Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 saat içinde Klose gelse..

Akşama doğru Kemal Tokak..

Sabaha karşı da Ozan İpek.

Sonra da sol bek, Alper Potuk ve sağ beke yoğunlaşalım. Daha çok eksik var çok..
    Şahsi düşüncem bu yönetim ilk 11 için maksimum iki transfer daha yapar. (Olası forvet yani klose hariç)

Sonrasında alınacak oyuncular genelde tamamlayıcı olacaktır.

Yorum

• başkan 21 45 te maçı izlemeyecek mi ? izleyecek.

tahminimce 16:00 ila 20:00 arası bomba patlayacak
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kaynak güvenilir mi?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• forumun rekoru kaç diye sordum

hangi olayda rekor kırılmıştı

Yorum

• Sadri başkan oyuncuyu da alıp gelecek herhalde.

Yorum

• Matrix habu trabzonhaber sitesinin başyazaramı yoksa? İkidir ilk onun entry'ı sonra o haber sitesinden yazdıklarının haberi geliyor.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                istanbul karmasına karsı Belcikaya yürekten basarılar..
                bazen yuh diyorum. Nasıl böyle düşünüyorsunuz. Daha ötesi nasıl böyle hissedebiliyorsunuz ?
                Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyuncu Da Katılacak...!

Klose’nin görüşmesi saat 17:00 ye ertelendi...

Trabzonspor yönetimi 2.5 milyon Euro Garanti ve primlerle birlikte 3 milyon Euro önerdiği Alman futbolcu Miroslaw Klose’nin görüşmesi saat 17:00 ye ertelendi.

Futbolcunun bugün saat 12’ de yapılaması planlanan görüşmesi daha sonra saat 17 ye kaydırıldı. Başkan Sadri Şener görüşmede oyuncunun da olmasını istedi. Alman milli takımının kampında bulunan Klose, Trabzonspor’la olan transfer görüşmesi sebebiyle kasığındaki ağrıları sebep göstererek milli takım kampından dün ayrıldı. Klose’ nin de masada olacağı görüşmenin ardından anlaşma sağlanması bekleniyor. Bu konuda Trabzonspor’u tek rahatsız eden kulüp Lazio olsa da, İtalyan kulübünün 2 milyon garanti para da artırıma henüz gitmemiş olması Bordo Mavililerin elini kolaylaştırıyor.

http://www.trabzonhaber.com.tr/spor/...-katilacak.htm
                  Taraftarın merakla beklediği Klose transferini yorumlayan Şener “İşlem tamam panik yok üç gün sonra imza var “dedi.
                  Şu anda Milli takımın Belçika maçı için bu ülkede bulunan Şener, Klose ile masaya oturmuş pazarlık yapıyor haberlerini de “Nasıl yapayım Bürkslel’deyim. Milli maçı bekliyorum. Klose işi bitti, merak etmeyin”dedi.
                  Bu arada Klose’nin işinin bittiğini yönetim kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın da doğruladı..

ben boyle aptal bi site gormedim kendi kendilerini yalanliyorlar..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Niye 2.5 Milyon Euro teklif ediyoruz?

Bence 3 Milyon'dan baslamaliyiz...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• beyler yoksa başkanla klose bizim maçı izlerken tribünde mi görüşecek
                      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Haber balon gibi .
                        Klose sakatlığı nedeniyle Milli Takım kampına katılmadı zaten . ( Bildiğim kadarıyla )

Yorum

• Klose milli takım kampından kasığımda ağrı var diye ayrılmış ve görüşmeye katılacakmış.
                          Bencede bu iş kesin bitti baksana oyuncu bile geliyor.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            425 online arkadaşı bir yere not aldım.

Klose gelirse hepsinden birer forma almasını rica edeceğim ve takipçisi olacağım yok öyle hazıra konma.
                            Gelsin, üc tane bile alirim.
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              forumun rekoru kaç diye sordum

hangi olayda rekor kırılmıştı
                              1346....

Yorum

• Bıraktık işi gücü, Klose çektir bize üçlü.

Yok mu gelişme?
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X