Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yöneticilerin buraya baktığını düşünerek yazıyorum konu dışı ama neden yılın en iyi yabancısı ödülünde Jaja yok ?
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• zokora transferl neden diğerlerinden daha kolay oldu.. ???

Yorum

• öğlen vaktinde olması lazım birisi asbaşkanımız Bursa'da diyordu o konuda bilgisi olan var mı ? gelişme olmuş mu ?
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 7 güne aslında bitmesi gereken mevkiiler;

sol açık,orta saha,sol bek,stoper.

bunlar kaliteli olursa(kaliteli demek çok para demek değil) ş.l de oynarız. ayrıca yurt dışı kampına kadar alternatif bir sağbek te yeterli olacaktır.
          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yurtdışını geçtim yurtiçini bile takip etmiyoruz veya takip edenlere itibar etmiyoruz.Yurtiçinde gündemde olan veya parlayıp büyük takımlara transfer oyuncuları bulup çıkarmak yerine tonlarca para verip almaya çalışıyoruz.Hepsini geçtim Trabzon gibi futbol kültürüne sahip bir şehirden ilaç niyetine 2-3 yılda 1 futbolcu çıkamıyor ya asıl isyanım bunadır.
            çok katılıyorum

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yöneticilerin buraya baktığını düşünerek yazıyorum konu dışı ama neden yılın en iyi yabancısı ödülünde Jaja yok ?
              olsa ne olacak ödülü almayamı gelicek

Yorum

• alanzinhonun degerini bilelim arkadaslar...belki dünyadaki en düzgün brezilyali...adam hic problem yapmiyor...

nazar degimesin......benim 61 numarali formadaki adayim alanzinho
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• @Akcay_Mehmet Adrian'la anlaşmaya varıldı.Tuncay Bekiroğlu
                  bugün Polonya'ya giderek protokol işlemlerini yapacak,cuma günü Adrian'la gelecek
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zokora transferl neden diğerlerinden daha kolay oldu.. ???
                    güzel ve okkalı soru

trabzoncell ayın sorusu seçtim bunu

Yorum

• alper potuk gelecekmi mesele o
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        öğlen vaktinde olması lazım birisi asbaşkanımız Bursa'da diyordu o konuda bilgisi olan var mı ? gelişme olmuş mu ?
                        Gezmeye gitmiş . Yöneticilerde tatilde.

Transfer şimdilik gündemimizde yok . Gönderilecekleri bir gönderelim elbet alırız diye düşünüyor yönetim .
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          alper potuk gelecekmi mesele o
                          gelirse eğer orta sahamız için çok iyi bir transfer olabilir
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• by sürmeneli....

Ceyhun a 500 bin değil 800 bin teklif ettik...Kaldı ki esas sorun peşinatta idi...Ayrıca o gs ye anlaştıktan sonra aranma haberi tamamen uydurma....

Sercan ı beğenmedik diye bir açıklama olmadı, Sercan gündemimizde değil dediler ve gündemimizde var ayrıca....

Takımdan Selçuk gitti yerine Zokora alındı...Jaja henüz iki gün oluyor gidişinin kesinleşmesi üstelik bu oyuncu ile geçen hafta geleceği şeklinde bir görüşme yapılmıştı...

Stoper konusunda eleştirilere katılıabilirim Egemen in gidişinin telafisi çok zor değil ama bu kadar da kolay değil....

Uzayacak sona geleyim...Demek Şenol hoca milli takımdan gelecek haberi bekliyor?...Böyle inanıyorsunuz? Buna inanıyor ve oldu da haber gelmez Şenol hoca kalırsa istifasını istemeyecek misiniz?....Ben isterdim...Hem de mutlaka yüzüne söylerdim....Allah aşkına makul eleştiriler yapalım...

Ozan İpek için ne teklif edildi bilmiyorum ama Adrian a 4 verilme ihtimali bunca homurdanmaya neden oluyorsa Ozan a kaç verilir sahiden?
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• enes başkaya colman gidecek demişti, gitmiyor dimi? çünkü enesin dedikleri çıktı gibi
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Görüştüğümüz 2-3 basına yansımayan yabancı oyuncu ve 1 tane yerli oyuncu var bayağıdır aynı şeleri yazıyorum.

yerlinin ismi:Malik Fathi...

yabancılar ise pek yakında bir aksilik çıkmazsa hayır diyemiceksiniz...........
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Yükleniyor...
                                X