Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SON DAKİKA : Beşiktaş, Porto'da forma giyen Hulk için Porto'ya 14 milyon € önerdi!
    eğer böyle birşey varsa bunlar kara para aklamıyorsa bende neyim??
    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yapmayın yahu genç çocuk burak'ın gelişini hatırlayın..

Şenol güneş onu adam eder inşallah alınır..
      ozan ipek trabzonsporda yıldız olur

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        SON DAKİKA : Beşiktaş, Porto'da forma giyen Hulk için Porto'ya 14 milyon € önerdi!
        oooohhaa

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursaspor Ajax'ın Ermeni asıllı Türk futbolcusu Aras Özbiliz'le anlaşmış.

Bursa BJK düşmanlığı yaparken Ermeni tribün liderlerine gönderme yapamayacak mı? Bursa'ya fena ayar vermişler...
          İyi işte seneye ne güzel bağırırız,plan yapmayın plan diye.

Yorum

• bence sadri başkan müthiş transferler yapıcak arkadaşlar.hissediyorum.şu an itibariyle sadri başkan oturduğu yerden ağır ağır kalktı ve eli telefona uzandı......

Yorum

• İlk olarak Ahmet Selvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gerçekten mi?
              Maalesef..

Bu arada Beşiktaş Hulk için Porto'ya 14 milyon € teklif etmiş.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• 14 milyon euro'ya Hulk'un sağ alt baldırını alırlar
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilişkileri dondurmak? Nasıl bir ilişkimiz var ki?....Ulan işinize gücünüze bakın.....

Jester, ne diyorsun bu Polonya Çek işine? Diğer yandan 2 yönetici İspanya da geçen gün yazan arkadaş haklıymış sanırım...
                  yazıyordum klavyemden aldın

2 değil asbaşkan dahil 3 yönetici.....

Bu akşam ispanyadan bir haber bekliyorum ben...... en geç yarın.......
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kim dedi bilmiyorum ama Marko Devic dehşet-ül vahşet olur ) Hastayım adama Fatih Tekke'nin(4-5 sene önceki hali tabi ) yabancı versiyonu
                    Ben abi.

Jaja'yı aldığımızdan beri diyorum.

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor, Batur Altiparmak ile calismaz bunda sonra umarim. Calismaz degil mi?
                      7-8 tane oyuncusu bizim kadroda daha.Burka misal.Onuda pazarlar GS Pe****nk.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapmayın yahu genç çocuk burak'ın gelişini hatırlayın..

Şenol güneş onu adam eder inşallah alınır..

zaten bi hocaya güveniyorum.. yoksa gelsin iztemezdim..

Yorum

• başkana sallayanalra hem kızıyorum hem şaşırıyorum

Biraz sabır Biraz

Yorum

• İlk olarak madredeus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence sadri başkan müthiş transferler yapıcak arkadaşlar.hissediyorum.şu an itibariyle sadri başkan oturduğu yerden ağır ağır kalktı ve eli telefona uzandı......
                            bana hüseyini getirin
                            Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu, halen sözleşmesi devam eden Selçuk İnan ile bugün görüşeceğini açıklamış ancak Galatasaray yönetimi futbolcuya dün akşam imza attırmıştı. Gerek Galatasaray'ın gerekse Selçuk İnan'ın bu tavrı büyük tepki çekti.

Varya bugün Sadri Şener görüşecekti Selçuk'la.
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SON DAKİKA : Beşiktaş, Porto'da forma giyen Hulk için Porto'ya 14 milyon € önerdi!

her habere inanmayın arkadaşlar öle bişi yok sadece şaka yapıyorlar.Hulk için 50 milyona yakın para istiyorlar ve bu parayı city'den başkası zor verir
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X