Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sabri ile kafa yapan taraftarımıza hayret ediyorum...Sabri kalitesinde bie sağbekimiz oldu mu bugüne kadar ???
    abi sabri alınırsa psikolojik olarak etkilenir taraftar

yoksa dediğin gibi fena bir bek değil sabri

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fazla fantaziye gerek yok bence...

Kolo Toure (Manchester City) 5-6 Mio. Euro
      Hamit Altintop (Real Madrid) 3-4 Mio. Euro

Bitti, bu kadar basit...

Yedekler:

Tolga, Volkan Sen, Henri, Serkan, Ferhat, Mustafa, Yasin Öztekin

Reserve:

Adrian, Alan, Baris Ö., Vittek, Zeki, Bora, Tayfun Cora, Aykut Akgün

Aslinda Giray yedek kalirsa yol katetmis oluruz gibime geliyor.

hamit bu takıma gelirse takım sınıf atlar bence

toure çok zor

beklerden biri türk olmalı bizdeki bütün yabancı bekler gitmeli

stopere iki yabancı daha uygun

burak da kanatta daha faydalı olur ama bu saatten sonra orada oynatılamaz

halil bizim 1. forvetimiz kesinlikle olamaz

volkanı yedeğe çekip bitirmemeliyiz o çocuk patlarsa süper olacak (iyi anlamda patlarsa tabi)

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ciddi olamazsin..
        Iki transfer ile biter bu is... Bana göre yani... Niye nesi varki kadronun?

Bu iki oyuncuyu al, brozekleri gönder tamamdir... Sadece 2.Stoperi unutmusum, Eren Güngör...

Zaman kalirsa birde forvet transferi yapariz. Muhammet mesela..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kafalarına odun falan düşmezse 2 stoper alacak gibiyiz, bana göre bu ikili Sivok-Bamba olur...

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

toure çok zor

beklerden biri türk olmalı bizdeki bütün yabancı bekler gitmeli

stopere iki yabancı daha uygun

burak da kanatta daha faydalı olur ama bu saatten sonra orada oynatılamaz

halil bizim 1. forvetimiz kesinlikle olamaz

volkanı yedeğe çekip bitirmemeliyiz o çocuk patlarsa süper olacak (iyi anlamda patlarsa tabi)

Neden Toure transferi zor olsun ki? Zokora ne güne duruyor?

Halil ve Burak...Iki Forvet oynayacagiz ama Burak'in sag acik oynamasi taraftariyim. Hasan Ali'yi alabilirsek Cech gidebilir.

Aslinda ben büyük capli bir degisime karsiyim. Cech henüz ilk senesini oynadi, Avrupa maclarinda oldukca iyidi, belli bir kalitesi var ama nedense lig maclarinda bunu yansitamadi.

Bana göre bu sezon hücüm bazinda sorun yasamadik. Bu yaniltici olabilir tabiki. Burak kalacaksa Muhammet ile yetinirdim. En büyük ve kaliteli transfer Stopere yapilmali diye düsünüyorum. Toplamda 2 Stoper isimizi görür.

Bunun disinda orta sahamizda zorluk derecesi maclarda üstünlük kurmakta zorlandi. Hamit ile orayi saglama alabiliriz. Alper olursada olur tabi. Yoksa geri kalanina bir sans daha verilmeli. Cok para verdik cünkü.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yıl gsde bariz bir takım oyunu vardı..Sanırsam 11'in 9'u gol atmış..
              Elmander baya bir sakat kaldı keza Baros'ta öyle..Ama Elmander'de fazla koşmayıp iyi bir bitiricidir..

Aslında gol sıkıntısınıda son zamanlarda yaşadılar süper finalde son anda oldular gidiyordu..
              sallayin bakalim futbol ulemalari elmanderin en büyük eksikligi bitirici bir forvet olmamasidir zaten.....

Yorum

Fabiona Eller in oğlu ile sık görüşürdüm,bana Jeff in geleceğin Dida sı olacağını ısrarla söylerdi
                fasa fiso abi brezilyanın kalesini önümüzdeki 20 yıl boyunca rafael koruru bugün saktlığından dolayı oynayamadı
                Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Mustafa Tiryakiyi almis 1461 Trabzon heralde, iyi isler cikarabilir bank asyada.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kadro yeterli. Kiray abi keser Dolga abi tutar.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ardayi alsakmi ne , buraklan cok iyi anlasiyorlar

Yorum

sabri ile kafa yapan taraftarımıza hayret ediyorum...Sabri kalitesinde bie sağbekimiz oldu mu bugüne kadar ???
                        Sabri ve kalite kelimeleri yan yana bile durmadı. Sarbi'yi şuraya yazmak forum üyelerine hakarettir be.

Yorum

• İnanamıyorum forumda Sabri bize gelebilir, Sabri yetenekli bir sağ bek gibi cümleler kuruyoruz. Bir insanda futbol yeteneği vardır. Her insan da futbol yeteneği olmaz. Olmayınca da zorlamak gerekmez... Nasıl böyle bir fikre kapılabiliyoruz anlayamıyorum... yoksa yoktur yani adama zorla futbol bilgisi,futbol becerisi aşılayamayız.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sabri ve kalite kelimeleri yan yana bile durmadı. Sarbi'yi şuraya yazmak forum üyelerine hakarettir be.
                            Bana Trabzonsporda oynamış Sabri den daha iyi bir sağbek yazar mısın ? öğrenmek istiyorum...SAbri nin 5 te biri kadar milli olanı da kabulumdur
                            .....

Yorum

• Benim yaşım itibariylen gördüğüm en iyi sağ bekimiz Emrah Eren..

Sabri Başgana laf yok!

( ゚д゚)

Yorum

Bana Trabzonsporda oynamış Sabri den daha iyi bir sağbek yazar mısın ? öğrenmek istiyorum...SAbri nin 5 te biri kadar milli olanı da kabulumdur
                                Lemi Çelik...

Yorum

Çalışıyor...
                                X