Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• celu bamba dany cech
    (zeki) (yumlu) ( giray) (ferhat)

çok yabancı oldu ama gidiş buna

dany nin yereine egemen

ferhatın yerine h.ali alınsa

eksiksiz bir defansımız olur
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• 1 yıl sonra burada dany'yı hangi futbolcuyla takas edelim muhabbeti yapmak istemiyorum.
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        danny in tekniği giraydan bi 5-6 kat daha iyidir sanırım. girayın tek özelliği kesiciliği dez avantrajlarını yazsam 15 madde olur herhalde. Bence giraybu takımın stoperi değil.danny ? inde zaafları var elbet ben olsam sivoğu alırdım.
        Danny biizm takımda oynayacak bir oyuncu değil. Bazen bir bakıyorsun süper araya girmiş pas yapmış, sonra bir bakıyon olmayacak bir pozisyonda hata yapmış gol olmuş. Çok savruk bir defans oyuncusu yönetim onu alırsa eminim 2. maçından sonra %90 nınız saymaya başlayacak yönetime o yüzden bize Egemen tarzı hızlı ve çevik bir defans lazım aslında.

Yorum

• Bu Konuyu 272 Aktif Üye Görüntülüyor 272 (195 Üye ve 77 Misafir)
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Eger Danny'de 4 milyonda israr ederlerse o transfer olmaz ve G.Antep'den sadece Cenk Tosun alinir. Sapara ve Vittek'e karsi iyi olur diye dusunuyorum.

Birde Alper'i aldikmi ortasahaya yerli olarak...
            1

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              az önce dinledim haberlerinde..

Danny'de para istiyorlarmış..Takasa sıcak bakmıyorlarmış..Fiyat söylenmedi ama..

Cenk'te ise Sapara+Vittek'e sıcak bakıyorlarmış..Para yok..

Bunları söylediler saat başında..
              Sapara'yi ancak Muhammet ile takas edilmeli bence

Yorum

• Antep'e takas öneriyorum.

Sapara, Vittek, Aykut, Barış, Ferhat, Sercan = Danny, Muhammed, Orhan, Cenk

Bir taşla 25 kuş bi akıllı bendim bu arada
                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Sol'un yanına Egemen veya Sivok'u bedavaya alabilecekken Danny'e bu kadar para harcanmasını doğru bulmam.

Ayrıca Muhammet Demir'i Cenk Tosun'a tercih ederim.

Yorum

• cenk ve alper potuk trabzonspora hiç birşey vermez

ikisininde ortak özelliği saha içerisinde pasif olmaları

umarım alınmazlar.

yırtıcı olmayan saha içinde savaşmayan adamın trabzonsporda işi yok
                    Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      az önce dinledim haberlerinde..

Danny'de para istiyorlarmış..Takasa sıcak bakmıyorlarmış..Fiyat söylenmedi ama..

Cenk'te ise Sapara+Vittek'e sıcak bakıyorlarmış..Para yok..

Bunları söylediler saat başında..
                      Halt etmişler. Böyle bir takas önerisi bile trabzonspora hakarettir bence. Yahu cenk tosun kimdir de vittek+sapara edecek? Geçelim ikisini ben cenki vittek ile takas etmekte bile çekingen kalırım. Bunun yanında ben vittekin kalırsa trabzonspora çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Sırf bu teklifle geldikleri için saparayı da bunlardan geri almak lazım. Aldıkları puanların çoğunda bu adamın katkısı var.

Dany için ise şunu söyliyim. Fransa liginde her takımda böyle stoper var. Gözünü kapatıp listeden bir fransız takımı seçsek o takımlardaki stoperlerle dany arasında hiçbir fark bulamazsınız. Yani antepe 4m euro vereceğimize gidip fransadan 1-2m euroya bundan daha kaliteli stoperler bulunabilir.

Bunlar bizi iyice enayi bellemişler. İnşallah bu transferler olmaz diyorum.

Yorum

• okuduğum kadarıyla..vittek ve saparaya karşılık CENK haberleri dönüyor..

Ben Cenkin vitteğin yerine oynayabileceğini düşünüyoruum..cenkte son vuruş ve kafa toplarında etkili..bizim sağdan ve soldan etkili ortalarda kafayla çok gol atabileceğini düşünüyorum..

Yorum

• Cenk Tosun süper ötesi olur bence burakdanda daha kaliteli

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor, Dany ve Cenk Tosun'a karşılık Gaziantepspor'a Vittek+Sapara ve 4 Milyon € önerdi.

kaynak pislig tvymiş
                            Ne kıymetliymiş bu Dany.Bizimkilerin yerinde olsam anında teklifi geri çeker bir dahada ilgilenmem.4 milyona ne stoperler bulunur Dany ne .oktur.

Vittek+Saparada çok Cenk için.Yarım sezon parlayan adam bu kadar etmez.Sapara kafa kafaya takas edilebilir.Şimdi herkes ama o yerli ve genç demesin.Kulübe sağlanan fayda oranında bakarsak Sapara Antepi ipten alan adamdır.Aynı Saparayı biz Antepten istesek kapılar 5 milyondan aşağı açılmaz.Bırakın birazda bizimkiler naza çeksinler.

Cenk gelsede gelmesede Burak giderse oraya üst düzey bir yabancı şart.Cenk gelsede yerli yedek olur.O parayı ona verene kadar Halille idare ederim yerli yedek için.1 2 sene daha beklerim eminim ki o süre zarfında Mustafa hoca bize genç bir forvet kazandırır zaten.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammet, gerisi yalan. Cenk falan hikaye.. Şu adamı alalım başka bişey istemiyorum
                              +1

kulübe için değil, ilk 11 için alınsın, iki sene içinde ligi alt-üst eder
                              2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                celutska defansın komple yedeği olsun bence abi kulübe zengin olur
                                valla gidip danye 4 milyon vermek(ki kendisinin üst düzey bir defans oyuncusu olmadığını düşünüyorum heleki sivok ayarında hiç değil) akla mantığa uygun değil. yasinle güzel bir giriş yapıp dany ile sıvamasınlar bence
                                cenk tosun ve muhammet olabilir ama dany fiyasko olur
                                cenk, mami, serdar kurtuluş = vitek, sapara, 4 milyon (bana kalsa 4 milyonun yerine edrıyın ı koyarım bu akşam yine fiyskoydu)

Yorum

Yükleniyor...
                                X