Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelmesinler mi?
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adama sovmedigin kaldı bi be, yetersiz demiş mis.
      ........

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğru düzgün maç oynamadan 2-3 haftada bir sakatlanıyor olmasını neye bağlayabiliriz
        Hocam Erman Toroglu'nun bahsettigi sorundan mi var yoksa ?
        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 01:29.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          henrique den daha iyi değil mi ?
          Umut'a ya da Burak'a verilen kredi, şans ona tanındı mı? Onun üzerinde kötü oynasa bile sahada sürünse bile Umut gibi Burak gibi sabredildi mi? Burak'ın alışma süreci oldu da Henrique'nin de öyle bir süreye hakkı yok mu? Burak'ın ilk geldiği sene bir dönemde 3 golü vardı sadece. Ve toplamda dakika olarak Henrique'den daha fazla oynamıştı o dönem.

Yorum

• Umut ve Burak birlikte daha faydalı oluyorlardı takıma. Umut'u her halükarda Muhammet'e, Cenk'e falan tercih ederdim. Ama yanında bir Burak olması şartıyla.

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut'un yüzünden Ersun hoca dönemi şampiyonluğu ve 2 Avrupa ön elemesi gitti...

Son yıldaki Teo'ya yaptığı hareketler gözümün önünden gitmiyor..O yüzden istemem Umut'u....
              Yahu Strongsts mi neydi eski nickin bir kaç sene önce Umut'a kustuğun nefret yüzünden ceza almadın mı sen sonra isim değiştirip foruma girmeye çalıştın kaydın silindi Umut gitti hala nefret bitmedi mi akıllanmadın mı rahat bırak şu adamı artık Umut gol kaçırmıcak çünkü takımda değil ok kafanı yorma.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Umut kraldır....
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam Volkan'da Erman Toroglu'nun bahsettigi sorundan mi var yoksa ?
                  Öyle olsa Burak'ta öyle bir sorun olurdu. Her hafta 2-3 farklı kadına business'dan kendi hesabıyla bilet alıp onları Trabzon'a evine getirten Volkan değil Burak. Volkan'ın nişanlısı var diye hatırlıyorum ve gayet düzgün bir özel yaşantısı var.

Yorum

• Cenk'in alt yapisi Muhammet'in alt yapisindan daha iyi..

Cenk Süper Lig'de 30-40 mac yapti ve gollerini atti.. yas henüz 20i..

Biz Muhammet'i oynatamayiz.. Henüz tecrübesiz.. Simdi alip, Antep'e bir sezon kiralariz derseniz ok..

Bence Cenk Burak satilirsa eldeki en iyi forvet olacak..

......

Alper..

Orta sahamiz cok yumusak.. Zokora ve Colman isteyince oynuyor, istemeyince 0..

Top tutamiyoruz.. pas yüzdesi cok düsük..

Zokora ileriye cok katki vermiyor.. bu sartlarda bile gecen seneden fazla gol yedik..

Aykutun ayagina top yakismiyor bile..

Alper ayaklarina cok hakim, yetenekli, dayanikli ve istikrarli bir oyuncu..

20 yasinda sahaya maske ilen cikacak kadar önemli olduysa takimi icin , siz düsünün gerisini..

.......

Soner..

2 senedir hayraniyim.. thomas doll'den itibaren takip ederin Soneri...

Zekasi ile oynayan ender oyunculardan.. Sakam yok, bana Özil'in Werder Bremen dönemini hatirlatiyor bana..

Güven'e ihtiyaci var.. biraz'da kuvvetlenmeli..

......

Benim Türkiye liginden istedigim 3 oyuncu..

Yorum

• umut gelirse memnun olurum ben gelince yedek kalmaz zatemn hanghi hoca geldiyse banko oynadı oralarda henrikeyi de taşır cenki de muhammedide hepsini santrafor yapar umut
                      bütün hocalar oynatır avrupalı alır götürür biz konuşur dururuz yapcak bişe yok :
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• Tamam, Umut kraldır. Yeter artık, o kadar tartıştık adamı, şimdi Fransalarda adam hala tartışıyoruz gecenin bu vaktinde.

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne demek abi, ben tesekkur ederim.
                          Simdi sen soyle abi Alper geliyor mu? Colman gitmesin ama lutfen : )
                          Açıkcası Alper konusunda bizimkiler eger saçma sapan işler yapmazsa iş tamamdır

Bunu da iyi biliyorum ; zaten bizden başka dogru dürüst alıcı da yok

Halil Üner mecburen satacak ; bakmayın siz oyuncu aldıklarına ciddi sıkıntıları var

Bundan 10 gün kadar önce , Fener Mehmet Topalı aldı yazmıştım bazı arkadaşlar

% 1 ihtimal dahi olmaz demişlerdi

Hatta Valenciadan bir oyuncu daha almış olabilirler ismini unuttum

Alper konusunda şu an itibarı ile hiç bir sıkıntı yok ; Halil Ünal uyanıktır

Colman konusu ise ; şimdi tepki vermeyin ama gitme ihtimali yüksek diye

düşünüyorum

Trabzonspordan hangi yabancı oyuncu giderse gitsin ; biz çok şey kaybetmeyiz

Burak bir kenarda dursun ; bizden yerli yabancı hangi oyuncu gitse bizi çok etkiler

Geçen sene olsaydı ; Selçuk Egemen Jaja çok önemli idi hatta ben sevmesem dahi

kismi olarak Umut da etken idi

Bu sene öyle bir durum yok ;

Yorum

• Yasin denilen topçu 30 metreden ayağa pas atıyor .
                            İzleyen bilir .
                            Soner ile aynı pozisyonun adamı değiller ancak iş topa hakimiyet ise Yasin bu konuda bir hayli önde . Etrafında kaliteli oyuncu sayısı arttıkça , Yasin'inde potansiyeli daha net görülecektir .
                            Volkan ve Olcan içinde aynı şey geçerli . Burak bu oyuncularla verkaçlara giremiyor , orta alanımızda Colman ile Burak arasındaki bölgeyi dolduran hamleli bir futbolcu yok ( var da yok ) Bu kadar sıkıntıya rağmen hem Volkan daha çok Olcan zaman zaman , gerçek futbol kimliklkerinden resitaller sundular sezon içinde . Bjk maçını açın izleyin mesela .

Ortak bir almanak bulalım , çıkaralım istatistikleri , maç maç değerlendirelim . Bu üçlünün dengeli bir kadro içerisinde pas yapamayacağını iddia etmek , Drogba'nın çelimsiz bir santrafor olduğunu ima etmek ile denktir .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cenk'in alt yapisi Muhammet'in alt yapisindan daha iyi..

Cenk Süper Lig'de 30-40 mac yapti ve gollerini atti.. yas henüz 20i..

Biz Muhammet'i oynatamayiz.. Henüz tecrübesiz.. Simdi alip, Antep'e bir sezon kiralariz derseniz ok..

Bence Cenk Burak satilirsa eldeki en iyi forvet olacak..

......

Alper..

Orta sahamiz cok yumusak.. Zokora ve Colman isteyince oynuyor, istemeyince 0..

Top tutamiyoruz.. pas yüzdesi cok düsük..

Zokora ileriye cok katki vermiyor.. bu sartlarda bile gecen seneden fazla gol yedik..

Aykutun ayagina top yakismiyor bile..

Alper ayaklarina cok hakim, yetenekli, dayanikli ve istikrarli bir oyuncu..

20 yasinda sahaya maske ilen cikacak kadar önemli olduysa takimi icin , siz düsünün gerisini..

.......

Soner..

2 senedir hayraniyim.. thomas doll'den itibaren takip ederin Soneri...

Zekasi ile oynayan ender oyunculardan.. Sakam yok, bana Özil'in Werder Bremen dönemini hatirlatiyor bana..

Güven'e ihtiyaci var.. biraz'da kuvvetlenmeli..

......

Benim Türkiye liginden istedigim 3 oyuncu..
                              Müthiş tespitler tebrik ederim

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle olsa Burak'ta öyle bir sorun olurdu. Her hafta 2-3 farklı kadına business'dan kendi hesabıyla bilet alıp onları Trabzon'a evine getirten Volkan değil Burak. Volkan'ın nişanlısı var diye hatırlıyorum ve gayet düzgün bir özel yaşantısı var.
                                Yani benim ozel hayatlariyla ilgili bir bilgim yok. Olmasin da zaten, bizi ilgilendirmez. Sadece yukarida yapilan yorumlar boyle bir merak uyandirdi..
                                En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 01:38.

Yorum

Çalışıyor...
                                X