Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görüşme gelir misin gelmez misin görüşmesi olmayacakmış .

Para ve transfer dışındaki şartlar konuşulacak .
    Para dışında ne konuşulabilir ki Ahmet

Yorum

• Altan abi dediyse sorun yok ama resmi imzalar atılmadan rahatlayamam hiçbir zaman ya şu haberler gelse artık.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bizim canımız yok mu kardeşim.Bir kerede biz pahalı transferler yapalım
        BÜLENT

Yorum

• Ne ayaksiniz ya açıklayın artık kafayı yedik
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lincoln, Marcelinho, Misimoviç bu adamlar Bundesliga'da harika oynadılar ama Türkiye'de dibe vurdular. Tesadüf mü acaba. O yüzden kalsın Diego bence... Almanya'dan 10 numara gelmesin arkadaş
            Misimovic'in sol açık MArcelinho'nun sol bek oynadığını gördük. Lincoln bence gayet başarılıydı.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Hadi bitsin şu transfer artık. İş yapamıyorum )
              {[(3wr3.!)]}

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu gs'nin de transfer komitesi hikaye... Adamlar resmen bulaşık ya
                Yöneticiler transferleri gizli tutmaya çalışmakta çok haklı.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lincoln, Marcelinho, Misimoviç bu adamlar Bundesliga'da harika oynadılar ama Türkiye'de dibe vurdular. Tesadüf mü acaba. O yüzden kalsın Diego bence... Almanya'dan 10 numara gelmesin arkadaş
                  Lincoln'ü bilemem de Marcelinho 10 numarayken sol açık oynatılırsa, Misimovic'e de şans verilmezse dibe vururlar.

Marcelinho ve Misimovic hiç düzgün kullanılamadı.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Abi açık konuşur musun ?
                    Kaynağın ne mesela ?

Yorum

Aha Ahmette duyumcu oldu Yerler seni buralarda Ahmet
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fuchs icin Mainz cok para istedi......
                        Yönetim Fuchs, Diego gibi maliyetli transferler için sponsor arayışında. Digiturk'ten böyle bir sponsorluk talep etme hakkımız var en basidinden. Ben senin sponsor olduğun lige marka isimler getireceğim bana yardım et gibi...

Vazgeçilmiş bir şey yok...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Ben ersan transferine en az klose kadar sevinirim.
                          Çocuk stoper ama rakip kaleye akıyor resmen.
                          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Aynen bende böyle düşünüyorum. Hatta biraz daha abartıyorum Klose oraya imza atmaya gitti bence. Diğer mevzular menejerin halledeceği mevzular çünkü.

Yorum

• Nasıl yani Ahmet ?

Ev - araba gibi mi ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam Ersan'ı ortaya ben attım, sende sanırım Petkoviçi.

Gel birlik olalım, aldıralım şu iki adamı.

Ama ben petkoviçi hiç tanımıyorum, acık anlat bana
                                Celal Kolot bunu tam olarak ne zaman ve nerede söyledi?
                                Ersan Gülüm için Adana'nın Bjk'ye olan tutumunun arkasında başka bir güvence olduğunu düşünüyorum gs mi biz mi ondan emin değilim..Gerçi ben Ersan'dan da emin değilim 15 maç oynadı onların da 13'ü sıradan maç ve çapraz bağ deri dönüşü çok sıkıntılı herkes eskisi gibi dönemiyor maalesef...

Petrovic konusunu Uğur açtı...üç gündür videolar ve google translate eşliğinde nette dolaşıyorum..Müthiş bir adam...Adamın işi top oynamak ve bunda iyi bir kariyer yapmak. Bazıları gibi tek gecede max. kaç karı götürürüm derdinde değilmiş yani

Modern zamanların orta alan oyuncusu oyunun iki yönünde de var. Top sürme, pas ve şut tehdidi oldukça yüksek fizik olarak Ceyhun Gülselam'la aynı gibi ama adam onun gibi yığma et değil
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                                X