Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bırakın abi şu kanattan orta muhabbetini artık,o işi artık bek oyuncuları yapar ancak... Zamanı geçti artık Yattaraların Keita'ların ne kadar beğensem de. Zaman içeri arı gibi dalan Pedro'ların Arda'ların Arshavin'lerin Walcott'ların zamanı

Biraz dünya futbolunun nereye gittiğini görelim derim...
    Arda ve arı olmamış gibi sanki.adam topu alıp dönene kadar 34.hafta oluyor

Yorum

• elde jaja varken diego tamam çok iyi topçu ama fazlalık olur,ayrıca alabileceğimizi de sanmıyorum..

Yorum

• Klose'yi alırsak duyulmuş çok oyuncu gelecektir bize..Diego'da gelebilir...
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• ben diego yu begenmiyorum jaja gelecek sezon sampiyonlar ligine damgasini vuracak..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Madem forumda tepki yok diyeyim Mehmet Eren i alabiliriz evet...Var yani böyle bir durum...Hayır adam yazmaya korkuyoruz anasını satayım
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Neyse ben kaciyorum herkese iyi geceler...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diego'nun maaş artışı nasıl olmuş bilen var mı..Maaş artış tablosunu görmek istiyorum. Yok yani 9 milyona nasıl çıkmış bu adam. Neden çıkmış. Ulan CR7 anca alıyor o kadar bu adam kim yahu. İbra daha yeni aldı o parayı..Diego ne yapmışta almış aklım almıyor..

13 müne aliyor o messide sanirim 12....

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani daha mantikli benim teklifim.....varmi arttiran ) jaja varken diegoyu alacana orta sahana takviye amacli gerrardi al namimiz yürüsün
                    madem gemileri yaktık gereğini yapalım ayranımız yok içmeye tahtaravalli ile gideriz sı.....ya
                    Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      elde jaja varken diego tamam çok iyi topçu ama fazlalık olur,ayrıca alabileceğimizi de sanmıyorum..
                      Alanzinho elden çıkarıldığı taktirde fazlalık falan olmaz da alabilir miyiz ?

Hiç sanmıyorum. Yaşı genç sayılır. E ismi de var herifin. Brezilya milli takımı, Juventus bilmem ne... Zor iş vesselam.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Diego'yu alirsak artik bütün Trabzon Diego'nun maasi icin calisir..

Diego ilen gs ilgileniyor

Zokora transferinde PSG'ye calim attik.

Klose'de Gs'ye, Lazio, Everton, Milan, Real Madrid.... Bircok kulübden siyrildik...

Diego mevki olarak gerek duymadigimiz bir oyuncu! O paraya 1 klas stoper, sag bek, sol bek, sol acik ve forvet alirim bir tane daha

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem forumda tepki yok diyeyim Mehmet Eren i alabiliriz evet...Var yani böyle bir durum...Hayır adam yazmaya korkuyoruz anasını satayım

Iyi bir Futbolcu kesinlikle almaliyiz ve arti Ozan Ipek...

Stoper Transferinede yönlenmeliyiz...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Jaja bizden vazgeçmeden biz ondan vazgeçmeyiz...Son çare hadım mı etsek diyorum serseriyi....La gardaşım bu iş eğlenceyi geçti artık da "bir oyundan çok daha fazlası" bizim için anla da

Erdal abi Jaja bizi bırakmaz seneye daha avrupa liglerinde goller atacak Allah'ın izniyle

Yorum

• diego hayatta gelmez ,anlayin artik.Adam yillik 6-9 milyon aliyor! Wolfsburg da en az 10 milyon euro isitiyor.Biraz gercekci olun lütfen
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Jaja bizden vazgeçmeden biz ondan vazgeçmeyiz...Son çare hadım mı etsek diyorum serseriyi....La gardaşım bu iş eğlenceyi geçti artık da "bir oyundan çok daha fazlası" bizim için anla da
                                müthiş yazmışsın uykumu kaçırdın

Yorum

Çalışıyor...
                                X