Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soner ile Alper'in aynı mevki olduğunu düşünmüyorum. Soner defansif özelliği olan bir futbolcu değil. Colman'ın yanına koyamazsın yani.
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Yasin transferi hayirli olsun. Dün gece Ugur abi (matrix) bu transferin bittigini söylemisti.

Bonservis ödemeden aldik galiba. Iyi alternatif olur.
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Yasin Öztekin: ''Kendimi Neymar'a Benzetiyorum''

Yorum

• Yasin'i beğenmek Olcan'ı beğenmemek demek değil ki.
          Ayrıca şu haliyle sağ kanatta da aynı performansı gösterirse asıl Volkan'ın endişelenmesi gerekir.
          Ki sağ kanatta da oynayabiliyor galiba Yasin.
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yasin sol kanatta oynayıpta , olcanın forvet arkası olma ihtimali varmıdır acaba??
            yıllar sonra bir sol açık bulmuşken bence Şenol hoca olcanın yerini değiştirmez. oyun içerisinde kanat değişikliği yapar. ama bu takımda olcan maça sol açık olarak çıkar.
            SABIR = BAŞARI

Yorum

• Bak gs bedava adam- tut gs tut

zokora kızdım sana hani drogba bizim iÇİN'di... bilmiyordum yahu bu adam çinde ne yapacak kaybolmasın oralarda bir de herkes birbirine benziyor sokaklarda birbirine benziyorsa gitti delikanlı adam

Yorum

• Bir kanat oyuncusunun alınmasına belki de en çok Henrique sevinmiştir. (!)

Yorum

• Olcan forvet arkasında hiç başarılı olamaz gibi geliyor bana. En iyi ikisini rekabete sokmak

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir kanat oyuncusunun alınmasına belki de en çok Henrique sevinmiştir. (!)
                    kesinlikle.
                    İşte taraftar budur.

Yorum

• Yasin zamanında sağ bek de oynamış... Çok yönlü olması ayrı bir güzelliği.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• her yer yasini almışız diyorda adamın sözleşmesi 10 gün sonra bitiyor...daha bu

transfere çok talip çıkar..

beşiktaş da devredeymiş.

bir mehmet topuz olayı daha dönebilir
                        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Hamit'in gs ile ismi geçiyor maalesef.

Hamit Türkiye'de kral olur. Bu adama gerekirse 2 oyuncu parası vereceksin yine alacaksın.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yasin Öztekin: ''Kendimi Neymar'a Benzetiyorum''

http://www.medyaspor.com/haber/yasin.../3#news-detail
                            Saclari benzemesinde
                            1

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...

Orta sahanın sağ ve sol kanadı şekillenmeye başladı ben sağ tarafada Volkan'ı zorlayacak iyi bir oyuncu bekliyorum yerli veya yabancı.

Volkan Şen-*******______________________Olcan Adın - Yasin Öztekin
                              Okan Salmaz . Harika bir kanat oyuncusu . Şu an alınabilecek fiyat düzeyinde , seneye muhtemelen 5-6 katı olur .

Birde , Barış memiş büyük ihtimalle 1461'e gönderilmeyecek , cezası bu sezon ortasında bitiyor . Bakalım o nasıl geri dönüş yapacak .

Yorum

• Zokora bize Kalou ve Drogba'yı getir..Halil sende Hamit'i getir..Hadi bakiyim transfer komitesi göreve
                                #LiverpooL#
                                -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

Çalışıyor...
                                X