Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halilin gelmesine karsi degilim ama satilmis sehrin elinden alacagiz diye yüklü bir sözlesme yapmayiz insallah.

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ibisevic!
      Bence Bellamy veya Park...
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        umut halilden daha iyi fitbolcu bana göre.
        bana görede öyle
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. Adalet er ya da geç tecelli edecektir...

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Park'ı alırız 4-5 milyon €'ya, sonra tam formunun zirvesindeyken Kore hükumeti askere çağırsa ne olacak.. Ben korkuyorum saçma sapan bir iş yapacaklar diye bizimkiler.

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eskisehir ile ilgili yazdigimi niye sildiniz yöneticiler? Satilmis eskisehir yazmak da mi yasak?
            satılmış desen yeter zati google satılmış yaz bak gör.

Yorum

• Kim hayır derki...

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Park'ı alırız 4-5 milyon €'ya, sonra tam formunun zirvesindeyken Kore hükumeti askere çağırsa ne olacak.. Ben korkuyorum saçma sapan bir iş yapacaklar diye bizimkiler.
                İsmini ve Vatandaşlığını değiştiririz

Yorum

• Halil transferini desteklemiyorum.Adamların isini bozacagimiza Sercan'ı alalım.

Yorum

• beyler burda şimdiden umut halil kıyaslaması yapmak bence yanlış.şu var ki umut klubüne kar yaparak gitmiştir halil de gelirse eğer beleştir ve bize bu saatten sonra desteklemek gerekir.şu da var halili de küçük görmemek gerekir.almanya gibi bi ülkede iyi paralara iyi yerlere transfer olmuş bir futbolcudur zamanında.tekrar eski gol krallığına yürüdüğü zamanlara dönebilir.

dipnot:ben normalde halilin futbolunu seven biri değilim ancak bugünün şartında -s.ezikşehir durumu ve beleş olması- bu transferi makul karşılıyorum.
                    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Halİl altintop transferİ tamam arkadaŞlar...kaynak trabzonhaber.com

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        halil umutun yerini doldurabilecekmi...
                        Umut yerını doldurmak ıçın maraton koşucusu almak lazım Umut'un boşluğu olucağını sanmıyorum kı doldurmaya çalışalım

Yorum

• Bir daha yazıyorum Hali Altıntop kesin olarak trabzonla anlaştı..kaynak Trabzon haber

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tabiki de onlar yolladı.

Pek iyi bir sezon geçiremedim.

Sakatlıktan iyi gelemedim çünkü 2 sene önce bjk'ye transfer olduğum gün çapraz bağlarım yırtılmıştı.

Neyse asıl konuya gelelim.

Trabzon'un alt yapısında rahat bir şekilde oynarım, kendim güveniyorum.

İkinci forvet gibide oynarım, pivot santrafor şekli de.
                            Halil muhabbeti açıldığında forumdan birini oynatsak daha mantıklı olur demiştim. Aradığımız kişiyide bulduk o zaman =)

Yorum

• Halil Trabzon'da kaynak:trabzon haber.com
                              En son kral 61 tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 21:58.

Yorum

• Millet hala uykuda ..ben Halil transferi bitti diyorum onlar geyik muhabbetinde.

Yorum

Yükleniyor...
                                X