Selçuk ve Egemen gidince en başta güç kaybettik sandım ama sakin bir kafayla düşündüm öyle olmadığının farkına vardım.Zokora Selçuktan kaliteli bir oyuncu Halil geldi Umutla eşdeğer bir oyuncu bana göre stoperede kaliteli birini aldıkmı tamamdır.Takımımızın tek büyük kaybının Jaja olduğunu düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni gelen milliler Adrian-Zokora-Halil
Giden milliler : Egemen-Selçuk-Ceyhun-Umut
? HEsap yanlış...Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım
Yorum
-
İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesninlikleneyse saka bi yana, TTF kesinlikle Emre ye ceza vermesi gerekiyor artik. O kim oluyordu Kulüp Baskanina öyle seyler diyebiliyor.
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüloooooooo seninle HESABIMIZ KAPANMADI!
Asil Hesap kpme düsürerek kesilmelidir.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Erman Toroğlu " Evet Emreye bir takım sataşmalar oldu ama Trabzonsporlu değillerdi bende ordaydım " Bunu telegolde birtek benmi duydum
Yorum
-
bu sene ki bütün macların(es,fb,ant,gs vs) kendi içinde bir hikayesi olcak. inş. hepsinden başımız dik ayrılırız. çünkü o macların verdiği haz, es den halil i almamızdan daha fazla olacağı kesinBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Son 3 senede yaptığımız hataya düşmeyip(Selçuk-Colman) orta sahada sürekli Colman-Zokora ikilisi oynamalı. Yedekle kulübesindekiler süs olmaktan çıksın artık.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum