Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cenk'e karşılık Vittek+Sapara'ya sıcak bakıyorsa Antep bu gece bitiririm transferi o derece..kara geçiyoruz aslında o derece

yapmayın gözünüzü seveyim Vittek ne yapacak ? 30 golmü atacak..Henrique-Vittek kalırsa Burak'ta giderse yabancı forvet olmaz lüks olur lüks ötesi olur..Al Cenk'i peşinede Burak giderse alırsın yabancıyı..
    En son Murat GENEL tarafından düzenlendi; 22.05.2012, 23:25.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sol Bamba 1 milyon.

Danny 4 milyon.
      ben ihtimal vermiyorum yabancı alacaksak 4 milyona avrupada ne oyuncular var o fiyata

Yorum

• Antepden birilerini alacaksak Orhan Gülle ve Muhammed Demir'i almamız lazım ..
        Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Giray varken Danny ancak yedek olur. Giray'ı neden bu kadar gözden çıkardığınızı anlamıyorum.
          danny in tekniği giraydan bi 5-6 kat daha iyidir sanırım. girayın tek özelliği kesiciliği dez avantrajlarını yazsam 15 madde olur herhalde. Bence giraybu takımın stoperi değil.danny ? inde zaafları var elbet ben olsam sivoğu alırdım.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Stoperde 2 yabancı oynatamayacağımızı düşünürsek Giray seneye de banko ilk 11 oyuncumuz
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Vittek+Sapara=Cenk

Kabul edilebilir bence. Vittek ve Sapara'nın pek forma şansı bulamayacaklarını düşünürsek.

Yorum

• Eğer gerçekten bütün yetki Şenol Hocadaysa Dany için asla 4M € verdirtmez.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• * Bamba gelicekse o kalsın gibi düşünceleride anlayamıyorum, hepsi gelsin hepsi karışmayın Yönetime
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alper konusunda hemfikiriz kesin alınmalı; fildişi milli takımının stoperini aldık hatırlasana dünya kupasında adamlar spartalı gibiydi (ıspartalı gibi oldu)
                    egemene uygun bir formül bulunursa ona kalbimde yer var sivok defterinin kapandığını düşünüyorum sağ bek celu varya
                    celutska defansın komple yedeği olsun bence abi kulübe zengin olur
                    valla gidip danye 4 milyon vermek(ki kendisinin üst düzey bir defans oyuncusu olmadığını düşünüyorum heleki sivok ayarında hiç değil) akla mantığa uygun değil. yasinle güzel bir giriş yapıp dany ile sıvamasınlar bence
                    cenk tosun ve muhammet olabilir ama dany fiyasko olur

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor, Dany ve Cenk Tosun'a karşılık Gaziantepspor'a Vittek+Sapara ve 4 Milyon € önerdi.

kaynak pislig tvymiş
                      Vittek'in bu kadar kolay gözden çıkarılmasını anlamıyorum. Adamın neler yapabileceğini bile bilmiyoruz.

Ama, eğer sakatlığı düzelecek cinsten değilse gönderilebilir.

Birde Adrian takas konularında geçse çok sevineceğim valla...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer önümüzdeki sezon stoperde Giray oynamaya devam edecekse bana göre Bamba da çok doğru bir tecih değil. Giray zaten ağır, iki ağır stoperle çok sorun yaşarız. Hızlı ve topu oyuna iyi sokabilen bir stoperi tercih ederim. Biraz pahalı olur ama en önemli bölgelerden birine de parayı kıysınlar.
                        ömer toprak nasıl

Yorum

• ArkadaŞlar son dakİka trasferİmİ var..

Yorum

• TRT saçmalıyor mu acaba?

şenol hoca A.Ş. nin başına geçecekmiş takımın başına Şota gelecekmiş. Selçuk dereli diyor. Atıyorlar mı?
                            https://twitter.com/#!/musa_turan

Yorum

• Keske Cenkle Muhammete O Teklifi vermis olsak
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• trt avazdakiler kafayi yemis..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Çalışıyor...
                                X