Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yasin ve Erman mantıklı isimler.Yerli olaraka kaliteli alternatfifler.Ama Çağlar bu kulüpten içeri giremez.Aptallığın alemi yok.Yorum
-
Kolay mı göğüs germek her derde senelerce...
Kolay mı sabahlamak uykusuz gecelerde.
Kolay mı şampiyonluk görmeden ölmek sence...
Kolay mı Trabzonum kolay mı söyle ?Yorum
-
erman'ın büyük klup oyuncu oldugu düşüncesinde degilim. Yasin konusundada 24 yaşında ve alman patentli olmasına ragmen kayde değer başarısı olmadıgını düşünüyorum bence yasinde gereksiz transfer onun yerine soner aydoğdu ve aykut demir'in alınması daha dogru olur.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Bu ikiliyi yedek olarak düşünelim.İlk 11 için yetersiz ama alternatif için gayet iyi.Hemde bonservissiz.erman'ın büyük klup oyuncu oldugu düşüncesinde degilim. Yasin konusundada 24 yaşında ve alman patentli olmasına ragmen kayde değer başarısı olmadıgını düşünüyorum bence yasinde gereksiz transfer onun yerine soner aydoğdu ve aykut demir'in alınması daha dogru olur.Yorum
-
Erman Kılıç her takımda oynar ilk 11 yada yedekYorum
-
2 forvet alınmalı yazılmış ama Halil/Henrique gerçeği var bu daha bunlardan yararlanamadan 2 oyuncu daha alınması parayı çöpe atmaktır. 2 stoper 1 Colman'a alternatif Volkan Olcan'a alternatif maliyeti az futbolcular alınmalı. Forvet illa alınacaksa 1 tane olsun ama sağlam olsun.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin ConstantYorum
-
Fakat şöyle düşünün,hiç almamakta ya bir seneyi çöpe atmaksa ?2 forvet alınmalı yazılmış ama Halil/Henrique gerçeği var bu daha bunlardan yararlanamadan 2 oyuncu daha alınması parayı çöpe atmaktır. 2 stoper 1 Colman'a alternatif Volkan Olcan'a alternatif maliyeti az futbolcular alınmalı. Forvet illa alınacaksa 1 tane olsun ama sağlam olsun.
Ben Burağın gidip gitmemesine göre bu konuda farklı düşünüyorum.Eğer Burak gitmezse arkasına kaliteli bir 10 numara alınmalı ki bence Park Chu Young uygun isim.Eğer Burak giderse 1 forvet 1 forvet arkası ve altarnatif olarakta Muhammet alınmalı diyorum.Yorum
-
Aykut Demir elimizdekilerden iyi mi? Bilmediğim için soruyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Eduardo Vargas Napoli'de forma giyemiyor. Belki biz araya girsek kiralayabiliriz
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Yorum
-
-
Ben zaten Burak'ın gideceğini hesaba katarak yazdım birazda. 2 forvetimiz var bu yıl tek forvet sahaya cıktıgımız ıcın dıger 2 forvetımız mevkisinde oynayamadı. Halil ve Henri'miz var 1 tanede kaliteli forvet alınır yanlarına. 2.bir forvet alımına karşıyım sadece.Fakat şöyle düşünün,hiç almamakta ya bir seneyi çöpe atmaksa ?
Ben Burağın gidip gitmemesine göre bu konuda farklı düşünüyorum.Eğer Burak gitmezse arkasına kaliteli bir 10 numara alınmalı ki bence Park Chu Young uygun isim.Eğer Burak giderse 1 forvet 1 forvet arkası ve altarnatif olarakta Muhammet alınmalı diyorum.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin ConstantYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum