Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bamba, açıklamalara bakılırsa çok büyük olasılıkla gelecek sezon bizde...Bence yanına sivok'u mutlaka almaları lazım...Ligi bilen tecrübeli adam...bonservisi yok...
orta saha için alper ısrarı iyi hamle..Ama 5 milyon eur fazla olur...sapara+3 milyon yeterli...alan'i gözden çıkarmamak lazım.
alper olursa eğer;
------zokora------
---colman-alper----
hoca takıma bu orta saha şablonunu oturtmalı...İlerde burak tek santrafor oynadığı müddetçe ilerde top tutmamız çok zor...O yüzden orta sahanın oyuna hakim olması top tutması gerekli...2 stoper, bir orta saha, olursa bir sol bek takım için yeterli olur..Burak'ın takımda kalacağı varsayımı ile yazıyorum tabi.En son sbay tarafından düzenlendi; 27.05.2012, 12:43..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Güneş'in prensi Lee Chung-Yong
Teknik direktör Şenol Güneş Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Yong'a göz dikti. Bordo-mavili yönetim, Bolton'u ikna etti. Usta hoca, Kore'den 24 yaşındaki yıldızla dönecek.
Güney Kore'deki Yeosu Expo Fuarı'na davetli olduğu için bu ülkeye giden Güneş, eski öğrencisi Lee Chung-Yong'un transferini noktalayacak. FC Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan ve geçen sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Bolton Wanderers'ta forma giyen Lee Chung-Yong ile Kore Milli Takım kampında görüşecek olan tecrübeli hoca, 24 yaşındaki yıldızı Trabzonspor'a gelmesi konusunda ikna etmeye çalışacak. Lee Chung-Yong konusunda Trabzonlu yöneticilerin geçtiğimiz cuma günü İngiltere'de Bolton'lu yöneticilerle bir araya geldiği ve bonservis konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Güneş'in de Kore'de bir araya geleceği eski öğrencisi ile birlikte Türkiye'ye döneceği bildirildi. İngiliz sitesi goal.com da bu haberi okuyucularına duyurdu. Güneş'in "Lee benim oğlum gibidir. Onu almak için tüm imkanları kullanacağız" sözlerine yer verildi.
MAURO FORMİCA VE N'GOG İÇİN YENİ HAMLE YAPILACAK
Kore Milli Takımı'nın Tayland'daki kampında "theboltonnows.co.uk" internet sitesine konuşan Lee Chung-Yong, "Ben henüz geleceğim hakkında karar vermedim. Sezon yeni tamamlandı ve tatil yapmak istiyorum. Hâlâ Bolton'un futbolcusu olduğumu söyleyebilirim. Geleceği düşünmek için fazla acele etmiyorum" ifadelerini kullandı. Küme düşen Bolton Wanderers'ta oynayan David N'Gog ve Blackburn Rovers'tan Mauro Formica için geçtiğimiz hafta içinde iki kulüp yönetimiyle görüşmeler yapan Trabzonspor yönetimi, yüksek bonservis bedellerini aşağı çekmeye çalışacak. Karadeniz Fırtınası'nın, özellikle Arjantinli Formica konusunda şartları sonuna kadar zorlayacağı dile getiriliyor.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
23 kişilik kesin kadro (POLONYA):
Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Białystok), Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn), Przemysław Tytoń (PSV Eidhoven)
Sebastian Boenisch (Werder Brema), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Damien Perquis (Sochaux), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań)
Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (Auxerre), Kamil Grosicki (Sivasspor), Adam Matuszczyk (Fortuna Duesseldorf), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (Bordeaux), Eugen Polanski (FSV Mainz), Maciej Rybus (Terek Grozny), Rafał Wolski (Legia Warszawa)
Paweł Brożek (Celtic Glasgow), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Hannover 96)
Yorum
-
emre piçi.ni kadro zaafiyeti yaşamamak için koruyan kollayan fb; adam ırkçı, ahlaksız, şerefsiz
melo.yu şampiyonluğa giderken feda edemeyen gs; adam psikopat, takım arkadaşını hastanelik etti
balotelli-tevez de zaten hep çok uslu çocuklar
premier league.in yarısı barda kavgadan ve tecavüzden mahkemeye çıktı
ama adı üstünde bunlar profesyonel futbol kulübü
jaja.nın suçu ne? disiplinsiz, zevk ve sefa düşkünü bi yaşam tarzı var
ama 82 puanla şampiyon olduğumuz sene takımın en faydalı oyuncularının başında
biz emeğe saygı, kalite ve profesyonel düşüncenin arkasında durmuyoruz ki
televole mantalitesi ile adamın hayatını didikleyip duruyoruz, aşırı ahlakçı ve tutucu bir anlayışa yenik düşüyoruz, sanki jaja kalırsa biz böyle bir yaşam tarzını ve kişiliği onaylamış olacağız
jaja gelenek ve ananelerimize uygun yaşamadığı için töre cinayetine kurban gitmiştir
faydalı olduğuna inanıyorsan kulübün menfaatleri gereği yaparsın maç başı sözleşmeni, biter gideronur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Internacional'in, Libertadores Kupası'nda Fluminense'ye mağlup olduğu maç sonrası Jo ve Jaja takım otobüsüne binmeden partiye gittiler. Jo takımdan kovuldu, Jaja ise süresiz kadro dışı bırakıldı.
Jaja, Trabzon'daki disiplinsiz yaşamına Al-Ahli'de ve Internacional'de de devam ediyor...
Her Nekadar Bunları Yapsada Gelmesi TaraftarıyımTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞ.Ligi bileti çıkması hâlinde kurulmasını beklediğim (belki de daha çok bekleyeceğim) kadro :
--------------------TOLGA/ONUR-----------------
--HAMİT--------SIVOK-----------BAMBA--------BUTTNER--
----------ALPER--------ZOKORA---------COLMAN----------
----LEE----------------BURAK--------------------OLCAN----
YEDEK : ONUR/TOLGA-CELUSTKA-GİRAY-VOLKAN-YASİN-HALİL-CENK
RESERVE : ZEKİ-M.YUMLU-SEFA-İSHAK-GÖKSU-HENRIQUE
LİG'de istediğin rotasyonu yaparsın.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüneş'in prensi Lee Chung-Yong
Teknik direktör Şenol Güneş Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Yong'a göz dikti. Bordo-mavili yönetim, Bolton'u ikna etti. Usta hoca, Kore'den 24 yaşındaki yıldızla dönecek.
Güney Kore'deki Yeosu Expo Fuarı'na davetli olduğu için bu ülkeye giden Güneş, eski öğrencisi Lee Chung-Yong'un transferini noktalayacak. FC Seul'ü çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan ve geçen sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Bolton Wanderers'ta forma giyen Lee Chung-Yong ile Kore Milli Takım kampında görüşecek olan tecrübeli hoca, 24 yaşındaki yıldızı Trabzonspor'a gelmesi konusunda ikna etmeye çalışacak. Lee Chung-Yong konusunda Trabzonlu yöneticilerin geçtiğimiz cuma günü İngiltere'de Bolton'lu yöneticilerle bir araya geldiği ve bonservis konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Güneş'in de Kore'de bir araya geleceği eski öğrencisi ile birlikte Türkiye'ye döneceği bildirildi. İngiliz sitesi goal.com da bu haberi okuyucularına duyurdu. Güneş'in "Lee benim oğlum gibidir. Onu almak için tüm imkanları kullanacağız" sözlerine yer verildi.
MAURO FORMİCA VE N'GOG İÇİN YENİ HAMLE YAPILACAK
Kore Milli Takımı'nın Tayland'daki kampında "theboltonnows.co.uk" internet sitesine konuşan Lee Chung-Yong, "Ben henüz geleceğim hakkında karar vermedim. Sezon yeni tamamlandı ve tatil yapmak istiyorum. Hâlâ Bolton'un futbolcusu olduğumu söyleyebilirim. Geleceği düşünmek için fazla acele etmiyorum" ifadelerini kullandı. Küme düşen Bolton Wanderers'ta oynayan David N'Gog ve Blackburn Rovers'tan Mauro Formica için geçtiğimiz hafta içinde iki kulüp yönetimiyle görüşmeler yapan Trabzonspor yönetimi, yüksek bonservis bedellerini aşağı çekmeye çalışacak. Karadeniz Fırtınası'nın, özellikle Arjantinli Formica konusunda şartları sonuna kadar zorlayacağı dile getiriliyor.
http://www.spor61.net/gunesin-prensi...ong-11103h.htmDününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[IMG][/IMG]
bu kadro ucurur bizi
Orta ya ve forvete yaptığın takviyelere bişey demem ama defansa bamba'yı almadan Giray + 4 futbolcu lazımSaygilarimla,
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanım Sıkıldı Bir Kadro Yapayım Dedim
Yedekler: Tolga, Giray,Volkan,Vittek,Yasin,Halil,Adrian
Burakda Satilip yerine iyi bir forvet almak Ozaman bence daha iyi olurGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
.....
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başarılar diliyorum.
Yorum
Yorum