İlk olarak Abluka tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Ayrıca günümüz futbolunda ortasaha elemanlarından en az ikisi yüksek tempolu (Appiah) gibi oyuncular olmalı öne arkaya gidip gelmede sıkıntı yaşamayacak takım durduğu anlarda maça tempo kazandırabilecek isimler olmalı.
Selçuk'u beğenmeme sebeplerimden biri budur zira çok düşük tempoda oynayan ağır hareket eden çalım yeteniğini yavaşlığından dolayı kullanamayan bir arkadaş kendisi. Giderse oynadığı mevkiye Colman kaydılmalı ve Colman'ın yanına iki tempolu oyuncu ilave edilmelidir.sağ ve sol kenar ise Engin-Burak-Jaja ve Gabriç arasından seçilmeli zira takımı baştan yaratmanın pek bir anlamı yok!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Mirkan Aydın Kulübünde kaldı.Alamadık oyuncu gelmek istemedi
Daha öncede söylediğim Taner yalçın ile anlaşıldı ama sorunlu oluşu kararsızlık yarattı ,kulübüde satmaktan vazgeçti kiralık vermek istiyor.bu da ayrı bir kararsızlık
Daha önce bahsettiğim Leverkusenli futbolcu Burak Kaplan ile de görüşmeler oldu olumlu ,oyuncu gelmek istiyor
Tunay Torun ile prensip anlaşmasına varıldı deniliyor.Ama ortada imza yok.??????????çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Amatör düzen devam ettikçe ben "Gerçek manada iyi" transfer yapmamızı tesadüflere bağlıyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Mirkan Aydın Kulübünde kaldı.Alamadık oyuncu gelmek istemedi
Daha öncede söylediğim Taner yalçın ile anlaşıldı ama sorunlu oluşu kararsızlık yarattı ,kulübüde satmaktan vazgeçti kiralık vermek istiyor.bu da ayrı bir kararsızlık
Daha önce bahsettiğim Leverkusenli futbolcu Burak Kaplan ile de görüşmeler oldu olumlu ,oyuncu gelmek istiyor
Tunay Torun ile prensip anlaşmasına varıldı deniliyor.Ama ortada imza yok.??????????bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorunlu bir oyuncu Galatasaray alamdı.
artık alemlerin adamı
http://www.fotomac.com.tr/AvrupadanF...rda_dayak_yedi
Albin'e geri dönelim.
Yorum
-
------------Onur-----------
Orhan Ş.-Giray-Egemen-Piotr
----?---Colman--?(Engin)-
-Jaja(Gabriç)-----Burak(Tunay)
--------?(Mustafa P.)-------En son Abluka tarafından düzenlendi; 27.04.2011, 14:43.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
---------------------Onur Kivrak----------------------
Orhan Sam-----Danny--------Egemen------Pocognoli
-----------------------N' Zonzi------------------------
------------Selcuk Inan-------Jaja--------------------
Burak------------------ Cisse--------------------Stilic
Yedekler:
Tolga
Serkan
Giray
Brozek
Ceyhun
Colman
Engin
Eren
Brozek
Böyle bir Takim bize Haram mi?
Orhan Sam - 3-4 Milyon
Danny - 3-4 Milyon
Pocognoli - 3-4 Milyon (Yedek - daha ucuz olabilir)
N' Zonzi - 4-5 Milyon (Blackburn düsmeye oynuyor daha ucuzda olabilir)
Cisse - 7-8 Milyon (Ayrilmak istedigini söyledi o yüzden daha ucuz olabilir)
Stilic - 4-5 Milyon
Bunlar bana göre istenilecek Fiyatlardir...
3 Asagi 5 Yukari Toplam Maliyeti böyle bir Takimin bize en fazla 30 Milyon Euro...
Zaten 10u S. Liginden... Havuzdan da epey alacaksin... Hayal degil...
Bu Takim cok sey kazandirir bize... Yorumlarinizi herzaman duymak ve okumak isterim
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol kanat için bir başka önerim Valencia'da forma giyen Vicente.
Sene sonu serbest kalıyor. Başkanın baba transfer tanımına da uyuyor bu isim.
Bizi tercih eder mi bilinmez işte...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Gelecek sezon için transfer hedeflerini belirleyen Trabzon, Ligue 1'in parlayan yıldızlarından Yusuf El Arabi'nin peşine düştü...
Trabzonspor, Ligue 1'in parlayan yıldızlarından Yusuf El Arabi'nin peşine düştü.
Bu sezon Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Caen'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye başlayan Yusuf El Arabi, Trabzonspor'un radarına girdi.
Maroc Football'ın haberine göre, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek istiyor. Caen ile bu sezon ligde oynadığı 32 maçta 16 gol atma başarısı gösteren Faslı oyuncu, Trabzonspor'un yaz dönemindeki en büyük transfer hedefi olacak.
Yusuf El Arabi'nin Caen ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Transfermarkt ta Burak kaplan basligi.
Bana 2. bi Engin vakasi gibi geliyor.Heynckes yetenegini Özil kadar oldugunu söylüyor.Ama is ahlaki zayif mis bi de 90 dakka icin gücü yokmus.Onlara calismaliymis.
Bayer taraftarlari Burak icin artik Leverkusen defteri kapandi diyorlar.Zaten 2012 kadar kontrati var.Onu adam ederse Senol Hoca adam eder yoksa kaybolup gider.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Robbie Keane'i Manchester City'nin tutacağını sanmıyorum, bizde nasıl olur?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum