Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Farkında mısınız? Hala ERSUN YANAL'IN kurduğu kadro ile şampiyonluk yarışındayız.

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Farkında mısınız? Hala ERSUN YANAL'IN kurduğu kadro ile şampiyonluk yarışındayız.
      evet sivasspor'a 3-0 kaybeden ersun yanal'ın kadrosu sayılır. ama fark teknik direktörlerde. ersun yanal'ın kurduğu ve bir tek kupa kazanamayan kadro ile Şenol Güneş hocamız Türkiye kupası ve süper kupa'yı aldı. inşallah sezon sonu da şampiyonluk kupası alacağız. bir de ersun yanal'la hiç derbi kazanamamış bu takım ligin ilk yarısında 4 tane derbi kazandı. ersun yanal, Şenol Güneş'in olsa olsa çırağı olabilir.

Yorum

• Catania da oynayan Maxi Lopezi alamazmiyiz
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet sivasspor'a 3-0 kaybeden ersun yanal'ın kadrosu sayılır. ama fark teknik direktörlerde. ersun yanal'ın kurduğu ve bir tek kupa kazanamayan kadro ile Şenol Güneş hocamız Türkiye kupası ve süper kupa'yı aldı. inşallah sezon sonu da şampiyonluk kupası alacağız. bir de ersun yanal'la hiç derbi kazanamamış bu takım ligin ilk yarısında 4 tane derbi kazandı. ersun yanal, Şenol Güneş'in olsa olsa çırağı olabilir.
          iKİSİ DE İYİ HOCA. Hatta çok iyi. Ersun hocaya da takımımıza verdiği emek için, bugün bile şampiyonluğun peşinde olan oyuncuları kazandırdığı için teşekkür.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz hiç izlediniz mi Oğuzhan'ı bilmediğim için soruyorum.Nasıl bir futbolcudur bilgisi olan yanıtlayabilir mi ?
            ben izledim
            almanyanin u17 diydi sanirim kazandigi dünya sampiyonasinda
            sadece almanya macini seyretmeye sansim olmusdu
            20. dakikadan sonra mecbur kalib maci tek basina yürütmeye calismisdi
            driblinler 30 - 40 metre den kaleyi gördümü yoklamalar

sanki egomanin tek i gibi geliyordur size ama hollanda milli takimi olmasina ragmen hic bir oyunculari almanyaya karsi bisey yapmaya becerememisdi 3-0 mi ne yenilmisdiler
            ama o oguzhanin olusu sayesinde olan bi 3-0 di
            adam 90 dakika savasmisdi
            bide yasina göre vucut yapisi ve boyuda süperdi bizim

stili nuri yi andiriyor ofansif bire bir de daha etkilisi defansiv daha etkisiz sekli
            top kullanmada nuri eksigi oldugunu düsünmüyorum
            klasik 10 numara olarak adlandirilamaz bence cünkü halt olduklari macta bu cocuk elinden geldikce mücadele vermisdi sahani her yerinde vardi

ama tek maclik bi performans , üstünede sampiyona
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Oğuzhan sanmıyorum tercih değiştireceğini..

Sezon sonu için hazırlanan planların olduğu belli ama..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk sezonunda derbi kazanamaması normaldi bence.Evet Şenol Güneş'in müthiş katkıları var kadroya ama Ersun Yanal'ın yaptığı şeyleri görmemek futbola ihanettir
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu aşamada bile yönetime giydirmeye çalışıyorsunuz ya aşk olsun yani.
                  ben giydirmiyoum kendi capimda uyariyorum cunku atay aktug gibi baskani bile istifa ettirir bu taraftar faruk ozak tada aynisi oldu ben diyorumki kardesim isler iyi Elhamdulillah fakat her sey olabilir tedbir alin gunluk dusunmeyin hatalar kaybetmeye baslayinca herkes soyler asil onemli olan tedbir alinabilecekken soylenenler hala transfer sansimiz var belki birseyler olur
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• ersunun hakkını kimse yemesin adam 5 yıl gideck takım kurdu

Yorum

• Ersun Yanal'dan da Allah razı olsun Şenol Güneş'ten de,bize yararı olmacak tartışmalar bunlar.
                      Teo'yu ortalama bir edere satıp iyi bir orta saha alabilirmiyiz ona bakalım biz.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Oğuzhan'a Arsenal'de sözleşme uzatma teklifi yapmış. Tercihini bekleyelim bakalım.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oğuzhan'a Arsenal'de sözleşme uzatma teklifi yapmış. Tercihini bekleyelim bakalım.
                          Oguzhan kariyerini ve fundemantalini düsünüyorsa, Arsenalde kalir gibi bir HIS var icimde.
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Oyuncuya nasıl bir vizyon çizeceğinize bağlıdır. Arsenal'in ismi süslü evet ama burada ilk 11 oynayıp yükselebilecekken orda 2. 3. liglere sözde tecrübe kazanması amacıyla 2-3 yıl kiralanıp bir anda kariyeri de sönebilir. O yüzden göreceli kavramlar bunlar. Eğer Şenol hoca görüşmesinde kendisine güzel bir vizyon çizebildiyse bize gelmesi bence daha mantıklı
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Doğum günün kutlu olsun Tunahan

Dün görmemiştim abi çok teşekkür ederim
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Oğuzhan, Eren, Muhammed, Soner, Özgür Çek gibi geleceğin yıldızlarını kadromuza katarsak çok büyük bir iş yapmış oluruz.
                                Ayrıca bu oyuncuları aldıktan sonra da A Takım kadrosunda tutarsak, yapılan transferden daha iyi bir gelişme olur.Yoksa bu oyuncuları alıp 1461 Trabzon'a kiralayacaksak hiç alınmasınlar daha iyi..
                                *
                                Bank Asya'da gol krallığına koşan Mehmet Akyüz'ü de takip etmekte fayda var.
                                17 maçta 9 golü var.. Tanju Çolak geçen gün bu oyuncuyu çok övdü, yeni Hakan Şükür olabilir gibi şeyler söyledi..

Yorum

Çalışıyor...
                                X