Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takas hariç görüşlerine aynen katılıyorum ; ama neyi verip neyi aldıgın önemli

Eger ilgili oyuncunun çok talibi yoksa ; piyasası sakinse çok acele etmemek lazım

Hele ki ilgili kulubun mali yapısını biliyorsan
    Neyi verip neyi aldığın tabi ki çok önemli. Ama neyi verdiğini de iyi sezmek lazım.

Hocam bu işleri size öğretecek değiliz

Fakat takaslarda genelde büyük takımlar kullanmayacağı oyuncuları kullanır. PAra öğüten tipleri yani

Fakat bu iş bizde tam tersi yürüyor, ağızlarda hep bir şekilde bu kadro içinde olmuş oyuncular geveleniyor.

Şahsi kanaatim (eleştirmeme rağmen) Alan takasta kullanılırsa bu başarı değildir.

Herhangi bir oyuncu transferinde kasabiliyor muyuz Barışş Özbek, Tayfun Cora, Ferhat Öztorun, Adrian, Brozekler gibi adamları karşı tarafa.

İşte başaır gözümde budur. Yoksa Alanzinyo gibi adamı herkes takımında görmek ister.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yaz Carlos Cuellar bosta kalacak. Bence iyi ve tecrübeli bir savunma oyuncusu. Renkler'de yakismis zaten

carlos cuellar için türkiye'den 1 takım nabız yokladı ama kendisi ingiltere'den ve ispanya'dan teklifler alıyor. ada'da kalmak istediğini belirtti.

Yorum

• yıldız veya üst düzey transfer mi bekliyoruz

alırsın kulübe bi özel uçak
        may tesisleri gidiyo zaten, kurarsın yeni tesisleri istanbul.a
        maçtan bi gün önce gidersin trabzon.a, taraftar son idmanı da seyreder, girersin kampa
        yaparsın akyazı.da maçını, hemen sonra dönersin bi saatte istanbul.a geri

ha kulübü sağlam bir kurumsal yapıya taşıyacak, küpü doldurmaya gelmemiş delikanlı bi yönetim
        baba bi scout ekibi
        bi de menecerler giremesin diye kulübün etrafına mayın tarlası lazım ekstradan

işte o zaman kur özlenen kadroyu
        yoksa kulübün karizması on numara, geliri bol. orda bi sorun yok zaten
        onur, emek, başkaldırı...
        kendine karşı #direnTRABZONSPOR
        LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolski adli arkadasin cok begendigi ve gecen sene surekli dile getirdigi bir isimdi ki bu konuda oldukca basarili bir uyedir. Insallah bir gercekligi vardir.
          var ,ben bir almandan duydum menejrlik gibi ,şimdi gördüm fatih demirelide yazmış türkiyede bir takımla görüşüyor diye, emin oldum , cok ama cok katkı yapan o oyuncu..

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birkaç soru soran arkadaşa toplu cevap vereyim.
            1-UEFA durumu netleşmeden yurtdışından yabancı transferinde önemli gelişme beklemeyelim.
            2-Türkiye'den 1 veya 2 paket olma durumu var. Adı geçen oyuncularla ama basında geçen şekilde değil. Eğer becerebilirlerse güzel olur.
            3-Gs'ye karşı doğru pozisyon almak kaydıyla transfer pazarında elimiz çok güçlü, aceleye mahal yok.
            Eskişehirspor ve Gaziantepspor paketleri muhtemelen.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birkaç soru soran arkadaşa toplu cevap vereyim.
              1-UEFA durumu netleşmeden yurtdışından yabancı transferinde önemli gelişme beklemeyelim.
              2-Türkiye'den 1 veya 2 paket olma durumu var. Adı geçen oyuncularla ama basında geçen şekilde değil. Eğer becerebilirlerse güzel olur.
              3-Gs'ye karşı doğru pozisyon almak kaydıyla transfer pazarında elimiz çok güçlü, aceleye mahal yok.
              1) Ben Ş.L ön eleme oynayacagımızı düşünüyorum daha da açık yazayım

Fenerin Avrupaya gitme ihtimali % 1 ; bu CAS davasından beri böyle geri çekmelerinden itibaren

2) Soneri aldık diye çok emindim ; biraz ilginç oldu diger oyuncular zaten malum

3) % 100 aynı fikirdeyim bir kaç mesajdır da aynı şeyi yazmaya çalışıyorum

GS ile de çok çakıştıgımız oyuncu yok içerde Türkiyede yani

Yorum

• ne var bu danny de bilmem

birkaç maçını izledim berbattı

tecrübeli adam lazım bize

nasıl transfer yapıyoruz ya da istiyoruz anlamıyorum

adamlar yobo,ujfalusi,ziegler,eboue yi alıyor

biz danny,giray,yumlu,glo

vay arkadaş ya

bumu vizyon

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bişey sorduk BAMBA trasferi kesin olarak biittimi??
                  Evet kardeş kesin bitti..
                  #LiverpooL#
                  -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak uşak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    carlos cuellar için türkiye'den 1 takım nabız yokladı ama kendisi ingiltere'den ve ispanya'dan teklifler alıyor. ada'da kalmak istediğini belirtti.
                    Sanırım bunu yazmak için üye oldunuz. İnsanları bilgilendirmedeki azminizi takdir ettim.

Şaka bir yana Transfer faresi siz misiniz?
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Dany çabuk oyuncu topa da hakim

Sivok dengeli ve akıllı oyuncu

Sivok bedelsiz ; Dany biraz bedelli

Bilmem ki hangisi çok daha iyi olur ; bu bence çok net belli olan konu değil

İkisi de iyi oyuncu ; ama Bamba yı aldıysak yapacak bi şi yok

Şenol Hocanın Danyi istediğini biliyorum
                      Anladım Abi.Cevap için çok teşekkürler.Şenol Hocam ne diyorsa benim kabulümdür
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne var bu danny de bilmem

birkaç maçını izledim berbattı

tecrübeli adam lazım bize

nasıl transfer yapıyoruz ya da istiyoruz anlamıyorum

adamlar yobo,ujfalusi,ziegler,eboue yi alıyor

biz danny,giray,yumlu,glo

vay arkadaş ya

bumu vizyon
                        Aynen bu Danny'i hiç beğenmiyorum alırsak yandık..
                        #LiverpooL#

Yorum

• artik kaleye ONUR geçmeli tolga satilsada olur
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet kardeş kesin bitti..
                            eyvallah renktaş..saol

Yorum

Dany çabuk oyuncu topa da hakim

Sivok dengeli ve akıllı oyuncu

Sivok bedelsiz ; Dany biraz bedelli

Bilmem ki hangisi çok daha iyi olur ; bu bence çok net belli olan konu değil

İkisi de iyi oyuncu ; ama Bamba yı aldıysak yapacak bi şi yok

Şenol Hocanın Danyi istediğini biliyorum
                              Danny topa hakim mi? kazandığı bütün toplar rakibe..Attığımız golu unutmayın Danny nasıl hata yapıyor..

şb,bjk ve gs maçlarında ayağında top tutamadı doğru düzgün..
                              #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sanırım bunu yazmak için üye oldunuz. İnsanları bilgilendirmedeki azminizi takdir ettim.

Şaka bir yana Transfer faresi siz misiniz?
                                interneti çok kullanan ama forumlara üye olamayan birisiyim, çok kovalarım futboll ilgili haberleri ara sıra da naçizane bir iki bir şey duyarım. ilk mesajım rastlantı ona oldu.

transfer faresi kimdir?

Yorum

Çalışıyor...
                                X