Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    (:

ula ne de yakıştı be..

Yorum

• İlk olarak Digi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beygir mi aliyoruz....

Yahu Kaynak nedir?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Arkadaslar klose 2yil icin 7 milyon cok diyenler var olabilir ama düsünün biz 7milyona alsak 2 yil icin 1,5milyon versek herkes memnun olurdu saten bedava geliyor klose gelsin cok süper olur
        SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un bütçesi sadece tek bir oyuncu için senelik 3.5 milyon euro vermeye ne kadar uygun sizce, umarım bu durum takım içerisinde huzursuzluğa yol açmaz.Her ne olursa olsun Klose ismi bizi epey heyecanlandırıyor.
          Böyle bir şeyin huzursuzluğa yol açması için diğer futbolcuların da Klose düzeyinde olması gerekir.

Yani Klose'nin kariyerine kafa tutacak bir kariyeri olması gerekir. Bu açıdan bir sorun olacağını sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'un bütçesi sadece tek bir oyuncu için senelik 3.5 milyon euro vermeye ne kadar uygun sizce, umarım bu durum takım içerisinde huzursuzluğa yol açmaz.Her ne olursa olsun Klose ismi bizi epey heyecanlandırıyor.
            Bir kere bozalım, cidden ne olacak merak ediyorum, tahminim hiçbir şey olmayacak. Hakedene doğru miktarda para verdiğimiz sürece. Vermiyoruz orası ayrı tabii.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A.s asbaşkan açıkladı öyle birşey yokmuş.
              Eyvallah kardeş saol.

Jaja'nın takımda kalıp, Diego'nun gelmemesini tercih ederim şahsen. Bomba'mız yarın patlıyor yazılanlara göre. Büyük ihtimal Klose transferi olacak, hayırlısı olsun.

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fotonun orjinali selcuk inan mı ?
                Evet onun fotoğrafı.
                7

Yorum

• Geriye doğru okudum bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim...

İyi futbolcu kötü futbolcu bilemem ama Adrian manajer tavsiyesi falan değil sezon boyunca izlenen bir futbolcu.
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Inanmayin arkadaslar! Alman sitelerinde hic böyle bir haber yok!
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kloseyle cumartesi görüşecekmiş başkan acaba yarın patlayacak bomba kim ?

Yorum

• lütfen arkadaşlar kaynak olmadan haber yazmayın

Yorum

• - Almanyadan Şahin K.'nın haberine göre Klose Trabzonsporda
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ceyhun Bursaspor'la kesin olarak anlaşmaya varmış.

Yorum

• U19 maçını izliyordum dedimki la bizim uşaklardan niye yok.Birde baktım hoca Ersunun yavuklusu Kemal Özdeşmiş.Niye olduğunu anladım.

Yorum

• Klose'ye verilecek ücret bence her türlü cikar...

Sadece yarisi forma satislarindan cikar...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X