Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi sen ne düşünüyosun bu konuda

ben ortasahaya bir tane alternatif değil şu an 11 de oynayan 2 oyuncu gibi yada daha fazla artıları olan bir orta saha alınmalı diyordum

bunu fener maçından önce de bir çok kez söledim

senin görüşünü merak ediyorum
    Sol tarafimiz icin Eskisehirspor`a giden Tello fevkalade isimizi görürdü,alinmasini isterdim.Ayrica Eskisehirli Sezer´e de orta sahamiz icin yok demezdim.
    Mehmet Cakir ve Brozek kardesler`in katkilari ne olacak merak ediyoruz.Insaallah kadro zenginligimiz acisindan iyi birer alternatif olurlar.Ankaragücünden alindi diye Mehmet Cakir`i kücümsememek lazim,Ömer Aysan`i da Ankaraspor`dan almistik ,sag kanadimiza ilac olmustu.
    O soruyu sormaktaki amacim;kazandigimiz maclarda futbolcularimizi öve öve bitiremiyoruz,kötü oynadiklari zaman,yenildigimiz mac sonralari da onlari satacak kulüp ariyoruz.Onlar da insan elbette kötü günleri,hatalari olacaktir.
    Kadromuz sampiyonluk icin yeterli görülüyor ki transfere nokta koyuldu.

Yorum

• Teo gider Kahlenberg gelir. Ne güzel olur ama

Yorum

• Öncelikle iyi geceler bu arada bi bilgi vereyim az önce 2. başkan açıklama yaptı Altidore %99 bitti ve yarın özel bir uçakla Bursa'ya gelicek. Muhammet Demir ise Ahmet Arı + bir miktar paraya anlaşıldı

Yorum

• İlk olarak 61ALANZINHO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          su teooooooooooooooooooooo ne oldu bilen yokmu beyler
          Onu da ALLAH bildiği gibi yapar İNŞALLAH....!

Yorum

• Altidore transferi yüzde 99 bitti dediler az önce olay Tv de. Yinede yarını bekleyelim dediler. Uçak falan ayarlıyorlarmış getirmek için. Muhammet'i de vermişler Antep'e ordan Ahmet Arı'yı almışlar..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• şuan bence bizde hiçbir çalışma yok.

Yorum

• yapsin insallahda yokmu onu isteyen en azindan sicak parayla gitsinler alsinlar bi iki transfer offfffffff offffffffffff

Yorum

• İlk olarak Firtina52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teo gider Kahlenberg gelir. Ne güzel olur ama
                  gitmesine gerek yok sözleşmesini dondursak da olur.
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• muhammeti kaçırmayalım.......

bi de colman böyle devam edecekse oraya kesin bi adam lazım..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Altidore transferi yüzde 99 bitti dediler az önce olay Tv de. Yinede yarını bekleyelim dediler. Uçak falan ayarlıyorlarmış getirmek için. Muhammet'i de vermişler Antep'e ordan Ahmet Arı'yı almışlar..
                      helal olsun be tolunay hoca aldırtıyor helal olsun ılk yarı lıgın en cok kazanan takımıydık devre arasının en cımrı takımı helal hepınıze helal!!
                      ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Altidore transferi yüzde 99 bitti dediler az önce olay Tv de. Yinede yarını bekleyelim dediler. Uçak falan ayarlıyorlarmış getirmek için. Muhammet'i de vermişler Antep'e ordan Ahmet Arı'yı almışlar..
                        Sözde Muhammet bizimkiler ile görüsüsüyordu?
                        Sezon sonunda mukavelesi zaten bitiyor, keske gitmeseydi antepe
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sol tarafimiz icin Eskisehirspor`a giden Tello fevkalade isimizi görürdü,alinmasini isterdim.Ayrica Eskisehirli Sezer´e de orta sahamiz icin yok demezdim.
                          Mehmet Cakir ve Brozek kardesler`in katkilari ne olacak merak ediyoruz.Insaallah kadro zenginligimiz acisindan iyi birer alternatif olurlar.Ankaragücünden alindi diye Mehmet Cakir`i kücümsememek lazim,Ömer Aysan`i da Ankaraspor`dan almistik ,sag kanadimiza ilac olmustu.
                          O soruyu sormaktaki amacim;kazandigimiz maclarda futbolcularimizi öve öve bitiremiyoruz,kötü oynadiklari zaman,yenildigimiz mac sonralari da onlari satacak kulüp ariyoruz.Onlar da insan elbette kötü günleri,hatalari olacaktir.
                          Kadromuz sampiyonluk icin yeterli görülüyor ki transfere nokta koyuldu.
                          tamam abi sağolasın
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Insallah son dakika bomba patlairiz INSALLAH. Lige mesaj vermeliyiz

Yorum

• Trendyol Süper Lig 2025/2026 puan durumu ve takımların iç ve dış saha performansları, özel röportajlar ve detaylı istatistikler ile beIN SPORTS’ta!

Bu tablo sezonun 6. haftasında oluşan puan durumu. Ligin ilk yarısının Fener maçı sonrasında da Fenerbahçe taraftarı için herşey bitikti. Ama şimdi şampiyonluk naraları atmaya başladılar. Bizim durumumuz sanıldığı kadar kötü değil, bilakis rakiplerimiz, son nefeslerini tüketmektedirler. Bizler heybeden yedik ama onların lüksü yok. Şimdi önümüzde uzun bir yol var.Transfer yapılmadı diye şampiyon olamayacağımız lafları korkunun eseridir. Bizim sadece iç saha maçlarını avantaja çevirecek bir seyirciye ihtiyacımız var. Başkalarının yaptığı transferler onların artısı olur. Yinede bizden iyi durumda olan takım yok. Gönül isterdi ki bir tane daha kaliteli oyuncumuz olsun, ama yinede biz bu ligi alacağız inşallah. Herkes sahasında aslan ama biz dışarda. Biz evimizden korkuyoruz, baskı altındayız, onlar dışarda. Dünki maçta olduğu gibi öyle bir seyirci olmalı ki, hakemide etkisi altına alsın, oyuncuyu gazlasın. Bizim tekrar söylüyorum, iç saha maçlarında uğultusu yüksek, LPG ile çalışan, gaz vermede başarılı bir seyirci topluluğuna ihtiyacımız var.
                              Bize her yer TRABZON ama Trabzon bize deplasman...
                              En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 22:37.
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• su gökdenızı alsak yemınlen sankı takımı canlandırcak adam gıbı duruyo sol tarafta baska turk yok alma kırala veya
                                ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

Çalışıyor...
                                X