Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onur--Serkan--Celustka--Juhazs--Hasan Ali--Zokora--Colman--Milan Badelj--Adrian--Burak--Henrique
    Celutska yerine Giray Serkan yerine celutska daha iyi olmazmı

Yorum

• Arkadaşlar Kanouteyi düşünsek olamaz mı ? Hem tecrübeli, hem kalitesi ortada hemde mükemmel bir iş ahlakı olan disiplinli ahlaklı biri.Ayrıca da gayet istikrarlı .Fazla bonservis bedeli isteneceğini de düşünmüyorum hem Kanoute de yapı itibariyle şehir problemini dert etmez bence.

Yorum

• Sağlam stoper + Sağlam forvet...Alper,hasan ali,Özgür Çek yapın işte birşeyler

Pawel ,Piotr,Alanzinho,Glowacki ,Sezer,Barış,Ferhat gönderilmeli.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Parayı fazla çarçur etmeden kiralama yoluna da gidebiliriz; Pedro Leon mesela Getafe'ye geri dönmeyecekse eğer.

Yorum

• Bu arada GS maçını izledim GS'den bi cacık olmaz. Bir tane Colman tipi ortasaha ve iyi bir defansa ihtiyaçları var.. Bu arada Sabri adamı futboldan soğutuyor. Adamın ayağına 10 defa top geldi 1 tanesini olumlu kullanamadı. Çok gıcık oldum Sabri'ye.. Türk futbolunun kesinlikle en yeteneksiz futbolcusu...
            Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• bu sene rakibimiz cincon... en az isim olarakta fazla fark olmayan bir kadro kurmamiz lazim...

sadece 3 sampiyonlar ligi tecrübesi olan transfer...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sapara ile olacak iş değil CL
                Sapara kötü futbolcu değil bize çok faydası olabilir
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Fatih Tekke

Bir abi lazim bu kadro'ya
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende varım leyn iddaa ediyorum ben daha iyi oynarım haxball taktiklerimle
                    çççççççççHaklısın abi (şifremiydi acaba bu başlığa gel hesabı :P )

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mevlüt'ü bir ben mi beğenmiyorum yahu?

Bende begenmiyorum...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• stoper,ortasaha,forvet yabacı
                        volkan,özgür cek,tolga cigerci,mervan celik

recete bende diyorum size..
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• uğur abi isimler gelmeye başladı mı gago drenthe nasıl olur
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Alex (Alex Rodrigo Dias da Costa)

Güncel performans bilgileri Alex (Karriereende) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Raúl Albiol

Güncel performans bilgileri Raúl Albiol (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

*

Şampiyonlar Ligi'ndeyiz isim yükseltelim biraz. Stoper için düşünülebilir her ikisi de bence.

Yorum

• Gago
                              Biglia
                              Suarez
                              Bryan Ruiz
                              Jermaine Lens
                              Roland Juhasz

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fuchs mu kaldi olum adam raulla beraber oynuyo...

Naboa ortasahada is yapar
                                iii hatırlattın da ne farkederki...raul üzülmesin onuda alırız...
                                TRABZONGULDAK

Yorum

Yükleniyor...
                                X