Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya arkadaşlar ersan gülümü kapmalıyız ellerinden şeklimizi koymalıyız cenk tosunu almalıyız gibi düşünceler çok yanlış.
    Biz dünyanın parasını verip o oyuncuları alıp onlarla yarışıcak bütçeye sahip değiliz.
    Onlar gibi bi topçuya 10 milyon $ verirsek 2 topçu alır otururuz aşağıya
    HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Altan Abi bombayı bırakıp kaçmış

Altan Abi bitti diyorsa bitmiştir. Güveniyoruz ona

çok para saçıyoruz kısmına fazlasıyla katılıyorum, sanırım forumda klose transferine endişe ile bakan birtek ben varım
      çok para gidiyor olabilir. zaten transferin gerçekleşmesi için hele de o tip yıldız futbolcuları trabzona getirtmek için başka bir seçenek yok. yönetim haklı. takımı şampiyonlar ligine katılma mücadelesine hazırlıyor ve kombine satışını,forma gelirlerini arttırmayı düşünüyor.
      En son 7 AHMET 7 tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 08:54.
      Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• Yerli transferi baskan Turkiyeye donunce sonuclanacak. Zaten biz de baskandan baska transfer yapan yok

Yorum

• Fanatikte Kanoute haberi var..

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bitti.

Klose camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Çok para saçıyoruz ama inşaallah karşılığını fazlası ile alırız.
            Zokora transferini bitti diyen Altan abi Klose transferi içinde aynı şeyi söylüyorsa bitti gözüyle bakmak lazım artık ..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Klose olmassa Kanoute diyor orada. Klose transferinin bittiği söyleniyor. Ha ikisini alırsak daha bir güzel olur tabi.. O zaman geri kalan mevkiler için sadece Yerli oyuncular alırız.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Eğer Klose doğruysa bizimde forma alarak hemde birden fazla forma alarak prasını çıkarmamaız lazım şahsen ben 4 tane alacağım inşallah

Yorum

• artık yabancıları değil yerlileri saymak lazım.

5 tane yerli futbolcu lazım. kalede onur ve tolga sorun yok. serkan oynayacak kesin sonra girayda kesin. burak var diğer yerli kim olacak engin olabilir.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Ben; Kardeşim ve Kendime

Hem Zokora Hem Klose forması alıcam Burak Yılmaz'da alabilirim

Para kıyın beyler..
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Klose gerçekten tamamsa, Jaja'da eğer kalacaksa, ya Klose Jaja'yı adam edecek yada Klose yoldan çıkacak
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer Klose doğruysa bizimde forma alarak hemde birden fazla forma alarak prasını çıkarmamaız lazım şahsen ben 4 tane alacağım inşallah
                        Keşke herkez senin gibi düşünse kardeşim..ozaman ne klosenin parası koyar.. nede adamların gidişi..Ama son zamanlarda taraftar bilinçlendi.. pazardan almıyor formayı..stad önünden almıyor kaşkolu..Teşekkürler sana

Yorum

• Eğer Klose transferi bitirildi ise Başkanın güvendiği birinci temel taşı Klose ismi satılacak olan Kombine ve üründür. Başkan vereceği paranın büyük bir kısmını bu tarz satışlardan çıkaracağını düşünüyor.

Fakat şunu da belirtmek lazım ki bunun gerçekleşmesi için mutlaka düzgün ürünler çıkarılmalı. Taraftar zaten yıllardır beğenmediği ürünleri sırf takıma katkı olsun diye alıyor, bari Klose ismine yakışır bişiler çıksın.

Örneğin yeni formaları Klose'nin imza gününe yetiştirsinler, hem tanıtım hem de imza sovu...

Çok para harcandığı konusunda hemfikirim.

Fakat bunu Klose transferi için söyleyemem. Çünkü bonservis vermeden ancak bu kadar iyi bir golcü alınabilirdi. Bu nedenle bonservis için harcanan parayı oyuncuya yatırmak mantıklı. Ben fazla para harcanması konusunda Zokoro transferinde ikileme düştüm.

5 milyon euro gerçekten çok büyük para. Şöyle bir hesapladığımızda adam bizde 4 yıl tam oynarsa 11 milyon euroluk bir rakam ortaya çıkıyor. Hee düşündüğümüz faydayı sağlayabilirsek ne mutlu, ama sağlayamazsak o zaman büyük maddi yıkım olur bizim adımıza.

Yönetim bundan sonra yapacağı olası yerli transferlerinde mutlaka takas yoluna başvurmalı. Hem fazlalık oyunculardan kurtulmuş oluruz, hem maddi yüklerinden, hemde istediğimiz adamları bu kadar büyük paralar harcamadan almış oluruz.

Ayrıca artık satın alma opsiyonu bizde olmak üzere KİRALAMA işlerine de bakmalıyız.

Yorum

• jaja tahminim kalmaz.colmanla beraber izinsiz ülkelerine gitmiştiler.şenol hocada colmanın aklını çelen jajadır diyordu basın toplantısında.bu saatten sonra hocayla oyuncunun yıldızı barışmaz tahminimce.

Yorum

• evet arkadaşlar kesinlikle bu sezon forma satışlarını patlatmalıyız. az da olsa bu transferlere bi katkımız olur
                              BMN İZMİR

Yorum

• bize adidastan forma lazim abi..
                                almanya milli takimin formalari ne güzel mesela..
                                o sekilde bizim formalarda olsa cok sevinirdim...

söle siyah forma, 3 cizgisi ise bordo mavi turunc veya beyaz olsa..

İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer Klose transferi bitirildi ise Başkanın güvendiği birinci temel taşı Klose ismi satılacak olan Kombine ve üründür. Başkan vereceği paranın büyük bir kısmını bu tarz satışlardan çıkaracağını düşünüyor.

Fakat şunu da belirtmek lazım ki bunun gerçekleşmesi için mutlaka düzgün ürünler çıkarılmalı. Taraftar zaten yıllardır beğenmediği ürünleri sırf takıma katkı olsun diye alıyor, bari Klose ismine yakışır bişiler çıksın.

Örneğin yeni formaları Klose'nin imza gününe yetiştirsinler, hem tanıtım hem de imza sovu...

Çok para harcandığı konusunda hemfikirim.

Fakat bunu Klose transferi için söyleyemem. Çünkü bonservis vermeden ancak bu kadar iyi bir golcü alınabilirdi. Bu nedenle bonservis için harcanan parayı oyuncuya yatırmak mantıklı. Ben fazla para harcanması konusunda Zokoro transferinde ikileme düştüm.

5 milyon euro gerçekten çok büyük para. Şöyle bir hesapladığımızda adam bizde 4 yıl tam oynarsa 11 milyon euroluk bir rakam ortaya çıkıyor. Hee düşündüğümüz faydayı sağlayabilirsek ne mutlu, ama sağlayamazsak o zaman büyük maddi yıkım olur bizim adımıza.

Yönetim bundan sonra yapacağı olası yerli transferlerinde mutlaka takas yoluna başvurmalı. Hem fazlalık oyunculardan kurtulmuş oluruz, hem maddi yüklerinden, hemde istediğimiz adamları bu kadar büyük paralar harcamadan almış oluruz.

Ayrıca artık satın alma opsiyonu bizde olmak üzere KİRALAMA işlerine de bakmalıyız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X