Halilin gelmesine karsi degilim ama satilmis sehrin elinden alacagiz diye yüklü bir sözlesme yapmayiz insallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbisevic!veya Park...
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut halilden daha iyi fitbolcu bana göre.Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. Adalet er ya da geç tecelli edecektir...
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskisehir ile ilgili yazdigimi niye sildiniz yöneticiler? Satilmis eskisehir yazmak da mi yasak?
Yorum
-
İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePark'ı alırız 4-5 milyon €'ya, sonra tam formunun zirvesindeyken Kore hükumeti askere çağırsa ne olacak.. Ben korkuyorum saçma sapan bir iş yapacaklar diye bizimkiler.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
beyler burda şimdiden umut halil kıyaslaması yapmak bence yanlış.şu var ki umut klubüne kar yaparak gitmiştir halil de gelirse eğer beleştir ve bize bu saatten sonra desteklemek gerekir.şu da var halili de küçük görmemek gerekir.almanya gibi bi ülkede iyi paralara iyi yerlere transfer olmuş bir futbolcudur zamanında.tekrar eski gol krallığına yürüdüğü zamanlara dönebilir.
dipnot:ben normalde halilin futbolunu seven biri değilim ancak bugünün şartında -s.ezikşehir durumu ve beleş olması- bu transferi makul karşılıyorum.Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalil umutun yerini doldurabilecekmi...Umut'un boşluğu olucağını sanmıyorum kı doldurmaya çalışalım
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki de onlar yolladı.
Pek iyi bir sezon geçiremedim.
Sakatlıktan iyi gelemedim çünkü 2 sene önce bjk'ye transfer olduğum gün çapraz bağlarım yırtılmıştı.
Neyse asıl konuya gelelim.
Trabzon'un alt yapısında rahat bir şekilde oynarım, kendim güveniyorum.
İkinci forvet gibide oynarım, pivot santrafor şekli de.
Yorum
Yorum