Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuk ve Egemen gidince en başta güç kaybettik sandım ama sakin bir kafayla düşündüm öyle olmadığının farkına vardım.Zokora Selçuktan kaliteli bir oyuncu Halil geldi Umutla eşdeğer bir oyuncu bana göre stoperede kaliteli birini aldıkmı tamamdır.Takımımızın tek büyük kaybının Jaja olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Sultan güneşte çok mu kaldın? Rengin açılmış oğlum. ççç
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni gelen milliler Adrian-Zokora-Halil

Giden milliler : Egemen-Selçuk-Ceyhun-Umut

? HEsap yanlış...
        Öyle deme Zokora daha bi milli
        Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• Resmi site ilk defa layıkıyla bir cevap vermiş oldu,çok hoşuma geldi
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ya arkadaslar. Alanzinho bizi kaç keren İpten aldı. Lütfen alanzinho lazım bize.
            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kesninlikle neyse saka bi yana, TTF kesinlikle Emre ye ceza vermesi gerekiyor artik. O kim oluyordu Kulüp Baskanina öyle seyler diyebiliyor.
              Şaka yapmıştır Sadri amcasına, hem sözleri de o söylememiştir, menejerinin bilmem nesi söylemiştir, Vatan gazetesi de Emre söyledi diye yazmıştır...

Yorum

• Sadece Zokoranın milliliği gidenlerin milliliğini 4e katlar.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Büloooooooo seninle HESABIMIZ KAPANMADI!
                  Asil Hesap kpme düsürerek kesilmelidir.
                  Bu hesap sadece Sezer ve Alpere karsılıktı.
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Erman Toroğlu " Evet Emreye bir takım sataşmalar oldu ama Trabzonsporlu değillerdi bende ordaydım " Bunu telegolde birtek benmi duydum
                    Zaten emre ye kızgın olmak için sadece Trabzosporlu olmak gerekmiyorki Adam olmak yeterli
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Takımda çok eksik var gelen transferler zokora hariç soru işareti umut ve selçuk büyük kayıp selçugu bir şekilde kapatırız açıgını ama umut un yeri dolmaz inşallah yeni gelen brezilyalı iyi oyuncudur yoksa gelecek sezon çok büyük hüsran olur...

Yorum

• Makaralar on numara ya.Bu ıse ben cok sevındım
                        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Zokora umarım Song etkisi yapar takımda...
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• bu sene ki bütün macların(es,fb,ant,gs vs) kendi içinde bir hikayesi olcak. inş. hepsinden başımız dik ayrılırız. çünkü o macların verdiği haz, es den halil i almamızdan daha fazla olacağı kesin
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İşte yeni transferimiz Halil Altintop'dan çok klas bir gol

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Son 3 senede yaptığımız hataya düşmeyip(Selçuk-Colman) orta sahada sürekli Colman-Zokora ikilisi oynamalı. Yedekle kulübesindekiler süs olmaktan çıksın artık.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X