Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gaziantepe gitmiş Usta..Tolunay işini biliyor..
    biz bu etik değerlerimiz yüzünden kaç futbolcu daha kaybedeceğiz

türk futbolcusunun zor yetiştiği bu zamanda bu kadar genişlik hiçbir takımda yok yaa bursa sana karşı etik davrandı mı zamanında yada beişiktaş yada türkiyede hangi takım bu konuda etik davranıyor

tuttuğunu kopar al be 2-3 sene sonra teklifde bulunuruz 3m yada 4m euroya
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz bu etik değerlerimiz yüzünden kaç futbolcu daha kaybedeceğiz

türk futbolcusunun zor yetiştiği bu zamanda bu kadar genişlik hiçbir takımda yok yaa bursa sana karşı etik davrandı mı zamanında yada beişiktaş yada türkiyede hangi takım bu konuda etik davranıyor

tuttuğunu kopar al be 2-3 sene sonra teklifde bulunuruz 3m yada 4m euroya
      muhammet henüz biryere gitmiş değil.ayrıca altidore henüz kesin değil ailesi tr'ye gelmesini istemiyor
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Adamlar daha yeni Milleri aldilar simdide Altidoreyi almak üzereler.
        Sezon sonu yine sansa Sampiyon olurlarsa bakalim ne diyecek Baskanimiz.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Bursadaki uşak dimi o...
          Ne zaman transfer olmuş...?

Yorum

• senol hocamızın aldıgı oyuncuyu 2 ay yanında oturtma mantıgıyla ve yapamadıgımız transferle yıne kötü bi transfer sezonu geçirdik
            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

Tolunay işini biliyor da, diğerleri bilmiyor
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Rizenin asbaşkanı yarın bir bomba daha patlatacağız dedi

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamlar daha yeni Milleri aldilar simdide Altidoreyi almak üzereler.
                  Sezon sonu yine sansa Sampiyon olurlarsa bakalim ne diyecek Baskanimiz.
                  pardon da nasıl sans a kalıte adam alıyorlar yenıyorlar
                  http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    muhammet henüz biryere gitmiş değil.ayrıca altidore henüz kesin değil ailesi tr'ye gelmesini istemiyor

Gaziantep Ahmet Arı Karşılığında Almış Muhammeti öyle yazıyor ajanssporda.
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Şansa şampiyon olunduğunu da ilk kez duyuyorum.

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        pardon da nasıl sans a kalıte adam alıyorlar yenıyorlar
                        Anlatamadim haklisin.
                        Aldiklari adamlar iyi adamlar.
                        Yinede bizim kadronun daha iyi olduguna inaniyorum.
                        Eger Bursa gecen sezon gibi sansininda yardimi ile yine Sampiyon olursa Taraftarlarimiz Yönetime sucu verir ve Transfer yapmadiniz diye yüklenir.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şansa şampiyon olunduğunu da ilk kez duyuyorum.
                          Elbette Sampiyon olmak icin emek sarfetmek gerekir ve Bursa gecen sezon gayet gayretliydi ama Sampiyon olmalari gercekden sansdan ibaretti, yada digerlerinin beceriksizligi diyelim.
                          Örnegin Alexin macin uzatmalarinda kacirdigi Golü düsünürsek, gercekdende sanslari vardi diyebiliriz

Yorum

• Lütfen biraz sakin. Burayı dışardan başkası okusa Trabzonspor u orta sıralara oynayan takım zanneder.

Transfer yapıldı Brozek Kardeşler ve Mehmet Çakır.Daha iyileri yapılabilir miydi ? Neye göre iyi diye sormak lazım. Transferin iyi çıkıp çıkmadığını yaptığın anda anlayamazsın. Zamana ihtiyacınız vardır.

Miller i aldılar gs ye gol attı diye Şenol Hoca'ya yüklenmek nedir ? Bence çok yanlış. Bu Takımı buralara getiren ŞENOL GÜNEŞ'tir. Oyuncularımızın gerçek değerlerini gördük. Geçen sene de aynı takımlaydık Hugo Hoca varken ligde nerelerdeydik şimdi nerelerdeyiz ?

Bende istedim orta sahaya bir transfer ama Şenol Hoca yapmadı. Demek ki vardır bir bildiği.

Ama buraya gelipte diğer takımlar transfer yapıyor oyuncusunu anında oynatıyor derseniz bu ayıptır. Millet transfer yaptı diye transfer yapılmaz. Bizim takımımız Bursa'dan da iyi Galatasaray'dan da.Tabi yapacaklar.

Demek ki transfere gerek duymuyoruz bu saatten sonra. Herkes Şampiyonluğa odaklandı. Takımımıza nasıl destek oluruz onu düşünelim. Böyle işleri Teknik Ekip düşünüyor zaten.

Yorum

• newcastle andy carroll ı 41 mılyon euro ya aldı

fernando torresı 58 mılyon euro ya chelsea ye sattı vaybeee
                              ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Bentley - Chukwuma Akabueze rizespor bu adamı alabilir
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X