Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marek Čech Trabzonspor'da!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynuyor ama pek gözükmüyor oyunda.
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oynuyor ama pek gözükmüyor oyunda.
      Valla aynen topla doğru dürüst oynadığına rastlamadım. Bindirme falan da yapmadı...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sanki Cale'yi izledik. Adama baskı yapmayıp orta yaptırmalar, stoperlerin içine girmeler falan. İnşallah daha iyi olur.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanki Cale'yi izledik. Adama baskı yapmayıp orta yaptırmalar, stoperlerin içine girmeler falan. İnşallah daha iyi olur.
          Yazmamak için çok uğraştım ama en azından bu akşamlık Cale'yi izledik.
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• bu arada maç esnasında, top vittek in ayağındayken, ingiliz spiker trabzonspor vittek falan dedi ;

Yorum

• Merak ediyormusunuz bilmem ama cech topla oynamayı sevmeyen topun oynandığı yerden uzakta kalan yapısı var.Koca maçta topla buluşmadı.Çakılı oynadı ama nereye çakıldı ben bulamadım.Hücumda hiç yok defanstada bence hiç yok.
              Yani ne desem boş çünki boşşşş

Vittek 88.dk girdi yorumsuz

Yorum

• Yönetimin marifetleri. Kadromuz yeterli ne de olsa CL için. Ne kadar vasat oyuncu varsa hepsini doldurdular takıma.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X
                WhatsApp Resmi İletişim