Henrike 2 milyon euro satıcağını yazdı bugun Ulaş Özdemir twitter sizce nasıl olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene mükemeli kardeş
harcadığı pozisyonları görmedinmi
3 olumlu harekete 10 olumsuz hareket
defanstan top çıkarırken kaptırmalar, ortasahada çalım atarken top kaptırma,bomboş pozisyonda artislik yaparken (ayağğının dışıyla) bomboş adama atamama vs vs vs
kesinlikle alınmamalı
bu maça göre konuşuyorum
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrike 2 milyon euro satıcağını yazdı bugun Ulaş Özdemir twitter sizce nasıl olur
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrike 2 milyon euro satıcağını yazdı bugun Ulaş Özdemir twitter sizce nasıl olur
diger 2,5 milyonuda yöneticiler kendi kasasindan ödesinForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bahsettiğin eksiklikleri çık haaa o zaman adı ambrabat değil messi oluyor
hiç beğenmedim
o alınacağına torisi alınsın
troisi alınsın demiyorum. ambarat tan daha iyi bence
Yorum
-
İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique ile Alexandre Meschini takas edelimTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Burada 2012 yaz aylarında ingiltere'de kulüpleriyle olan sözleşmeleri biten oyuncuların listesi mevcut, seç beğen al.. http://www.bosmanlist.com/bosman-sum...league-40766231 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Bu da 2012 yazında italyan kulüpleriyle sözleşmeleri bitecek oyuncular listesi, seç, beğen, al http://www.bosmanlist.com/bosman-sum...erie-a-42685871 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Bu listeler hazırlandıktan sonra sayıları az olsa da bazı oyuncular kulüpleriyle sözleşme yenilediler, güncellenmemiş listelerdir, kulüp bir zahmet bu listelerin üzerinde dursun, stoper adaylarım : Davide Astori, Michele Canini, ortasahaya kanat : junior hoillet ortasaha orta : francesco vailani, darron gibson, sağ bek : dusan basta , forvet : hugo rodallega1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada 2012 yaz aylarında ingiltere'de kulüpleriyle olan sözleşmeleri biten oyuncuların listesi mevcut, seç beğen al.. http://www.bosmanlist.com/bosman-sum...league-4076623
Diame (ön libero)
Somen Tchoyi (sağ kanat)
Whitbread (stoper)İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodellega (santrafor)
Diame (ön libero)
Somen Tchoyi (sağ kanat)
Whitbread (stoper)Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiame Tchoyi Çok İyi Oyuncular Ama Alamayız Gibime Geliyorİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
Yorum