. Küme düşen Bolton Wanderers'ta oynayan David N'Gog ve Blackburn Rovers'tan Mauro Formica için geçtiğimiz hafta içinde iki kulüp yönetimiyle görüşmeler yapan Trabzonspor yönetimi, yüksek bonservis bedellerini aşağı çekmeye çalışacak. Karadeniz Fırtınası'nın, özellikle Arjantinli Formica konusunda şartları sonuna kadar zorlayacağı dile getiriliyor.

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• 23 kişilik kesin kadro (POLONYA):

Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Białystok), Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn), Przemysław Tytoń (PSV Eidhoven)

Sebastian Boenisch (Werder Brema), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Damien Perquis (Sochaux), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań)

Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (Auxerre), Kamil Grosicki (Sivasspor), Adam Matuszczyk (Fortuna Duesseldorf), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (Bordeaux), Eugen Polanski (FSV Mainz), Maciej Rybus (Terek Grozny), Rafał Wolski (Legia Warszawa)

Paweł Brożek (Celtic Glasgow), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Hannover 96)

Yorum

• emre piçi.ni kadro zaafiyeti yaşamamak için koruyan kollayan fb; adam ırkçı, ahlaksız, şerefsiz
              melo.yu şampiyonluğa giderken feda edemeyen gs; adam psikopat, takım arkadaşını hastanelik etti
              balotelli-tevez de zaten hep çok uslu çocuklar
              premier league.in yarısı barda kavgadan ve tecavüzden mahkemeye çıktı

ama adı üstünde bunlar profesyonel futbol kulübü

jaja.nın suçu ne? disiplinsiz, zevk ve sefa düşkünü bi yaşam tarzı var
              ama 82 puanla şampiyon olduğumuz sene takımın en faydalı oyuncularının başında

biz emeğe saygı, kalite ve profesyonel düşüncenin arkasında durmuyoruz ki
              televole mantalitesi ile adamın hayatını didikleyip duruyoruz, aşırı ahlakçı ve tutucu bir anlayışa yenik düşüyoruz, sanki jaja kalırsa biz böyle bir yaşam tarzını ve kişiliği onaylamış olacağız
              jaja gelenek ve ananelerimize uygun yaşamadığı için töre cinayetine kurban gitmiştir

faydalı olduğuna inanıyorsan kulübün menfaatleri gereği yaparsın maç başı sözleşmeni, biter gider
              onur, emek, başkaldırı...
              kendine karşı #direnTRABZONSPOR
              LiverpoolFC

Yorum

• Canım Sıkıldı Bir Kadro Yapayım Dedim

Yedekler: Tolga, Giray,Volkan,Vittek,Yasin,Halil,Adrian
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• 4-4-2

Onur DEFANS: Serkan,Zokora,Bamba,Büttner ORTASAHA: Lee Chung, Colman, Alper, Olcan FORVET: Burak, Park Chu Young

Yorum

• Internacional'in, Libertadores Kupası'nda Fluminense'ye mağlup olduğu maç sonrası Jo ve Jaja takım otobüsüne binmeden partiye gittiler. Jo takımdan kovuldu, Jaja ise süresiz kadro dışı bırakıldı.

Jaja, Trabzon'daki disiplinsiz yaşamına Al-Ahli'de ve Internacional'de de devam ediyor...

Her Nekadar Bunları Yapsada Gelmesi Taraftarıyım
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ş.Ligi bileti çıkması hâlinde kurulmasını beklediğim (belki de daha çok bekleyeceğim) kadro :

--------------------TOLGA/ONUR-----------------
                      --HAMİT--------SIVOK-----------BAMBA--------BUTTNER--
                      ----------ALPER--------ZOKORA---------COLMAN----------
                      ----LEE----------------BURAK--------------------OLCAN----

YEDEK : ONUR/TOLGA-CELUSTKA-GİRAY-VOLKAN-YASİN-HALİL-CENK

RESERVE : ZEKİ-M.YUMLU-SEFA-İSHAK-GÖKSU-HENRIQUE

LİG'de istediğin rotasyonu yaparsın.
                      Çok mu zor ?

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güneş'in prensi Lee Chung-Yong

Teknik direktör Şenol Güneş Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Yong'a göz dikti. Bordo-mavili yönetim, Bolton'u ikna etti. Usta hoca, Kore'den 24 yaşındaki yıldızla dönecek.
                        Güney Kore'deki Yeosu Expo Fuarı'na davetli olduğu için bu ülkeye giden Güneş, eski öğrencisi Lee Chung-Yong'un transferini noktalayacak. FC Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan ve geçen sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Bolton Wanderers'ta forma giyen Lee Chung-Yong ile Kore Milli Takım kampında görüşecek olan tecrübeli hoca, 24 yaşındaki yıldızı Trabzonspor'a gelmesi konusunda ikna etmeye çalışacak. Lee Chung-Yong konusunda Trabzonlu yöneticilerin geçtiğimiz cuma günü İngiltere'de Bolton'lu yöneticilerle bir araya geldiği ve bonservis konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Güneş'in de Kore'de bir araya geleceği eski öğrencisi ile birlikte Türkiye'ye döneceği bildirildi. İngiliz sitesi goal.com da bu haberi okuyucularına duyurdu. Güneş'in "Lee benim oğlum gibidir. Onu almak için tüm imkanları kullanacağız" sözlerine yer verildi.

MAURO FORMİCA VE N'GOG İÇİN YENİ HAMLE YAPILACAK
                        Kore Milli Takımı'nın Tayland'daki kampında "theboltonnows.co.uk" internet sitesine konuşan Lee Chung-Yong, "Ben henüz geleceğim hakkında karar vermedim. Sezon yeni tamamlandı ve tatil yapmak istiyorum. Hâlâ Bolton'un futbolcusu olduğumu söyleyebilirim. Geleceği düşünmek için fazla acele etmiyorum" ifadelerini kullandı. Küme düşen Bolton Wanderers'ta oynayan David N'Gog ve Blackburn Rovers'tan Mauro Formica için geçtiğimiz hafta içinde iki kulüp yönetimiyle görüşmeler yapan Trabzonspor yönetimi, yüksek bonservis bedellerini aşağı çekmeye çalışacak. Karadeniz Fırtınası'nın, özellikle Arjantinli Formica konusunda şartları sonuna kadar zorlayacağı dile getiriliyor.

http://www.spor61.net/gunesin-prensi...ong-11103h.htm
                        Fotomaç haberi...

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [IMG][/IMG]
                          bu kadro ucurur bizi
                          Bu kadro bu defansla bizi uçurmaz renktaş defans çok kötü defansa bir bamba'yı koymuşsun o da sağlam bir glowacki den iyi değil..

Orta ya ve forvete yaptığın takviyelere bişey demem ama defansa bamba'yı almadan Giray + 4 futbolcu lazım
                          Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Canım Sıkıldı Bir Kadro Yapayım Dedim

Yedekler: Tolga, Giray,Volkan,Vittek,Yasin,Halil,Adrian
                            Iki Istegim var Alperle Colman Yer degissin
                            Burakda Satilip yerine iyi bir forvet almak Ozaman bence daha iyi olur
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hamit sağ beke ilaç gibi olur bizim. Ayağı yere çok sağlam basıyor adamın, ben çok beğeniyorum sağ bek olarak oynadığında.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mustafa Tiryaki bitmiş. 1461 Trabzon'a transfer olmuş.

http://twitter.com/#!/1461TrabzonK
                                Umarım takıma katkısı olur.

Başarılar diliyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X