Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şampiyon olamayızda bari rakiplerimize ezilerek yenilmeyecek takım kursunlar yeter
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hami kendisi dedi gsye transfer olamamak içimde uhde kalmıştır diye
      bi kere olsun gs forması giyebilmek için jübilesini gs ile yapmaya amma uğraştı
      onur, emek, başkaldırı...
      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
      LiverpoolFC

Yorum

• 1 Hazirana kadar burada birbirimizi yeriz, çıkıp hava almakta fayda var.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlarına hazır, kaliteli bir forvet alacaksan neden olmasın ? Sabır bu tarafara söyelenecek söz değil... Daha ne kadar, neye sabretsin buradakiler ?
          sabır dedim de abartmaya gerek yok bu adamlar boş kutu değil kesinlikle yararlı olur burak giderse yanlarına bi banko forvet alınması lazım tabiki

Yorum

• transfer

defansa, sivok bamba danny üçlüsünden birisi alınmalı.bunlardan iki tanesi aynı anda oynarsa zorlanır.

Yorum

• Sol Bamba için anladığım kadarıyla çok güçlü ama kafası pek çalışmıyor, pozisyon alması ve sezgisi iyi değil, garip hatalar yapıyor diyorlar. Eğer mental yapısını geliştirebilirse çok iyi bir stoper olur ama 27 yaşından sonra gelişebilir mi o soru işareti diyorlar.

Bence aradığımız stoper değil. Bize daha kafası çalışan, liderlik vasfı, oyun okuma yetisi olan bir stoper lazım.
              En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 25.05.2012, 16:40.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak umitnezor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sabır dedim de abartmaya gerek yok bu adamlar boş kutu değil kesinlikle yararlı olur burak giderse yanlarına bi banko forvet alınması lazım tabiki
                Lig için yeterler ama Avrupa'da başarı hedefliyorsan o ''banko forvet'' kesinlikle gerekiyor, bunda hemfikiriz güzel.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İngilizcesi iyi olan uşaklar okusun hele bi şu forumu. Ne demişler ? Hakkatten enkaz mı alıyoruz yoksa.
                  Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• zokora ve colman inşallah futbolu burada bırakacak, sonuna kadar burada oynayacak. önümüzde ki seneden itibaren bu oyunculara kaptanlık verilmelidir. 2. kaptan zokora 3. kaptan colman. zokoranın olduğu takımın kaptanı zokora olmalıdır ancak tolga varken olmaz burada.

3 stoper 1 sol bek 1 ortasaha 1 santrafor transferi lazım. 2 stoper giraydan daha kaliteli olmalı. santraforda burak gitmeyeceği için cenk yada muhammed olabilir. stoperlerin biri bamba ise diğeri kesinlikle çok kaliteli olmalı. 3. stoper türk alternatifin gerekliliği açısından kemal olabilir. ucuza alınabilir. sol bek adı geçen büttner olmuyorsa hasan ali olabilir. ortasaha alper olmalı.

eskişehirdeki veysel, antepli serdar da düşünülmesi gereken isimler olmalı.

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sorumluluk almayan adam kaptan olamaz...
                      Emreyi öpen şakalaşan kaptan oluyor ama...

Ayrıca sorumluluk yoruma bağlı..

bana göre özellikle playoff da en çok sorumluluğu colman aldı.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Şenol Güneş G.Kore'ye gitmeyecek miydi ?
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Muhammet dururken Cenk'e yönelmek...

Ben bunun altında ego ararım... Bedava gelmedi diye...

Yorum

• Dün yazmistim

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Büttnerin ofansif yönünü anlatmaya gerek yok aslinda. Vitesse taraftari ve bir cok Hollandali futbol severler ona "yerli Dani Alves" diyor. Sık sık karsi takim yer alanina cikar. Pas trafiginde gayet iyi. Orta acma zaten en iyi ofans güclerinden biri. Ayrica gol atma yetenegi bir sol bek icin cok iyi. Zaten bu sezon 5 gol ve 4 asist ile oynuyor. http://www.transfermarkt.de/de/alexa...ler_38003.html Ayrica lazim oldugu zaman sol orta sahada oyunuyor.

Defans yönü bizim ligi cok asar. Zaten Hollanda liginin, Simon Poulsen ve Vurnon Anita ile beraber, bu sezon en iyi sol beki deniliyor. Kademe hatasi az yapar. Rakip oyuncuyu sıkı markaja tutar. Hirsi yüzünden yenilmeye hazmedemez. Her zaman elinden geleni yapmaya calisir. Bir ara Serkana "atom karinca" dedigimiz gibi Milli takim reportajini dinlemistim televizyondan ve bana mütevazi ve düzgün birisi gibi geldi.

Ama bildigimiz gibi Vitesse baskani Gürcü bir milyarder ve Abrahamovicin yakin arkadasi. Vitessedan oyuncu almak kolay olmayacak. Maddi durumlari iyi. Oyuncu satmaya pek yanasmazlar diye düsünüyorum
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• Sadri Şener ortalıkta gözükmüyor.. Önceden bu gibi durumlarda herkes bomba transfer beklerdi..

Yorum

• bambanin chelsea kupa maçını izleyin. adamın bütün gollerde hatası var nerdeyse. dahası nerde duracağını bilmiyor ve giraydan beter çalım yiyor. ben alınacağını sanmıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X