Webo'yu biz alalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnderleth'deki Suarez ve Kouyate bize ilaç olur mu?
Kouyate, Kara, Ojo ve Opare müthis olurdu gercekten....“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabanci transferi durduralim.bu tüpcü ne halt yiyecek bilinmez.Avrupa Cezasi yersek elimizde patlar yabancilar.Yerlilere yogunlasalim.Son aciklamalardan sonra UEFA/FIFA Türkiye´yi öpecek diyorum.
Hasan Ali Kaldirim
Serdar Aziz
Murat Akca
Aykut Demir
Alper Potuk
Jem Karacan
Oguzhan Özyakup
Soner Aydogdu
Ozan Ipek
Hamit Altintop
Muhammet Demir
Sercan Yildirim“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan Yildirim mi ? 2 Sene sonra Bursa nilüfer de oynar....Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
* Hasan Ali kaldırımda öyle ahım şahım bir ışık görmüyorum ben, Cech'ten nesi fazla ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Hasan Ali kaldırımda öyle ahım şahım bir ışık görmüyorum ben, Cech'ten nesi fazla ?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan Yildirim mi ? 2 Sene sonra Bursa nilüfer de oynar....“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
* Alternatif ön libero adayım Kadir BekmezciTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum