Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya bu millete bi haller oldu yada ben kafayı syırdım, kendi mesajına alıntı yapıp kızan adamıda ilk defa görüyorum.

Kendimi iyi hissetmiyorum.
    çççççççççççç

Öldüm gülmekten
    Més Que Un Club

Yorum

• Oyunu beklerle ve Zokora ile açıyoruz . Ortasahayı toparlarsak stoperlerimiz daha önde oynayabilecek , dolayısı ile oyun alanı daha da daralacak . O sebeple top tekniği iyi düzeyde stoper ideal olandır fakat olmazsa olmaz değildir .

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renktaş neden 5 ocakta imzalarız diyolar sence madem adam terketti arabistanı hemen katılsın kampa o zaman, ama yok imzalasa bile şubattan erken gelmez trabzona, colman ve alanzinho adam olmaya başlamıştı biraz, şimdi onlarda yoldan çıkacak..
        Çıkmasınlar abi onlarda Jaja illa onlara yoldan çıkın mı diyor?? Tehdit mi ediyor yoldan çıkın diye????
        Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyunu beklerle ve Zokora ile açıyoruz . Ortasahayı toparlarsak stoperlerimiz daha önde oynayabilecek , dolayısı ile oyun alanı daha da daralacak . O sebeple top tekniği iyi düzeyde stoper ideal olandır fakat olmazsa olmaz değildir .
          Varmı peki örnek verebileceginiz biri ?

Yorum

• Çok sürdü bu iş canımı sıkmaya başladı

Yorum

• Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor bu transfer için Trabzonspor'dan 4 milyon Euro talep etti ancak bordo-mavililer 3 milyon Euro + 2 futbolcu karşılığında Gaziantepspor ile anlaşma sağladı.
              Antalya'da Gloria Serenity otelde kamp yapan iki takımın yöneticilerinin bu akşam bir araya gelip bu transfere son noktayı koyacakları öğrenildi.

bu ne demek toplam 1 milyon iki oyuncu alan olamaz bence barış ferhat mantıklı

Yorum

• jaja olcan derken acayip adamlara dönmeyiz umarım

Yorum

• hadi be Olcan ve Jaja Trabzonsporda yazisini okumak istiyorum

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhammet demir'i alsak iyi olurdu çok genç ve dinamik ama gaziantep genç futbolcusunu satmaz bize 2 sene sonra en az 5 m€ eder bence.
                    ya bu muhammet demir bizim bursadan eren albayrak ile beraber almak için uğraştığımız????? muhammet değil mi adamı almayan biziz üstelik yanlış hatırlamıyorsam Trabzonlu olması lazım

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Soner benim bu transfer döneminde en fazla istediğim oyuncu... İnşallah alınır.. Alınırsa bizim Alex'imiz olur...
                      gidip hep 25 yaş yukarı adamlara dünya para verip alıyoruz ne verdikleri malum birjkezde şöyle genç biri için paraya kıysakta alsak ne olur...varsın bir kez de genç bir topçu için paramız uçsun..biz ne topçulara para verdin shaka kaçarova bilmem ne..varsın bu kezde genç topçuya verelim ne olur...sadri baba duy beni haçan daaa ille de soneeerrrrr...
                      t.akyildiz

Yorum

• → Westerlo (kiralık)
                        Getafe
                        → Flamengo (kiralık)
                        → Genk (kiralık)
                        → Westerlo (kiralık)
                        FC Metalist Kharkiv

Al-Ahli

mükemmel jaja nın oynadığı kulüpler
                        futbol sadece saha içinde oynanmıyor derim

eğer siz makine gibi tıkır tıkır işleyen bir takım istiyorsanız jaja bu dişlilerden biri olamaz

iyi geceler
                        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyunu beklerle ve Zokora ile açıyoruz . Ortasahayı toparlarsak stoperlerimiz daha önde oynayabilecek , dolayısı ile oyun alanı daha da daralacak . O sebeple top tekniği iyi düzeyde stoper ideal olandır fakat olmazsa olmaz değildir .
                          ama çabuk bir stopere ihtiyacımız yok mudur?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kurtlar Vadisi var.

Perşembeye kalmamalı.
                            Koray ağlıyorum gülmekten)
                            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Varmı peki örnek verebileceginiz biri ?
                              İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu isim gündemimizde olan Costa mıdır ?
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor bu transfer için Trabzonspor'dan 4 milyon Euro talep etti ancak bordo-mavililer 3 milyon Euro + 2 futbolcu karşılığında Gaziantepspor ile anlaşma sağladı.
                                Antalya'da Gloria Serenity otelde kamp yapan iki takımın yöneticilerinin bu akşam bir araya gelip bu transfere son noktayı koyacakları öğrenildi.

bu ne demek toplam 1 milyon iki oyuncu alan olamaz bence barış ferhat mantıklı
                                iki takım aynı otelde kamp yapıyosa sedece odaları değiştirecek demektir..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yükleniyor...
                                X