Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ziegler,Cruz,Samba( Bassong yada Yobo) Nasıl Sizce?
    sen böyle dediysen kesin bir bilgin vardır..

Yani diyorsunki sol bek,stoper,forvet

peki o zaman volkan dan sonra alperi de ekleyeleim ben tamam olurum.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Ziegler,Cruz,Samba( Bassong yada Yobo) Nasıl Sizce?
      Nasılmı Olur Süperin Süperi Hele ki Adamım Samba....

Cruz yerine Amauride olur..
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

Guerrero mu? Szanta Cruz mu ?
        sakatlığı düşündüren bir guerrero ki iyi bir golcü. cruzda problem var mı bilmiyorum ama iyi bir golcü en azında tecrübeli.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler söyle bakalim...

Bu ayin 24 de s.ligine alindik.desemki ayin sonuna kadar yani 1 haftada su transferleri yapacagiz...

ziegler, volkan sen, guerrero ve stoper...

ne derdiniz bana ?
          genel düsünceleriniz nasil olurdu ?
          Bu basligin havasi nasil olurdu ?
          ayın 24 ne kadar bu siteye giremezdin

Yorum

• Abİler amaurİ de juvede oynamiyomuydu...nasil vercekler 2 adami bİrden...aman dİsİplİnsİzse uĞramasinbİze gueroro..nedİr jaja teo Çektİmİz...

Yorum

• trabzon yerel medyasında tek inanacağım site haber61 dir gerisi hep balon haber
              Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• orta sahaya alperi almalıyız zokora ve colmanın alternatifi sezer badur absürdlük harikası
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadece gülüyorum .
                  Nach Informationen unserer Kollegen von SPORT-BILD steht Elia (HSV) kurz vor einem Wechsel zu Galatasaray Istanbul.Bild.de sport
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• yerli: alper yada tolga cigerci ,volkan
                    yabancı:samba,cruz,ziegler

valla bana uyar.

ama eldeki fazlalıklardan kurtulalım.

pawel,piotr,alanzinho
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ziegler ile ilgili bilgisi olan varmı.Kalitesi hakkında aydınlatılmak isterim...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Guerrero Transferinde de Sona Gelindi

Avrupa Şampiyonlar Ligi için kadroyu güçlendirme çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Juventus’tan solbek Ziegler ve Hamburg’un forveti Guerrero’yu bitirme noktasına geldi.
                        2011-08-28, 13:47:40
                        Okunma: 687
                        0 Yorum

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne Trabzonspor'u direkt olarak almasının ardından gruplarda başarılı olmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Bursaspor'dan Volkan Şen'i transfer eden bordo - mavililer şimdi de Juventus'un sezon başında Sampdoria'dan bedelsiz olarak transfer ettiği Reto Ziegler ile temaslara başladı. Futbolcunun bonservis bedeli için Juventus'a 3 milyon Euro, oyuncunun kendisine ise 3 yıllık sözleşme için yıllık 1.5 milyon Euro öneren Trabzonspor, bu transferde sona yaklaştı.
                        GUERRERO'YA DA YAKIN TAKİP
                        Bu futbolcunun transferini Pazartesi gününe kadar netleştirmek isteyen bordo - mavililer, kesin anlaşma olursa oyuncuyu hemen İstanbul'a getirtip sözleşme imzalatacak ve ardından Ziegler, İsviçre Milli Takım kampına katılmak için İstanbul'dan ayrılacak. Bu futbolcu dışında Hamburg'un Perulu forveti José Paolo Guerrero'yu da yakın takibe alan bordo - mavililer, Alman kulübüne resmi teklifte bulundu. Hamburg'un isteyeceği bonservis bedeline göre 27 yaşındaki Guerrero'yu kadrosuna katmak isteyen yönetim, Ziegler ve Guerrero'yu aynı anda İstanbul'a getirip bir gövde gösterisi yapmak istiyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, her iki oyuncuyla da görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Önemli aşama kaydettik ancak henüz imza yok" dedi.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          orta sahaya alperi almalıyız zokora ve colmanın alternatifi sezer badur absürdlük harikası
                          onların alternatifi artık Serkan ve Aykut..

Yorum

• Guerrero Transferinde de Sona Gelindi

geliyo geliyo

Yorum

• Ziegler 'in adını zikredip, inandırıp sonrada alamazsak varya vallaha yakarım bu gezegeni.
                              En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 28.08.2011, 14:11.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                seni haseki ye yollardık...
                                İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayırlısıyla oruç bi biteydi bizim Samet sayıklar olmuş derdik,dedim
                                İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ayın 24 ne kadar bu siteye giremezdin
                                Ozaman biz neyi tartisiyoruz
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X