Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61 de yerimiz olmalı
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Selçuk Fenerbahçe yerine bizi tercih etmişti meger adam Galatasaray hastasıymış Aman diyeyim Alper

Yorum

• gs sins,i takımdır hiçde sevmem ama kloseyi istediklerini sanmıyorum. bizimkilerin uydurmasıdır. gs de istedi biz de istedik biz aldık.
        hem kendilerini hemde bizi kandıracaklar akılları sıra.
        Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Ibrahim Öztürk Egemen'nin yerine nasil olur sizce?
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• reserved.

yerimizi alalım.

Yorum

• İlk olarak lazanya61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ceyhun bursaya gitmiş
              Kesin olarak gitmiş mi bonservis kazanamadık sanırım Ceyhun'dan 1 yıllık opsiyonu vardı o geçerli olmuyor mu ?
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Hakan Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O kişiliksiz Bülent uygun bunu engellemezse olur...
                ben bu herif kadar karakter yoksunu birini daha görmedim. profesyonellik sifir. sirf fbye yaranmak icin herseyini verir bu adam. bizede kin besledigi cok acik ve net. ayni seyleri eskisehir yönetimi icinde düsünüyorum..
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• alper potuk bizim için son yılların en iyi genç transferi olur

Yorum

• Alper insallah kendi icin dogru olani yapar gercekten.

Yorum

• şu tiweter ı bi kullanmayı öğrensek bütün haberler ordan geliyor
                      Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• ..........................
                        En son Yunus Emre AYAZ tarafından düzenlendi; 02.06.2011, 14:37.

Yorum

• Hücum hattının transferleri bir an önce bitsede stoper için kimi düşünüyorlar öğrensek
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Araya girdim ama, Alper ne dedi?

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs sins,i takımdır hiçde sevmem ama kloseyi istediklerini sanmıyorum. bizimkilerin uydurmasıdır. gs de istedi biz de istedik biz aldık.
                              hem kendilerini hemde bizi kandıracaklar akılları sıra.
                              Yok daha neler...

Yuh diyorum sadece size.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ibrahim Öztürk Egemen'nin yerine nasil olur sizce?
                                29 yaşında o adam. ve bence iyi değil. çok abartılıyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X