Yöneticilerin buraya baktığını düşünerek yazıyorum konu dışı ama neden yılın en iyi yabancısı ödülünde Jaja yok ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYurtdışını geçtim yurtiçini bile takip etmiyoruz veya takip edenlere itibar etmiyoruz.Yurtiçinde gündemde olan veya parlayıp büyük takımlara transfer oyuncuları bulup çıkarmak yerine tonlarca para verip almaya çalışıyoruz.Hepsini geçtim Trabzon gibi futbol kültürüne sahip bir şehirden ilaç niyetine 2-3 yılda 1 futbolcu çıkamıyor ya asıl isyanım bunadır.
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticilerin buraya baktığını düşünerek yazıyorum konu dışı ama neden yılın en iyi yabancısı ödülünde Jaja yok ?
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokora transferl neden diğerlerinden daha kolay oldu.. ???
trabzoncell ayın sorusu seçtim bunu
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöğlen vaktinde olması lazım birisi asbaşkanımız Bursa'da diyordu o konuda bilgisi olan var mı ? gelişme olmuş mu ?
Transfer şimdilik gündemimizde yok . Gönderilecekleri bir gönderelim elbet alırız diye düşünüyor yönetim .
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealper potuk gelecekmi mesele o
Yorum
-
by sürmeneli....
Ceyhun a 500 bin değil 800 bin teklif ettik...Kaldı ki esas sorun peşinatta idi...Ayrıca o gs ye anlaştıktan sonra aranma haberi tamamen uydurma....
Sercan ı beğenmedik diye bir açıklama olmadı, Sercan gündemimizde değil dediler ve gündemimizde var ayrıca....
Takımdan Selçuk gitti yerine Zokora alındı...Jaja henüz iki gün oluyor gidişinin kesinleşmesi üstelik bu oyuncu ile geçen hafta geleceği şeklinde bir görüşme yapılmıştı...
Stoper konusunda eleştirilere katılıabilirim Egemen in gidişinin telafisi çok zor değil ama bu kadar da kolay değil....
Uzayacak sona geleyim...Demek Şenol hoca milli takımdan gelecek haberi bekliyor?...Böyle inanıyorsunuz? Buna inanıyor ve oldu da haber gelmez Şenol hoca kalırsa istifasını istemeyecek misiniz?....Ben isterdim...Hem de mutlaka yüzüne söylerdim....Allah aşkına makul eleştiriler yapalım...
Ozan İpek için ne teklif edildi bilmiyorum ama Adrian a 4 verilme ihtimali bunca homurdanmaya neden oluyorsa Ozan a kaç verilir sahiden?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Görüştüğümüz 2-3 basına yansımayan yabancı oyuncu ve 1 tane yerli oyuncu var bayağıdır aynı şeleri yazıyorum.
yerlinin ismi:Malik Fathi...
yabancılar ise pek yakında bir aksilik çıkmazsa hayır diyemiceksiniz...........Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
Yorum