Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şener, "Yıldız nedir bilmiyorum; ancak transferde iyi oyuncular alacağız" dedi .

kaynak: fotomaç

Yıldız nedir bilmiyorsan, Gökdeniz yıldız değil açıklamasını neden yaptın başkan

Abartmaya gerek yok. Gökdeniz gitmek istedi, Baskan`da gönderdi.

Önce`den verdigi sözünü tutmak icin, Gökdeniz Yildiz olmadigini söyledi. Burda öyle abartiyorusunuz ki , sanki Gökdeniz`e küfür söyleyerek di$ari atmis Baskan.

Sadri Sener cok büyük isler basardi, sadece Kadromuzla ilgili degil, mali ve manevi yönden`de.

Yaptiginiz cok büyük hakzislik. Biz Albayrak dönemini yasamiz taraftar olarak, bize Sadri Sener`i verdigi icin Allah`a ne kadar sükr etsek az dir.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• Aslında Fred yeninden gündeme gelebilir.

Geçen sezon toplamda 20 maçta 10 gol atmış. 2015 yılında bitiyor sözleşmesi.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Küme düşmeye aday gösterilen Wolfsburg'a gidip 17 maçta 5 gol atıp 8 asist yaparak Lig'de kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.
        Wolfburg bir sene sonra ne oldu?
        Nefsin icin sevme

Yorum

• M.Sarp ve Erman Kılıç gibi isimleri dyunca Sezer-Barış-Tayfun-Ferhat gibi oyuncularımızın formasını alasım geliyor.Hele hele Sarp'ı alırsanız valla küserim billa küserim
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Erman Kılıç'ı biraz olsun anlarım; sol açık ihtiyacımızın tavan yaptığı zamanlarda çok istemiştim gelmesini.

Yalnız Mustafa Sarp nedir yahu. Faydalı olur olamaz orasını bilemeyiz tabi ama vizyonumuz bu mu yani?
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stsl´de en begendigim oyuncuyu bizim sol kanat icin cooook isterdim- florin cernat
              müthis bir futbolcu
              AMA yasi ilerlemis ve karabükün onu ucuza birakicagini sanmiyorum

yigit incedemide senol hocanin sistemine cok yakisan bir futbolcu olduguna inaniyorum: pas yüzdesi cok yükses ve mücadeleci, yanliz selcuktan daha defansiv. bana göre alper potuktan daha iyi futbolcu
              Florin Cernat' i daha genc'ken zaten istedik Kiev' de oynarken ama alamadik...

Zaten ozaman alsaydik bence halen oynuyor olabilirdi... Cok kaliteli Topcu...

“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abartmaya gerek yok. Gökdeniz gitmek istedi, Baskan`da gönderdi.

Önce`den verdigi sözünü tutmak icin, Gökdeniz Yildiz olmadigini söyledi. Burda öyle abartiyorusunuz ki , sanki Gökdeniz`e küfür söyleyerek di$ari atmis Baskan.

Sadri Sener cok büyük isler basardi, sadece Kadromuzla ilgili degil, mali ve manevi yönden`de.

Yaptiginiz cok büyük hakzislik. Biz Albayrak dönemini yasamiz taraftar olarak, bize Sadri Sener`i verdigi icin Allah`a ne kadar sükr etsek az dir.
                Sen şükrettmeye devam et başkalrına karışma .

Abartıyı kimin yağtıgı ortada. .

Verdiği sözü tutmak için yalan mı söylemek lazım?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arka sayfalarda değersiz yazılarımızdan örnekler verdim.....

porto ,twente, youngboys

keza ukrayna kulüpleri......

2-3 hamle ile Türk Futbolunun kaderini Trabzonsporun kaderi değiştirilebilir.........
                  Ugur Abi Ben Young Boys da oynayan Mayuka yi begeniyorum... Senin görüslerin nelerdir bu Oyuncu hakkinda... Bize transfer olsa eger is yapar mi?

Birde Sezon Basinda FB nin elendigi Young Boys - FB Macinda Bienvenu yu cok begenmistim onun hakkinda düsüncelerin nelerdir...
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• 19 dakika zenit 1-1 kazan gol Gökdeniz
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen şükrettmeye devam et başkalrına karışma .

Abartıyı kimin yağtıgı ortada. .

Verdiği sözü tutmak için yalan mı söylemek lazım?
                      Sadri Sener`in isleri ile ondan önceki Baskanlarin islerini kiyasla.

Kim burda abartigini cok acik görebiliriz ozaman.

Lazim degil , ama öyle kücük ve cok önemsiz isleri burda, yaptiklari önemli seylerle ayni deger tutmak büyük bir haksizlik.

Ben sükr ediyorum, cnkü dogru`ya Dogru. Yanli$`a, Yanli$ diyebiliyorum.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• Anadolu takımlarının 500 bin dolara aldığı futbolculara 3-4 milyon dolara almak işin kolayına kaçmaktır daha kaliteli isimlere 3-4 milyon dolar ver karşılığını hem performans olarak al hem satarken iki üç katına sat öyle değil mi?

Gs seneye Avrupa kupasına yok Mustafa Sarp çok iyi futbolcu olsaydı bırakırlar mıydı keza Erman Kılıç Sivasspor'da iyi oynamış olabilir ki bence yeterli değildir Trabzonspor gibi hedefi olan kadrosunda önemli futbolcular bulunduran bir kulüpte oynama şansı bulabilir mi misal Sezer Badur ne kadar bulabildi veya Barış Ataş?

27 yaşındayım yönetimler değişiyor bu mantıksız transfer politikası değişmiyor.Birazcık büyük düşünün büyük oynayın yahu.Sorun paraysa taraftar da üzerine düşeni yapar zaten alacağınız yıldızları formasının arkasına yazdırır merak etmeyin.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Yeter artık bırakın şu duygusal futbol transfer yorumu yapmayı gerçekleri görün.Sadece takım önemlidir yemişim giden futbolcuyu ya da gidecek olanları.Gökdeniz şu an bu takıma dönse ben inanmıyorum ki Burak,Selçuk,Egemen,Giray,Onur aynı performansta oynasın.Egemen Bjk ile anlaşmı ee ne yapalım ağlayalım mı? O Egemen'i biz Egemen yaptık giderse kendi ayıbıdır yönetime zerre kızmam.Bjk'nin verdiği parayı vermediği için tebrik ederim sadece.Dünya çapında bir stoper değil ki o kadar yıllık verilsin Egemen'e.Selçuk kendi gitmek istiyor çok üzüleceğim giderse ama yapacak bir şey yok ona da kızmam yönetime de bu futbol olacak böyle şeyler.Duygusal düşünmeyi bırakmalı bu işte.

Yorum

• Gökdeniz Sampiyonlar Liginde oynamis bir Oyuncu.Ve son haftalarda cok iyi oynuyor.Bizim icin iyi bir transfer olur.Duygusal düsünmekle ne alakasi var,Adam cok iyi oynuyor.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yönetimi bazı konularda eleştirebiliriz ama transfer konusunda kesinlikle katılmıyorum.Bu kadroyu paraya kıyıp bu yönetim yaptı.Ersun Hoca hangi futbolcuyu istediyse tek tek aldılar bu kadroyu oluşturdular.Benim bu gözlerimin gördüğü hiç bir yönetim Sadri Başkan'ın çeyreği olamaz.Biri gelir parası dengeler der futbolcu almaz biri gelir para var der aptal şeyler harcar.Şenol Hoca istese devre arasında istediği forveti getirirlerdi Trabzon'a.Eğer Erman Kılıç ve Mustafa Sarp gelecekse kesinlikle Şenol Hoca istemiştir diye alınıyordur başka değil.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri Sener`in isleri ile ondan önceki Baskanlarin islerini kiyasla.

Kim burda abartigini cok acik görebiliriz ozaman.

Lazim degil , ama öyle kücük ve cok önemsiz isleri burda, yaptiklari önemli seylerle ayni deger tutmak büyük bir haksizlik.

Ben sükr ediyorum, cnkü dogru`ya Dogru. Yanli$`a, Yanli$ diyebiliyorum.
                                Neye göre kime göre önemsiz kendi dogrularını mutlak dogru gibi gösterme.

Neyse uzatmayalım kal sağlıcakla

Yorum

Çalışıyor...
                                X