İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sağlam stoper + Sağlam forvet...Alper,hasan ali,Özgür Çek yapın işte birşeyler
Pawel ,Piotr,Alanzinho,Glowacki ,Sezer,Barış,Ferhat gönderilmeli.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu arada GS maçını izledim GS'den bi cacık olmaz. Bir tane Colman tipi ortasaha ve iyi bir defansa ihtiyaçları var.. Bu arada Sabri adamı futboldan soğutuyor. Adamın ayağına 10 defa top geldi 1 tanesini olumlu kullanamadı. Çok gıcık oldum Sabri'ye.. Türk futbolunun kesinlikle en yeteneksiz futbolcusu...Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesapara ile olacak iş değil CL
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende varım leyniddaa ediyorum ben daha iyi oynarım haxball taktiklerimle
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevlüt'ü bir ben mi beğenmiyorum yahu?
Bende begenmiyorum...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Alex (Alex Rodrigo Dias da Costa)
Güncel performans bilgileri Alex (Karriereende) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Raúl Albiol
Güncel performans bilgileri Raúl Albiol (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
*
Şampiyonlar Ligi'ndeyiz isim yükseltelim biraz. Stoper için düşünülebilir her ikisi de bence.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFuchs mu kaldi olum adam raulla beraber oynuyo...
Naboa ortasahada is yaparTRABZONGULDAK
Yorum
Yorum