fanatik'e göre Dany'yi istiyormuş gs.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Pizzaro sözlesmesin sezon sonu fes etmis diye haberler var Almanya medyasinda.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
trabzonspor fetret devrinde bence
bu devirde güç kazanmalıyız
genç türklere yatırım yaparak ve "oynatarak" bir yapı oluşturmalıyız
ucuz oyuncu alarak değil tabi
mesela ömer toprak defansa
alper ön liberoya
soner orta sahaya
gökhan töre kanatlara
muhammed forevte
hasan ali sola
bu çocuklar milli takımı sırtlayabilecek yetenekte oyuncular
bunların yanına tecrübeli hamit, zokora,srna
defansa yabancı stoper olarak genç değil ama büyük liglerden büyük takımlarda oynamış 30 yaş üstü bir oyuncu alınırsa daha faydalı olur
forvette burak kesinlikle gitmeli. 5 milyon yeterli benim gözümde
forvetede yine tecrübeli bir yabancı alınmalı
bizim büyüklüğümüze drogra yakışır ama imkansız tabiYorum
-
nürnberg kiyotake diye bir japon oyuncu transfer etti, bundesliga japon doluyor ve forma satislarinda iyi bir artis var...biz neden hic girmiyoruz asya piyasasina, hazir güney kore'de isim yapmis hocamiz varken...neyse bizim polonya piyasamiz var ya, o bize yeter. ama bu konu burda bin kere tartisildi, bizi dinleyen yok zaten. benim icin yönetimin istifasi en büyük transfer olur.Yorum
-
Baskanin kankilerin japon Futbolculari var mi?? Ben gecen seneden beri yaziyorum Asya Pazarini ama iste yönetici eski kafa olursa yeni fikirlere kapali olur.nürnberg kiyotake diye bir japon oyuncu transfer etti, bundesliga japon doluyor ve forma satislarinda iyi bir artis var...biz neden hic girmiyoruz asya piyasasina, hazir güney kore'de isim yapmis hocamiz varken...neyse bizim polonya piyasamiz var ya, o bize yeter. ama bu konu burda bin kere tartisildi, bizi dinleyen yok zaten. benim icin yönetimin istifasi en büyük transfer olur.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
mithat halisin japon oyunculari yok, ondan olabilir...adamlar simdiden transferleri bitiriyor, bizimkiler daha rapor bekliycek...bekleyin bakalim, nereye kadar.Yorum
-
nürnberg kiyotake diye bir japon oyuncu transfer etti, bundesliga japon doluyor ve forma satislarinda iyi bir artis var...biz neden hic girmiyoruz asya piyasasina, hazir güney kore'de isim yapmis hocamiz varken...neyse bizim polonya piyasamiz var ya, o bize yeter. ama bu konu burda bin kere tartisildi, bizi dinleyen yok zaten. benim icin yönetimin istifasi en büyük transfer olur.
100 de 100 bitmedi Renkdas... Kicker bitti diyebilir ama henüz resmi degil... Usami ye bagli gibi... Eger Bayern Usami nin Bonservisini alirsa Nürnberg onu kiralayacak
Ama denildigi gibi Asya Piyasasina girmemiz sart...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”Yorum
-
Kücük ve ortaseviyde ki takimlar cogu transferleri ya bitirdi yada belli bir asamaya geldi.Büyük Kulüpler büyük transferler icin daha uzun bir süre alabilir ama bizim onlarin transfer seviyesine gelme sansimiz yok 8 Mio ve Üzeri transfer bedeli hicbir Futbolcuya vermeyiz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Eğer Burak iyi bir paraya giderse öyle bir durum olursa artık paraya kıyıp iyi bir oyuncu almka şart ama bu yönetimden onu beklemiyorum.
Mesela Fred.Yorum
-
Zokora 5 + 1 = 6 Milyon €Kücük ve ortaseviyde ki takimlar cogu transferleri ya bitirdi yada belli bir asamaya geldi.Büyük Kulüpler büyük transferler icin daha uzun bir süre alabilir ama bizim onlarin transfer seviyesine gelme sansimiz yok 8 Mio ve Üzeri transfer bedeli hicbir Futbolcuya vermeyiz.
6 veren 8 de verir
7 tertemiz şampiyonlukYorum
-
Kicker saglam kaynak.Bayern Usamiyi almaz bu saaten sonra zaten oyuncu gidecek gibi aciklamalar yapti.Ama öbür Japon 1 Mio Euroya cok iyi bir rakam.
Birde gs ilgilendi Inui almak istiyorlar.O da iyi futbolcu bence.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
bu basliktada olsun:
2011: Eskisehirspor - Fenerbahce
maci acin ve Diegonun performansina dikkat edin
bunu yaptiktan sonra yazabiliyorsaniz tekrardan yazin buraya
...Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Hiç pahalı transfer de yapmayabiliriz. feybe meselesi (Şike meselesi) çözülmeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Süresiz men diyen bir Ülkenin takımına hangi yabancı gelir??? elimizdekilerle idare edelim kaçmazlarsa..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum