Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1-Bitiricilik
    2-İstikrar
    3-Kuvvet
    4-Sürat
    5-Hırs

Turgay'a göre kıyaslıyoruz...
    1-Umut'un bitiriciliğinin saçlarımıza bedel olduğunu biliyoruz sanırsam
    2-Umut asla topu ayağına aldığı zaman kontrolü sağlayamaz 3 metre sürer ve kaybeder topu
    3-Umut tamam basıyor ediyor da neresi süratli abi ? Topu ayağına aldığı zaman koşamıyor bile.
    4-Hırslı bir oyuncu ona bir şey diyemem.

Benim söylediklerim Umut düşmanlığı olarak algılanmasın lütfen. Ben çok severim Umut'u ancak her güzel şeyin bir sonu vardır derler. Yeter artık Umut'a da son vermenin zamanı çoktan geldi.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut çok gol kaçırıyor deniliyor , ama Umut'un o pozisyonlara girme yeteneğinden bahsedilmiyor .

Tamam tamam sustum
      Bari sen yapma Baslik Umutmu Turgaymi Basligina döndü
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Umut gidecekse şayet yerini dolduracak kişi Turgay değildir...Cenk olabilir hatta okta iyi olur...

Ama hoca Umuta izin verirse kafasındaki 11 de Pawel veya Filho vardır, Turgay iyi bir yedek olur...

Bu arada Umutun gitmesini Taraftar için değil kendisi için istiyorum, heykeli dikilecek adamı elin adamlarına vermek için oy kullanıyoruz !!!
        Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut mu Turgay mı? Umut. Umut mu Necati mi? Umut. Umut mu Cenk mi? Cenk. Umut mu Park mı? Park'ı bilmiyorum.
          Ancak unutulan bir nokta var ki bu sefer Umut gitmek istiyor. Kalması 2 taraf için de riskli olur.
          Park Chou Young benim izleme fırsatını çokça bulduğum, gerek Dünya Kupası'nda gerek oynadığı takımda birçok kez izlediğim bir oyuncu. FM de falan da kullanırım. Trabzon'a gelse çok sevinirim. Ama hayal olarak kalıyor açıkçası.
          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            baskan'a sormak gerek, gsli mvekilini Trabzon'da saksaklayan halkimiza sormak gerek, 59%'luk kesime sormak gerek, çözüm burada, baska bir yerde degil, o baslikta 500 kisi olsak ne yazar ne degisecek, baskan'a gitme görüsme dedik gitti bizi takmadi, azize mi bizi takacak, veya baskan birden uyanip bize kulak verip aziz'e mi satasacak tepki verecek ??? bir yanda usaklar yani taraftar bir yanda da yumusaklar yani yönetim ve baskan, bu degisirse bir seyler olur yoksa 92 puanla da yitiririz sampiyonlugu
            hem sahi, 59%'luk kesim durumdan memnunsa ve tepki verme geregi duymuyorsa, hatta ne tepkisi orani arttiriyorsa, bosuna ugrasmaya gerek yok ne halimiz varsa görelim, sirf bu yüzden de Trabzonspor'dan soguyorum, burada olma sebebimi bile bilmiyorum tam olarak yaziyorum çiziyorum ama ne fayda, yine bi tasçioglu bi yildirim gelir bizi tökezletir olur biter
            %59 luk kesimi karistirmaya gerek yok ben de o kesimin icindeyim
            ama bu baska bir olay
            sadi baskan zaten ailecek %26 lik kesimin icindedir atadan beri
            mesele cikarlar korkaklik pisiriklik sebebiyle azizin arkasina takilmak meselesidir
            Atalay da %59 un icindeydi ama trabzonlu ve azizin adami deildi
            tepki vermek gerek bisey degismeyecekse de
            herkes gorsun ki bu yanlis
            basbakan aleyhine soylenen sozlerin % 1 i soylenmiyor bu durumda nedense
            asil ihanet bu deil mi
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja bu sene diyelim ki gitmedi. Takımda kaldı diyelim aynı hataları tekrarlar mı ?? Yorumları merak ediyorum.
              Paulo henrique ile beraber trabzonu Laz Vegasa cevirirler! Pauloda tam bi alemciymis

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Keşke gs'nin teklifini kabul etseymiş...
                kim gs'den teklif almış ki ?
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut'la Turgay kıyaslanmaz bence...

2006'dan beri 161 (67)
                  umut la kıyaslanmaz tabi. turgay bursada bile yedek..umut kadar oynasa 67 değil 167 atardı. yada şöyle söyliyelim en azından 160 kusur maçta 300 e yakın net gol kaçırmazdı.
                  Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• He bu arada Turgay Türkiye'ye ilk geldiğinde, Kayserispor'da defans oynuyordu diye hatırlıyorum ben, Turgay hiçbir zaman tam forvet olmadı; Ertuğrul Sağlam'ın joker olarak kullandığı bir futbolcu olarak görüyorum ben onu.
                    En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 14:45.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Paulo Henrique'den inanılmaz gol.

İşte yeni golcümüzün gollerinde sadece bir tanesi

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Park Chou Young benim izleme fırsatını çokça bulduğum, gerek Dünya Kupası'nda gerek oynadığı takımda birçok kez izlediğim bir oyuncu. FM de falan da kullanırım. Trabzon'a gelse çok sevinirim. Ama hayal olarak kalıyor açıkçası.
                        Niye yahu kontenjan açılıp Cale-Jaja gittiği an alınması yüksek ihtimal gibi duruyor.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umut gidecekse şayet yerini dolduracak kişi Turgay değildir...Cenk olabilir hatta okta iyi olur...

Ama hoca Umuta izin verirse kafasındaki 11 de Pawel veya Filho vardır, Turgay iyi bir yedek olur...

Bu arada Umutun gitmesini Taraftar için değil kendisi için istiyorum, heykeli dikilecek adamı elin adamlarına vermek için oy kullanıyoruz !!!
                          birakinlutfen su Umut meselesini artik
                          asmak gerek umut gibi oyunculari
                          takildik bu konuya
                          yarisi umuta karsi yarisi iyi diyor
                          neticede herkes umut u konusuyor
                          umut orta saha hatta defansta cok iyi isler yapar
                          ama gol bolgesinde deil
                          yuz umut gucunde adamin olsa federasyon azizin elinde artik
                          ona bakmak lazim
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Cenk Tosun'u alsın işte yönetim umuttan daha iyidir.Umut deyince aklıma zaten anfield road'da kaçırdığı pozisyon geliyor..ve üzülüyorum!

Yorum

• İlk olarak Atilla61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Paulo henrique ile beraber trabzonu Laz Vegasa cevirirler! Pauloda tam bi alemciymis
                              Bunu Bilmiyordum açıkçası Henrique alemci olsunda şu alemciliğini lig bittiği zamanlar yapsın bize yeter . Ben kimsenin alemciliğine bir şey diyemem. Adam hak ederek oynadıysa bütün sezon sezon sonuda istediği alemi yapsın ama sezon içine sarkıtmasın lütfen.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Umut bu taraftara fazla adam.Kıymetli olması için ilk kontratının sonunda kıçına vura vura Galatasray'a gitmesi lazımdı.
                                En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 14:47.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X